Хайде на театър - 18

• 38 070
  • 674
  •   5
Отговори
# 660
Снощи бях на "Арсеник и стари дантели" в ТБА. Черна комедия е, много приятна, лека, ненатоварваща и симпатична. Поставена е на Бродуей още през 1941 г. в едни доста тежки времена и още не е слязла от световните сцени. Актьорската игра беше страхотна, като бих отличила Гергана Данданова - толкова брилянтна никога не съм я виждала, но тук в ролята на любезна и зловеща бабка - психопат беше неописуемо добра. Радосвета Василева също много ми хареса. Поздравления и за момичето в средата на първия ред, на което на поклоните актьорите подадоха чаша "вино с арсен, стрихнин и цианкалий", тя отпи за изненада на всички, а после се отпусна на стола си и се престори на умряла, с което взриви артисти и зрители. Joy Ако чете в темата, да знае, че беше черешката на тортата! Smile Лична оценка 4/5.

# 661
Аз гледах "Пет жени в еднакви рокли" и не останах очарована. Пяха и песни на 2-3 пъти, които стояха като кръпки. Явно пълнеж за време. Не препоръчвам!

# 662
"Код жълто", посредствена, скучна и вяла постановака, едва дочаках края!  Темата, отново изневери, женени с любовници...Весела Бабинова пренавита, кряскаща, Аня Пенчева - взела дала вече........Не препоръчвам! Пълна загуба на време и пари за мен!

# 663
  • Бургас
видя ли Яна Титова, директно слагам бан!

# 664
Нали? И аз така.

# 665
  • София
Нали? И аз така.
И аз съм във вашия клуб.

# 666
  • софия
Клубът ще се окаже с много членове.

# 667
Вече и аз ставам член на клуба “Яна Титова”.

# 668
Излизам от "Последният час на Мерелин Монро". Разкошна пиеса, толкова правдиво пресъздава емоционалността в последните и дни ( съдейки по това, което аз съм чела), че за мен поне беше като документален филм. Давам и оценка 5/5.
Изключително режисьорско решение пиесата на се играе в камерна сцена, за да се докоснем до интимния свят на Мерелин, буквално да ни допусне в спалнята си.
Знам, че жени като нея, обикновено са недолюбвани, но аз изпитвам дълбоки симпатии към чувството и за самота. Все ми се искаше да и кажа да потърпи, това е само период, дупка, нейното възприятие а не обективната реалност, няма да е все така, трябва да имаме много време пред нас и ще срещаме много любови и приятелства, толкова реалистична бе Анна Кошко.

# 669
Излизам от "Последният час на Мерелин Монро". Разкошна пиеса, толкова правдиво пресъздава емоционалността в последните и дни ( съдейки по това, което аз съм чела), че за мен поне беше като документален филм. Давам и оценка 5/5.
Напълно подкрепям това мнение, и на мен ми въздейства много емоционално и магично.

# 670
Гледах "Случаят Джем" в МГТ. Интетресна историческа драма, която пресъздава една реалност, която и до днес може да видим- задкулисни игри, корпуция и лъжи. Не съм чела книгата на Вера Мутафчиева, но предполагам ще ми хареса. Постановката сама по себе си беше интересна за мен, харесвам режисьорското око на Бина Харалмпиева, успява винаги по много методичен(без да е скучно) и разквазтелно-увлекателен начин да представи постановките си. Актьорската игра също беше добре, но като че ли никой не ме впечатли кой знае колко много. А също и двата часа ми дойдоха в повече, което е доста странно, защото от една страна нямаше ненужни сцени, но някак пък бяха доста разтегнати. Няколко пъти си погледнах часа, което рядко ми се случва на театър. Като цяло май отидох с по-големи очаквания, но като цяло ми хареса и бих препоръчала.

# 671
“Нашата голяма френска сватба”  в “Сълза и смях” доста ми хареса. Беше забавно и динамично. Тръгнахме си заредени с хубави емоции Simple Smile

# 672
Аз се отчитам с много хубави впечатления от „Албион“ в Младежкия театър. Много ме развълнува, но няма да разказвам подробности, за да не ви развалям преживяването. Чудесна беше Койна Русева, много ѝ отива тази роля и се справи безупречно с нея! Но и останалите актьори не ѝ отстъпваха по никакъв начин, а сценографията перфектно допълваше усещането.
Горещо препоръчвам!

# 673
Здравейте,
От доста време надниквам в темата и ползвам вашите препоръки.
Днес се включвам с отзив след вчерашната премиера на Албион в Младежкия театър.
На мен лично много ми въздейства - с въпросите, които поставя, с прекрасните декори и ефекти и разбира се - с невероятното представяне на Койна Русева.
Бих я препоръчала 🙂

# 674
Благодаря за отзивите за Албион! Нямам търпение да го гледам.

И да ви кажа, че в Младежкия са пуснали програмата за март. 😊

Общи условия

Активация на акаунт