Хайде на театър - 18

• 34 074
  • 608
  •   2
Отговори
# 600
  • Галифрей
Аз съм театрална почивка. Сега само ще отида на френският мюзикъл Дон Жуан. Нямам никакво желание да ходя,може би ще тръгна отново на пролет да гледам някоя постановка на Диана Добрева.

# 601
Аз чакам март месец за да гледам " Заклеваш ли се в децата " от толкова време искам да я гледам , и най накрая мисля да го направя , пак ми се отдава възможност, и този път няма да я пропусна .

# 602
Някой гледал ли е "Влюбеният дирижабъл" на ДТ-Пловдив? Ще гостуват в Армията и му се чудя.

# 603
Отзив за "Обикновено чудо" във Възраждане.
Като история - доста слабо и неубедително. Мислех, че ще е по-интересно. Но пък играта на Йордан Ръсин и Ивайло Драгиев беше много добра. Дори успяха да осмият и Б.Б и Д.П.   Имаше родители с едно 4-5 годишно дете - не съм сигурна, че му беше интересно, но поне пазеше тишина. Давам му средна оценка само заради актьорската игра.

За "Влюбеният дирижабъл" със сигурност ще си взема билети, благодаря че сподели, Алис. 😊

# 604
  • София
И аз благодаря, щях да ходя до Пловдив заради него, но ще видя сега за билети тук.

# 605
  • София
Дъщеря ми днес и на "Фейк", чакам отзиви. А със сина ми другага събота сме на "Ножица трепач".

# 606
Стартирах театралната година с "Царицата на Чардаша" в Музикалния театър. Прекрасна лека и не натоварваща оперета ( какъвто е и жанрът, разбира се) за любовта и пречките, които младите влюбени имат, заради попрището на главната героиня.
Мога да гледам оперети всяка вечер. То костюми, то пера, то блясък, да му се напълни душата на човек. В крайна сметка това е идеята на изкуството-да ни направи щастливи.

# 607
Благодаря за информацията за "Влюбеният дирижабъл". Веднага взех билети.

# 608
Бях тази вечер на “Велика” в МГТ. Не знам откъде да започна коментара си, защото съм с много смесени чувства. Със сигурност мога да кажа, че този модерен прочит на личността Екатерина Велика и на нейната епоха не е моето. Сега наясно съм, че е базиран на сериал, който признавам си не съм гледала, но всичките вулгаризми и обикалящи мечки на сцената определни не ме грабнаха. Сценографията също не ми допадна, но пък беше в унисон с модерността на пиесата. И тук идва голямото НО в случая, и това е Весела Бабинова. Наистина е Велика, за мен брилянтна актриса, която никога не играе еднакво, винаги е различна и безупречна на сцената. Та не съжалявам, че го гледах, заслужаваше си. Имаше и деуги добри актьори в постановката, но тя просто блестеше. И въпреки, че не е моето, аз препоръчвам постановкага, не само заради играта на Весела Бабинова, а просто защото е хубаво да се гледат различни неща, в които си личи, че са вложени труд и емоция.

Общи условия

Активация на акаунт