Хайде на театър - 18

• 36 252
  • 657
  •   7
Отговори
# 495
  • софия
Вече съм писала мнението си за "Слон в стаята" - диаметрално противоположно на това на Хриси_с за всичко.

# 496
  • София
Аз бях от тези, които много се смяха... 😂😂😂 Много се забавлявах в началото. После драматичната част не успя да ме докосне така дълбоко, както ми се искаше, но все пак давам висока оценка - 4.5/5.
На Телбис и препоръчвам да пробва и с една комедия. 😃

# 497
И аз съм писала за Слон в стаята. Аз също не разбрах защо се смяха хората в началото … да, имаше комични реплики, но те си бяха просто остроумни за “подсмихване”…, а и при нас имаше хора, които се смееха с глас. Така де, различни сме. За мен играта на Янорова беше убедителна, но я изигра като Телбис, може би затова някои просто не са приели превъплъщението… А темата ми беше тежка и ме натовари. За разлика, примерно, от “Разговори с мама” в същия театър: отново драматична, но с много комични елементи. Просто не усещаш как минава времето, докато играят!

Последна редакция: ср, 31 дек 2025, 11:35 от saffron

# 498
  • sofia
Това видяхте ли го
https://www.ploshtadslaveikov.com/kulturnoto-sabitie-na-2025-vel … eatar-zad-kanala/

Честита Нова Година!

# 499
Честита Нова година! Желая най-вече здраве на всички! Моята театрална равносметка за изминалата 2025 година е 34 представления. Никога досега не бях ходила толкова често на театър. Действа ми опияняващо и колкото повече ходя, толкова повече ми се ходи. От време на време ми се струва, че се пренасищам и може би понякога заради това не мога да оценя подобаващо дадена постановка (определено станах по-критична). Но пък когато някоя ми хареса, не спирам да мисля за нея с дни.
Пожелавам на всички ни да посетим много хубави и стойностни постановки през новата 2026 година и да продължим да споделяме тук емоциите, които ни носи това велико изкуство.

# 500
Здравейте, отзиви за "Запознай ме с Вашите", или " Съседите отгоре". Децата искам да ми купят билети за театър, имам юбилей. Скоро гледах "Прецакани" и много ми хареса☺️

# 501
Децата да купят и за двете представления тогава…

# 502
  • София
За "Съседите отгоре" съм чела лоши отзиви.

# 503
Честита нова 2026 на всички вас скъпи театрални фенове и фенки! Нека сме здрави в един мирен и красив свят!
Не чета често “Площад Славейков“ - защото от доста време ми се струва жълтеникав, и угоден на силните на деня. “Критичните“ ревюта на Светла Недкова ( може и да бъркам името) също не ме провокират с някаква експертиза... Тенденциозни са ми и техните класации за събитие и антисъбитие на годината. Въпреки, че не съм от отрицателите на “Велика“ в нашата тема. Наистина Бабинова прави всичко по силите си заедно с още един - двама от колегите си, за да спасят спектакъла и това е за респект... Дори моята лична оценка по - скоро го подкрепя от колкото зачерква, което рядко си позволявам. Но чак събитие на годината?! При положение, че в класацията съществува и “Опералия“, пък и още други важни за Българската култура предложения, които са и от европейска значимост... Не знам. Според мен целия Малък градски барабар със службите е гласувал тук и така се е натрупал този резултат.

Последна редакция: пт, 02 яну 2026, 14:34 от Tilda.M.

# 504
  • В страната на бурите
"Запознай ме с Вашите" гледахме миналия месец. Типична комедия ала Блатечки. Лека, объркани ситуации, недоразумения. На мен ми хареса, за отпускане и приятно прекарване на времето става.

# 505
Благодаря🤗

# 506
Според мен целия Малък градски барабар със службите е гласувал тук и така се е натрупал този резултат.

Честита Нова година! Бъдете здрави!

Разбира се, че така се печелят тези "награди". Единствено те тръбиха по всички соц.мрежи за това. Не съм го гледала още, не мога да дам мнение, но честно ме съмнява да е най-голямото събитие.

# 507
  • София
"Съседите отгоре" си е много хубава и смешна постановка. На мен ми хареса много.

# 508
Ние също сме я гледали, имаше забавни моменти, на мен Маравиля много ми допадна как си изигра ролята. Повърхностна като тематика, но има и леки моменти за замисляне по повод семейните отношения

# 509
  • София
За много години, момичета!
Ние завършихме 2025-та с балета "Лешникотрошачката" на Софийска Опера и Балет (на 23-ти декември), последван от галата на Музикалния театър в НДК (на 28-ми декември). Харесаха ни и двете предстваления, особено балета:-)
Първата театрална постановка, за която взех билети е чак през февруари - "Бурята". Сигурно сме едни от малкото, които не са я гледали все още. Имам високи очаквания. Може да харесам и нещо друго, докато й дойде времето Wink

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 09:48 от .♥.Петя.♥.

Общи условия

Активация на акаунт