Хайде на театър - 18

• 33 060
  • 591
  •   2
Отговори
# 510
Имам билети само за Моби Дик и Дракула в Народния.
И февруари и март мисля да взимам в последния момент, като съм в града.

# 511
Прочетох романа Театър от Съмърсет Моъм и съм още по-нетърпелива да гледам представлението. И да видя как Бойка Велкова се е справила с режисурата, но и в ролята на Джулия Ламбърт.
Имат проблем с онлайн продажбите, но от Народния да обявили, че ще го поправят утре.
Дано допълнят и програмата за февруари, че да се почне с билетите.

# 512
Театър за мен не беше нищо особено … , но може би защото очаквах много!

# 513
Театър за мен не беше нищо особено … , но може би защото очаквах много!
Щях да се зарадвам повече, ако бяха поставили например Цветният воал на Моъм, много по-силно произведение му е по мое скромно мнение.
Иначе личната ми лекарка преди Коледа ми каза, че е във възторг от Театър, явно представлението си има своите достойнства и фенове. Simple Smile

Последна редакция: нд, 04 яну 2026, 19:55 от АлисаВСтранатаНаЧудесата

# 514
  • Галифрей
Прочетох романа Театър от Съмърсет Моъм и съм още по-нетърпелива да гледам представлението. И да видя как Бойка Велкова се е справила с режисурата, но и в ролята на Джулия Ламбърт.
Имат проблем с онлайн продажбите, но от Народния да обявили, че ще го поправят утре.
Дано допълнят и програмата за февруари, че да се почне с билетите.

Аз го гледах дала съм мнение, хареса ми ама не ме грабна. За мен Бойка си е една съща. Явно тя обича да си избира такива властни жени. Като  си нейн почитател ще ти хареса. ❤

# 515
Билети за Театър няма. Всико е изкупено.

Ще има нова пиеса, която се поставя за първи път в България. Режисьор е Ивайло Христов и ще участват: Кристина Янева (о, каква изненада), Светлана Янчева,  Елена Телбис и Теодор Кисьов. В 199. Датите са 10 и 21.1.

Ето още инфо: https://theatre199.org/bg/plays/p/627-novata-tantzuvalna-zala-theatre199

Последна редакция: пн, 05 яну 2026, 15:00 от Аня

# 516
Да, и аз го забелязах, когато си купувах билети за Театър. Една от причините е, че 1/3 от капацитета на залата е превърната в сцена  - една от приятните изненади за мен от Театър беше точно “разчупената” сцена.

# 517
Някой гледал ли е "Животът пред теб" или "Засекретено разследване" в 199? Моля за мнение. Simple Smile

# 518
Някой гледал ли е "Животът пред теб" или "Засекретено разследване" в 199? Моля за мнение. Simple Smile
"Животът пред теб" ми е в списъка за тази година, обожавам Ромен Гари. А и играе тази чудновато - прекрасна актриса Вяра Коларова, на която някой тук в темата ми помогна да си спомня името. За мен тя е комедиант от ранга на Мая Новоселска. Дано спектакъла е добър. "Засекретено разследване"  го посетих преди година заради Снежина Петрова и автора, който много харесвам Иван Вирипаев. Тази пиеса ми се стори по - слаба от останалите му, но повдига важни въпроси за битието ни: Какво е свобода, какво правим с нея, дали не живеем в илюзия от средствата за масова информация, екологичните проблематики, които водят до катастрофа, манипулирането на медии и нас самите... Самия спектакъл ми се стори ненужно плакатен на някои места, тромав, нарочно усложнен и утежнен. Нещо като есе - театър или тв студио. Петрова е добра, но е не е уау. Има една красива млада актриса, която се справя добре, и Даниел Цочев, който заради непрекъснатата му работа в дублажа имах чувство, че слушам сбор от сериали с неговия глас. Иначе човека си върши работата. Полезна постановка, но не бих казала, че е моята изобщо. Остави ме равнодушна, без да е някакъв провал. А! И непрекъснато кашляха около мен, което колкото и да исках да игнорирам ме дразнеше доста.

# 519
Някой гледал ли е "Животът пред теб" в 199? Моля за мнение. Simple Smile

Гледах го наскоро, писала съм и мнение. На мен не ми хареса. Актьорската игра беше горе долу добре, но постоянните псувни ми дойдоха вповече. За мен беше доста скучно цялостно.

# 520
"Засекретено разследване" беше една от най-слабите постановки, които въобще съм гледала. В началото ми беше мъчно, че залата е полупразна, после разбрах защо. Скучно, полит.коректно, едвам го изтърпях... Снежина не спасява постановката, за съжаление.

# 521
"Засекретено разследване" беше една от най-слабите постановки, които въобще съм гледала. В началото ми беше мъчно, че залата е полупразна, после разбрах защо. Скучно, полит.коректно, едвам го изтърпях... Снежина не спасява постановката, за съжаление.
Вашето мнение е много по - точно от моето, за голямо съжаление. Все пак уважението ми към Иван Добчев, Вирипаев и Снежина Петрова ми пречат да го съсека без жал, но е факт - скучен опит за политически театър. А в тоя жанр си има много подводни камъни, дето давят Simple Smile

# 522
Някой гледал ли е "Животът пред теб"
Бях писал за него в някоя от предишните теми. На мен много ми хареса. Има жестоки актьорски попадения, чудати, отхвърлени от заобикалящия ги свят. Рядко виждам в българския театър толкова добро изиграване на травестит, както и да звучи това, а Вяра Коларова е титан. Смееш се и ревеш едновременно. Общо взето препоръчвам и представлението и романа!

# 523
Здравейте! Чета редовно отзивите в тази театрална група...може би повече от година, ама чак сегичка се пресрамих да пиша! Аз съм на почти 19 години и тази година, най - сетне ще кандидатствам в  Натфиз, защото май от съвсем бебе искам да съм актриса. Дори вчера се срещнах с Анастасия Ингилизова, която има школа за подготвяне за изпитите. Много е сладка, мила и забавна на живо... Днес обаче се размислих, дали не е по - добре да си търся индивидуален учител. Моля ви, вие като хора на театъра ако сте чували за някой добър учител - препоръчайте ми Simple Smile Родителите ми са много против тая моя мечта, но аз съм твърдо решена да се преборя за копнежа ми по сцената. Аз ходя често на театър, дори съм бягала от последните часове в училище за да ида. И видях класацията ви за най - добра постановка. Супер е! Повечето представления съм гледала там, някои по 2 пъти като " Пиано към 🌙" например. Е много е хубаво! На мен ми харесва и " Велика" - младежко е, свежо и шарено. Обичам да ме разплакват и да ме разсмиват артистите с техните луди истории. И си мечтая, че някога , може би скоро ще съм с тях на сцената и ще давам всичко от себе си аз да разсмивам и малко по - мъничко да разплаквам хората. Комедията и странните мистериозни сюжети някак са повече в кръвта ми... И последно да препоръчам постановките   Тортила флет или Тигър и дракон в Театър 199 - напълниха ми душата. Надявам се, че не съм ви досадила. Благодаря за вниманието. Heart Heart Heart

# 524
  • София
Електра, не познавам учител, но ти желая успех, и се бори за мечтата си! Много би било добре родителите ти да те подкрепят /и честно казано, не разбирам родители, които не го правят, когато детето има изявен интерес към нещо/, но дори да са против, не се отказвай!

Общи условия

Активация на акаунт