Хайде на театър - 18

• 33 014
  • 591
  •   2
Отговори
# 585
И аз съм за "Ехото" от предложените 6.
И смятам, че "Хамлет" в Армията също би било подходящо.

# 586
Моят син е на 17 и хареса много "Слон в стаята".
Предвид, че са харесали Дишай, не бих го изключила каро вариант, особено ако имат интерес към психологията.

# 587
Много, много ви благодаря за мненията! Ще си ги гледам аз значи повечето, както бях предвидила, а само на Яворов ще отидат със сигурност.. и може да рискувам със "Слон в стаята"!

"Всички страхотни неща" с Бойко синът ми е гледал, затова се чудех дали пак да го повтори с нея или да отидат на "Всички красиви неща". Аз самата съм гледала също само първата. Някъде сравнявани ли са двете постановки?

Богът на касапницата е супер за тях!
Оо, екстра! Имам купени билети за март, ще ги пратя! Ще следя за "Нощните рицари", запомнила съм го отдавна!

И смятам, че "Хамлет" в Армията също би било подходящо.
Чудесно! В Армията си мисля и за "Хотел между тоя и оня свят"..

# 588
Всички красиви неща има 1 тежка сцена - монолог на страхотния Влади Михайлов, която мен ме разстрои много и още 1, която касае (из)насилване и направо звучеше скандално дори за възрастен…. Иначе пиесата е американска и сюжетите се отнасят до един към американската действителност. Всички страхотни неща не съм гледала и не мога да ги сравня.

# 589
  • Бургас
В Армията си мисля и за "Хотел между тоя и оня свят"..
Снощи гостува в Бургас, хареса ми, доколкото успявах да чуя нещо, а бях на пети ред. Героите са в нещо като хотел между живота и смъртта, където имат възможност да преосмислят живота си, направените грешки, и евентуално да се поправят. Въпреки че е засегнат въпросът за смъртта, постановката не беше тягостна или натоварваща.

# 590
saffron, благодаря, малко объркахме заглавията, ти пишеш за "Малки красиви неща" по книгата на Шерил Стрейд, аз исках да питам за тази по Дънкан Макмилан и Джони Донахю - "Списък на всички страхотни неща" с Милко Йовчев как е спрямо "Всички страхотни неща" с Бойко Кръстанов.  

selleste, да, аз съм я гледала, сравнително подходяща за по-младата аудитория.

Иначе снощи в Сълза и смях на "Пиесата, която се обърка" на първите два реда бяха ученици, но малки, вероятно около 4.клас. Смятам, че не беше уместна за тях, но очевидно ръководителите им така са преценили, а и продалите им билетите..
В Младежкия пък гледах есента "Граф Монте Кросто", но с ученици в съответната възраст. Въобще хубаво е, че ги водят.. но да са съобразени..

# 591
Всички красиви неща има 1 тежка сцена - монолог на страхотния Влади Михайлов, която мен ме разстрои много и още 1, която касае (из)насилване и направо звучеше скандално дори за възрастен…. Иначе пиесата е американска и сюжетите се отнасят до един към американската действителност. Всички страхотни неща не съм гледала и не мога да ги сравня.
Нямат нищо общо двете пиеси.

Общи условия

Активация на акаунт