Хайде на театър - 18

• 33 667
  • 599
  •   1
Отговори
# 375
Е, сюжетът не е ужасен… пиесата е тежка, езикът сложен, а хората искат да е по-приятно и лесно за възприемане.

# 376
  • София
[quote 
Някак си се октазвам за "Глембаеви" след коментарите тука, звучи ми като много известн актьори на едно място и хубав декор. Но пък кой знае, както тука сме ставали свидетели многократно- на едни нещо ужасно ни харесва, други едвам са го изтърпяли.
Ами то там декор няма 🤣… , за да изпъкне играта на актьорите.
Дори и най звездният каст ако има в една пиеса, няма как да бъде хубава ако сюжета е ужасен . Тук в този случай е така .
Всъщност това как го установи - че сюжетът е ужасен - по разкази на очевидци или гледа пиесата?

# 377
Уважаема , Госпожо ! Може ли да знам защо го правите това цялото нещо , като не ви изнася не ви изнася , точка ! Не е нужно да коментирате и да давате мижавото си мнение .
Така влияете на други хора , които искат да гледат постановката , така че не помагате !
Аз също бях на спектакъла и то на премиерата и аз бях с ПОКАНА ,и воабще не мисля така !
Спектакъла беше много отпускащ и забавен , дори не осъзнах кога е свършил . Имаше доста деца и не видях никое дете да си тръгне , да се изплаши или тем подобно , а напротив децата го харесаха много както и ние по-възрасните .
Нищо лично !

# 378
Аз по-мижаво мнение от горното не съм чела в тази тема.

# 379
# 380
  • софия
Аз по-мижаво мнение от горното не съм чела в тази тема.
С това не бих се съгласила. Имало е доста, които го конкурират, което е жалко предвид, това че темата предполага минимална култура във всеки аспект.

# 381
Vaseto 57 се е регистрирала само заради това мнение? Не е трябвало, Васе.
Влязох да оставя отзив за “Последна стъпка”.
Актьорите са много добри.
Драматургичният текст не ме впечатли, не ме развълнува, не ми остави въпроси… Тежка и тегава история.
Предстои ми “Глембаеви”. Взехме билети най-вече заради Деян Донков. Огромни фенове сме му вкъщи като актьор.
И “Пак плаче, но този път от щастие” в Сатиричния тази седмица. Не открих отзиви за него в темата. Вероятно моят ще е първият. Simple Smile

# 382
  • София
Гледах вчера "Велика" в МГТ. Толкова пошло и вулгарно нещо не бях гледала, в един момент претръпваш, де.

Има идея в представлението, но режисурата е меко казано бездарна. А това, че при един от ударите с камшик едната част от него отиде в публиката,  не знам как да го коментирам. Някаква интеракция може би трябваше да е.
Имам два "любими" момента, първо, когато Весела се появи с кецове и суичър на Адидас още в първата сцена и след това, когато Бухалов пя песен на Риана. Relaxed

Актьорите ми харесаха като цяло, иначе. Може би Свежен малко ме разочарова, но моите очаквания към него винаги са огромни. Smiley

А и не разбрах като свърши, че свърши, някак незавършено ми дойде.

Ще дам все пак оценка 2/5 и по-лоши неща съм гледала.

# 383
  • Галифрей
Аз гледах Лисичетата в НТ.

Явно тази пиеса се играе рядко не знам защо,може би защото е доста емоционална. Радвам се,че си бях купила билет по рано и я гледах, всичко беше разпродадено. Изненадах,че уцелих най-хубовото място.  😁❤ Хареса ми много. Уж се води жанр комедия ама не ми беше смешно, някой хора се смееха аз само на три малки  момента.Уж отидох само заради Иван Юруков и Теодора Духовникова ама то взе,че ми харесаха всички актьори. Играха перфектно до най-малкият детайл. Декорите също много ми харесаха.
Много емоционално беше. Ана Пападопулу все я мислех за не кой знае каква актриса, ама тука играе страхотно!
Период драма засяга две сериозни теми винаги актуални алчността и насилието над жените.
Страхотна пиеса 10/10 като я играят пак не се колебайте отивайте да я гледате ☺❤

# 384
Идвам с отзив за "Когато гръм удари, как ехото заглъхва" - страхотна постановка! Класически театър по класически автор. Актьорите бяха прекрасни. С две думи, гледайте го! Много ме впечатли и някои сцени още са ми пред очите...
Моля за препоръка за комедия в Сатирата без цинизми и пошлост. За подарък ще взимам билети.

# 385
  • София
Аз гледах Лисичетата в НТ.

Явно тази пиеса се играе рядко не знам защо,може би защото е доста емоционална. Радвам се,че си бях купила билет по рано и я гледах, всичко беше разпродадено. Изненадах,че уцелих най-хубовото място.  😁❤ Хареса ми много. Уж се води жанр комедия ама не ми беше смешно, някой хора се смееха аз само на три малки  момента...

"Лисичета" е драма, не е комедия, ясно е написано на сайта на НТ.

Ето за самата пиеса:
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0%B8%D1%81%D0%B8%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%B0

# 386
  • Пловдив
Момичета, някой с мнение за "Оставам за малко" с Геро и Стефания?
Също "Prima facie" с Елена Телбис...

# 387
  • софия
За Prima facie има много отзиви в стари теми. Постановката е една от най-номинираните и миналата и тази година в темата за театрални постановки на годината.

# 388
  • София
И аз питах скоро за мнение на постановката на Геро,но не намерих такива

# 389
Ех, съжалявам за “Лисичета”.. трябваше да си презаверя билета за друга постановка, която не ми хареса много. И аз знам, че е тежка драма…, и да - наистина я дават рядко.
А за хубава комедия в Сатирата някой преди около месец горещо препоръча “Брадатата графиня” в Комеди бар Хепи.

Общи условия

Активация на акаунт