Хайде на театър - 18

• 36 563
  • 659
  •   4
Отговори
# 480
След " Отчаяни съпрузи 2 " това ще е другата постановка която ще ми е интересно да я видя. Койна Русева в мъжка роля и то като " Дракула " дано да се получи .

# 481
Аз откривам годината с "Луцифер".

# 482
Аз за сега стартирам с "Велика", но честно казано малко предубедена ще отида. След това следва "Деведест", както и няколко детски постановки. Пожелавам на всички прекрасна театрална нова година, всяко едно нещо, на което да отидете да ви донесе радост и някакъв смисъл.

# 483
  • София
След " Отчаяни съпрузи 2 " това ще е другата постановка която ще ми е интересно да я видя. Койна Русева в мъжка роля и то като " Дракула " дано да се получи .
Купила съм и за тази. И на мен ми стана интересно. Дава заявка да е добра постановка.

# 484
Купила съм и за тази. И на мен ми стана интересно. Дава заявка да е добра постановка.
Дано да е добра .

# 485
Койна Русева има вече мъжка роля като Воланд.

# 486
  • София
И то много добра.

# 487
И аз стартирам с 90 в МТ. Ще го наглеждам и за други постановки. А през новия сезон съм си набелязала поне 7 представления в Театър Възраждане. Ще сменя малко сцената: тази година бях предимно в Народен и 199 с малки изключения.

# 488
  • Beyond the stars
Стартирам с пореден опит да гледам “Дишай”, дано 2026 да е на късмет за него. Имаме билети за “Секс, наркотици и рокендрол”/Армията (което не съм гледала от 20 години) и за “Разделям двойки по домовете”/МТ (понеже съпружието искаше комедия.)

Желая ви вдъхновение и пълнокръвни цветни театрални светове през 2026!

# 489
  • Бургас
Имам купени билети за "На гребена на вълната" през февруари и за концерт на Chambao през юни. Погледнах днес какво мога да гледам през януари, че да не започвам годината без нищо, и се спрях на "Хотел между тоя и оня свят". Остава сега и билети да успея да купя.

# 490
Много се забавлявахме, цялото семейство на Богът на касапницата. Много приятна комедия. Подходяща за широк възрастов диапазон публика.

# 491
  • Sofia
Завърших годината преди малко с "Те бяха 10". Много ми хареса! Книгата ми е много любима и въпреки това ми беше много интересно. Отличен за това, че са успели да я вкарат в една постановка, без да се губи логиката.
С мен имаше 14 годишен младеж, за първи път на театър, не е чел книгата. Имах притеснения, но и на него му беше много интересно. Мисля, че цялата зала гледаше притихнала (беше пълно). Препоръчвам!

Догодина продължавам с Когато гръм удари..

# 492
  • софия
Велика
Бабинова е  в е л и к а. Тази жена е л у д а  в най-положителния смисъл на думата, раздава се на 300%. Според мен съвсем без проблем може да замести Ел Фанинг в сериала, акО да е съвсем различна като поведение от нея.
Страхотни костюми и сценография. Твърде много крещене и ненужни вулгаризми (не съм пуритан, от сърце се смях на "Светици и перверзници"), но в случая бяха като храчка върху персийски килим.
Като цяло не ме грабна. Малко дълго ми се стори. Залата беше пълна.
3.5/5

# 493
И на "Слон в стаята" беше пълна залата. В началото тръгна добре. Имаше сполучливи идеи, забавни моменти, остроумие, типично за Елена Телбис. И изведнъж нещата отидоха в съвсем друга посока. Стана скучно, монотонно и тягостно. Беше ми неубедително. Ролята си е точно за Телбис и според мен изобщо не пасва на Стефка Янорова. Да, тя си я изиграва като по учебник, но не видях нищо блестящо или запомнящо се. Оценявам, че Елена Телбис е доста социално ангажирана, но сякаш последно време прекалено много я превъзнасят всички. Признавам обаче, че "Боклук" много ми хареса. Но според мен със "Слон в стаята" не успя да се надскочи. Не бих я препоръчала.

# 494
  • София
Странно, моето мнение е съвсем различно, хареса много на цялата ни компания - сигурно има значение, че сме майки на тийнове, всички много лично преживяхме пиесата и обсъждахме досега. Харесахме и Стефка Янорова, справи се отлично според нас.
За мен по-скоро беше странен непрекъснатият смях в началото, беше ясно, че следва тежък разказ и не разбрах хората защо така се хилеха, въпреки че имаше остроумни моменти.
Колко различно сме възприели пиесата…

Общи условия

Активация на акаунт