Хайде на театър - 18

• 37 442
  • 668
  •   6
Отговори
# 660
Снощи бях на "Арсеник и стари дантели" в ТБА. Черна комедия е, много приятна, лека, ненатоварваща и симпатична. Поставена е на Бродуей още през 1941 г. в едни доста тежки времена и още не е слязла от световните сцени. Актьорската игра беше страхотна, като бих отличила Гергана Данданова - толкова брилянтна никога не съм я виждала, но тук в ролята на любезна и зловеща бабка - психопат беше неописуемо добра. Радосвета Василева също много ми хареса. Поздравления и за момичето в средата на първия ред, на което на поклоните актьорите подадоха чаша "вино с арсен, стрихнин и цианкалий", тя отпи за изненада на всички, а после се отпусна на стола си и се престори на умряла, с което взриви артисти и зрители. Joy Ако чете в темата, да знае, че беше черешката на тортата! Smile Лична оценка 4/5.

# 661
Аз гледах "Пет жени в еднакви рокли" и не останах очарована. Пяха и песни на 2-3 пъти, които стояха като кръпки. Явно пълнеж за време. Не препоръчвам!

# 662
"Код жълто", посредствена, скучна и вяла постановака, едва дочаках края!  Темата, отново изневери, женени с любовници...Весела Бабинова пренавита, кряскаща, Аня Пенчева - взела дала вече........Не препоръчвам! Пълна загуба на време и пари за мен!

# 663
  • Бургас
видя ли Яна Титова, директно слагам бан!

# 664
Нали? И аз така.

# 665
  • София
Нали? И аз така.
И аз съм във вашия клуб.

# 666
  • софия
Клубът ще се окаже с много членове.

# 667
Вече и аз ставам член на клуба “Яна Титова”.

# 668
Излизам от "Последният час на Мерелин Монро". Разкошна пиеса, толкова правдиво пресъздава емоционалността в последните и дни ( съдейки по това, което аз съм чела), че за мен поне беше като документален филм. Давам и оценка 5/5.
Изключително режисьорско решение пиесата на се играе в камерна сцена, за да се докоснем до интимния свят на Мерелин, буквално да ни допусне в спалнята си.
Знам, че жени като нея, обикновено са недолюбвани, но аз изпитвам дълбоки симпатии към чувството и за самота. Все ми се искаше да и кажа да потърпи, това е само период, дупка, нейното възприятие а не обективната реалност, няма да е все така, трябва да имаме много време пред нас и ще срещаме много любови и приятелства, толкова реалистична бе Анна Кошко.

Общи условия

Активация на акаунт