Хайде на театър - 18

• 33 010
  • 591
  •   2
Отговори
# 570
На мен ми се гледа нещо подобно на " Отчаяни съпрузи 2 " , още се хиля като се присетя за даден момент от постановката . Който иска нещо по леко и доста смешно я препоръчвам .

А дали сте гледала „Отчаяни съпрузи 1“ и хареса ли Ви и тя? По принцип втората част я бях отписала, защото първата изобщо не ме впечатли, но като видях толкова положителен отзив, реших да проверя дали е въпрос на вкус или втората действително е толкова по-добра.
Не гледах първата част  , но втората доста ми хареса . Всеки има различен вкус , но ако ви е любопитно , по добре отидете да я гледате.

# 571
Гледахме "Нашата голяма френска сватба" в Сълза и смях вчера. Не мисля, че от комедиите които бих препоръчала.

Тръгнахме с идеята за сватба в центъра на събитията, но не беше точно така. Цялата постановка беше беше базирана на загравки с половете и смяната им.

Имам голям проблем с крещенето на актьорите на сцената. Геро обикаля, крещи и всички се смеят. Явно проблема е в мен, защото половината реплики не ги чувах  и ми беше трудно да следя действието.

Неразделна част бяха звънящите телефони, снимането по време на представлението и яденето. Разпоредителката изглеждаше доста бойна в началото, но после не направи забележки.

# 572
  • София
Сигурно вече сте го срещнали в медиите, но ако не сте - Топлоцентрала празнува 5 години:
https://offnews.bg/kultura/toplotcentrala-praznuva-pet-godini-s- … -nova-859019.html

# 573
Сигурно вече сте го срещнали в медиите, но ако не сте - Топлоцентрала празнува 5 години:
https://offnews.bg/kultura/toplotcentrala-praznuva-pet-godini-s- … -nova-859019.html

Оскарас Коршуновас в България! Това е истинско събитие. Ще погледна за билети, когато ида на 16 - ти за Димчев. Много интересни предложения по случай 5 годишнината им! Simple Smile

# 574
Аз започнах 2026 с "Цветът на дълбоките води" в Народния театър. Не останах очарована. Беше изключително монотонно и скучно. Аплодисментите накрая бяха вяли, явно не съм била само аз така. Макар и приличната игра на актьорите, спектакъла не ме грабна с абослютно нищо. Повече ми направи впечатление, че имаше едно семейство (мъж и жена), които бяха дошли с двете им момчета, вероятно на не повече от 9-10 години. Както се досещате, постановката изобщо не е подходяща за деца, на тях им беше скучно, въртяха се, преди началото едното дете даже извади пликче с бонбони да си хапва, но служителка му се скара. А пък таткото в 50% от времето беше с телефона и правеше снимки и видеа... В залата по време на спектакъла нямаше нито един разпоредител, който да следи за такива неща.

П.С Иначе днес ми стана много смешно, понеже преди дни ви пуснах за падналите представления в Народния - Опит за летене, Караконджул и Двубой (като причина бяха казали заболяване на актьор) и днес виждам снимките на Павел Иванов от Бали. Та да знаете защо е нямало Двубой. 🤭

# 575
  • Галифрей
Видях 😀 Явно  друг артист е  болен човека се е възползвал за малко почивка, върнал се е. Тази вечер играе в НТ.
Гледала съм  преди време “ Цветът на дълбоките води”  на мен ми хареса. Класическа постановка за двете кралиците. Но  очевидно представлението не е същото без Павел. Той играеше страхотно злодей.

# 576
Здравейте.
Синът ми заведе преди време приятелката си на "Дишай" и иска отново, 16-годишни са. Той самият е ходил доста, но тя не. Взела съм им за "Те бяха десет" и съм им набелязала други конкретни.
Но имам вече купени билети за още няколко постановки, които мога да им преотстъпя, затова моля за мнение дали (или кои) биха били подходящи за тях:

Театър, любов моя
Представление и наказание
Слон в стаята
Вечерен акт
Когато гръм удари, как ехото заглъхва..
Глембаеви

Иначе снощи имах за "Завещанието на целомъдрения женкар", но го отмениха, дано Васил Михайлов е добре! Притичахме в Сълза и смях, купихме за започващата след минути без дори да питаме каква ще е. И така гледахме "Пиесата, която се обърка". Не бих я избрала иначе, не бих и я препоръчала, но хората в залата се забавляваха.. Актьорите се раздадоха.

Последна редакция: чт, 15 яну 2026, 16:58 от 50 Shades of Purple

# 577
  • София
Първите 2, които си изброила- абсурд за 16-годишни, ще се откажат завинаги от театъра според мен.

# 578
50 Shades of Purple, Когато гръм удари, как ехото заглъхва.. според мен е много добър избор.

# 579
  • София
1, 2, 3 и 6 не са подходящи, според мен.

5 би трябвало да е ок, 4 не съм гледала.

# 580
Подкрепям sea; аз бих изключила и Слон в стаята ( тежко е, макар и добро) и Глембаеви - няма да го разберат и ще им е скучно и дълго. Категорично бих им дала билети за Когато гръм удари. Вечерен Акт не съм гледала, ама не беше ли комедия …?
Сега видях, че се припокриваме с Olive  😀
Ако дават някъде Нощните рицари, непременно им купете билети за него!

# 581
  • софия
От изброените за 16-годишни само Когато ... Другите предполагат житейски опит.
В момента на мога да проверявам, но щом им е харесало Дишай, ad hoc за тях бих препоръчала Всички страхотни неща и Всички красиви неща.

# 582
  • София
За "Слон в стаята" много се чудех какво да кажа, защото все пак е свързано с тяхната възраст, но си е тежка тема, зависи си и от децата, все пак, де.

# 583
  • софия
Свързано е като тема, но не и като житейско преживяване. Те са от другата страна. Евентуално да влязат в обувките на родител, но не знам дали трябва.

# 584
Слон в стаята не бих препоръчала за деца. Малки красиви неща става, но пак имам леки колебания. Рицарите е 10/10 попадение като за тяхната възраст. А също и Богът на касапницата е супер за тях!

Общи условия

Активация на акаунт