Хайде на театър - 18

• 40 928
  • 720
  •   5
Отговори
# 705

Погледнах страница назад и не видях някой да е пуснал инфо за този спектакъл. Като видя името на Диана Добрева и няма как да пропусна.

# 706
  • Галифрей
Ехе благодаря много! Споделиха ме главните артисти 🥰❤💙 Мерси,мерси, обичам ги!!
Отиде и гледайте  Дон Жуан, феноменално е! Ще ме държи дълго време 🥹🌹

# 707
Някой гледал ли е вече моноспектакъла на Анастасия Лютова в 199 - Годината на магическото мислене?

# 708
Ако някой е имал билети за днес:

# 709
Бях на Трима крале, защото ми беше любопитно какво ще направи сам Явор Бахаров. Мисля, че е талантлив и го харесвам като актьор. Успява много добре да се потопи в драматургията и дори да се припокрие с нея. От него текстът звучи супер лично и искрено, въпреки че го играе.
Представлението е кратко – точно 50 миунти.
Гледах го на камерна сцена в Сълза и смях. Доста мизерна обстановка. Нямаше много зрители, но излизайки пък от залата, коментираха само положително.
Не мога да кажа, че съм впечатлена, не ме трогна, но си личи, че му е важен и скъп спектакъл.
Беше ми попаднало какво е написал за него преди време и ми хареса. Слагам го в скрит текст (за всеки случай):
Скрит текст:
Съвсем скоро се навършиха 14 години от смъртта на баща ми.
И с времето разбрах, че човек започва истински да опознава родителите си едва след като ги изгуби…

Посвещавам го на живите ни роднини – онези, които продължават да ни помагат и обичат въпреки всичко!

На баща ми, там…
На майка ми, тук…

# 710
Явор Бахаров имах друго мнение за него докато не го видях на сцената на Отчаяни съпрузи 2" . Изключително талантлив актьор, и доста харизматичен мъж на живо . Не ми беше любимец изобщо , винаги съм намирала брат му Захари за по талантливия и по чаровният от двамата братя  , но останах приятно изненадана .

Последна редакция: пт, 30 яну 2026, 22:53 от Жасмина 94

# 711
И аз харесах  текста и историята в Трима крале.  Харесвам и Явор Бахаров и смятам ,че има талант , който тепърва ще  бъде освободен.

# 712
Прекрасно изживяване беше мюзикълът Дон Жуан.
Невероятен заряд и настроение.  Alyzée Lalande  ме впечатли най-силно. Беше истинска фея.
Бях с 15 годишна тийнейджърка, която също беше развълнувана след представлението.
Играе се и днес и утре. Дори се чудя дали да не повторя 🙂

# 713
  • Галифрей
Прекрасно изживяване беше мюзикълът Дон Жуан.
Невероятен заряд и настроение.  Alyzée Lalande  ме впечатли най-силно. Беше истинска фея.
Бях с 15 годишна тийнейджърка, която също беше развълнувана след представлението.
Играе се и днес и утре. Дори се чудя дали да не повторя 🙂
Така е си е. Повторете го защо не аз вече го гледах два пъти. ❤На мен версията с Филип Бергела повече ми хареса, огън мъж 🫠❤ той играе Раферел и Дон Жуан.
Джан Марко също беше супер в ролята си на Дон Жуан ( те ги менкат артистите) просто Филип ми отвя главата. 😁🫶 завинаги ще ми остане това вълшебно изживяване. 😍 надявам се да дойдат пак ❤
Те явно ги карат сега ред по ред френските мюзикъли ❤ Надявам се да докарат и Ромео и Жулиета 🤞 с Дамиен 💙

# 714
  • София
Вчера бях на Кабаре в Музикалния театър, версията с Боян Арсов и Михаела Маринова. Страхотни бяха, отидох с известно притеснение, тъй като филмът ми е любим и бях подарила и билет на приятелка, а в темата имаше не много ласкав отзив, но наистина много са се постарали. Валентин Ганев, който е режисьор, седеше на допълнителен стол точно до нас, бяхме в края на реда, много мило беше как аплодира актьорите/певците си на моменти. Боян Арсов е много подходящ за ролята на конферансието /скоро го гледах и в Брадатата графиня - много добър актьор, ще го следя с интерес/, а Михаела Маринова беше прекрасна - не знаех, че има толкова добър глас, не следя много родните певци и бях приятно изненадана. Искрено препоръчвам!
Въобще, хеттрика ми от Театър, Деветдесет /който много харесах също, особено Владо Карамазов, за Кристина Янева имам някои резерви, някак не ми беше подходяща за ролята/ и Кабаре се оказа много успешен тази седмица. Heart Eyes

# 715
Подарявам двойна покана за филма "Всичко, което остана от теб" за днес от 14ч в дома на киното, София

# 716
И от мен един отзив за "Деветдесет" в Младежкия театър.

Цялостно ми допадна, макар че си беше едно голямо дежа вю на "Чест" (който е гледал, знае). Добре си партнираха Карамазов и Янева, но според мен друга актриса би била по-подходяща, най-малкото заради факта, че Карамазов е на 46 г, Янева на 53 г, а в пиесата тя му е била студентка, а той -  нейн преподавател. Те дори имат и немалка визуална разлика във възрастта, та в моментите, в които си спомняха за сексуалните им преживявания, си бяха леко cringe...
Нооо, ако изключим това, смятам че и двамата се раздадоха и личеше, че и вътрешно преживяват историята. Карамазов накрая се разплака и на аплодисментите не можеше да си сдържи сълзите. После на излизане забелязах и много дами, които също плачеха. Аз не успях да се разчуствам така силно, но определено оценявам, че и двамата се опитаха да предадат частичка от себе си на публиката. Хареса ми изчистената сценография, както и постоянните скоци във времето преди и сега. Винаги е интересно да се проследи какви събития са довели до сегашния момент.

Забелязвам последните години, че играта на Карамазов е станала много зряла. Преди години хич не го долюбвах, но определено напоследък ме спечели със сценично присъствие, начин на разсъждение и не на последно място - фотографията му. Дори мисля тази година да прочета и книгата му (ако някой я е чел, споделете заслужава ли си).

Иначе в публиката не липсваха и от "любимите" ми зрители: преди началото една баба си извади пликче с бисквити (добре че не яде и по време на постановката), но за сметка на това на всеки 5 мин въздишаше шумно и тежко, дори не остана и за аплодисментите; две дами, една от които явно чела пиесата, непрекъснато коментираше сега какво ще кажат героите; постоянно някой зад мен се въртеше и ми риташе стола; кашлящи хора... Нямам думи даже. Чудя се,  ако вземат да вдигнат билетите двойно, дали такива хора просто ще спрат да посещават театър.

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 22:29 от buldoka1

# 717
Кратък отговор - не, няма да спрат.
Дълъг няма да напиша, че ще е много хейтърско🙃

# 718
Владо Карамазов винаги съм го харесвала от други негови изяви, но едва по-миналата година го гледах за пръв път в постановка.  Затова няма как коментарът ми за номера с плача да прозвучи язвително, ама явно добре ни изигра…
Някой с отзиви за Новата танцувална зала…? Ако е мрачна като ирландското време и тая затънтена провинция май ще пропусна …

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 18:17 от saffron

# 719
  • София
Подарявам двойна покана за филма "Всичко, което остана от теб" за днес от 14ч в дома на киното, София

Дано някой се е възползвал, точно него гледах днес, много хубав и тъжен филм.
Владо Карамазов много порасна като актьор в последните 3-4 години, разкошен е. И на мен ми се струваше, че Янева няма как да играе негова студентка, колкото и млад преподавател да е бил. Колкото и да се опитвах визуалното да не ми влияе, просто тя изглежда по-възрастна за годините си и въобще тази роля не и отива.

Общи условия

Активация на акаунт