BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 325
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 1 200
Беше напълно излишно да вкарват някой, след като самата мисия тази седмица е такава, че създава напрежение. Можеше просто да мине без такива крясъци и простотия.
Творческата немощ в последната седмица е брутална. Дават или как някой реве, или как Михаела крещи. А аз очаквах готини игри като миналата година - всички отпадаха по хитър начин. Голямо разочарование.

# 1 201
Вероятно има тъпанари, които гласуват за Михаела ей така, нарочно! Да им е гадно и на тези вътре, и на зрителите, и на целия свят да му е гадно, а и на самата Михаела да й е гадно. В момента са много доволни, че кречеталото е все още вътре.

Мога да си представя някоя групичка тип 4chan да са го скалъпили това.

# 1 202
  • София
Е, колко да са тези тъпанари, които гласуват нарочно? По-скоро продукцията се подиграва със зрителите и си въртят вота както им падне.
Подкрепям.

За мен продукцията се гаври този сезон и доста с облеклата на Богданска.

Много по-интересно можеше да ни го направят и на нас като зрители и на тях като участници. Тъпа работа.

# 1 203
  • София /Абсурдистан
Нещо издевателствата над съквартирантите ми идват в повече.

# 1 204
  • София
Нещо издевателствата над съквартирантите ми идват в повече.
Дано не се дадат на това нещо и да не се пречупят.

# 1 205
Е, ами... каквото, такова. От продукцията си решават, в крайна сметка това си е тяхното погребение. Щом са решили да надсвирят и най-измисления индийски сериал, кой съм аз да ги съдя. И без това си бях решил да не гледам много-много и сменях напред-назад, та утре май ще проверя само резултата. Да слушам още 2 часа как на овцата не й стига въздух, та чак се дави - не искам. Единственото, на което се надявам, че сега, както са без Елена, е напълно по силите им всички да я игнорират напълно. Много ми се ще това да се случи. Или поне да започнат да й се подиграват, обаче както го правеше Давид, сякаш нея я няма там.

# 1 206
  • SF
Е, колко да са тези тъпанари, които гласуват нарочно? По-скоро продукцията се подиграва със зрителите и си въртят вота както им падне.

Аз се надявам да са двама, но нали виждаш, че са повече от 3,3% от всички гласуващи.
Само да не се окаже, че са 40 процента.

# 1 207
Хвърлих едно око на коментарите във ФБ под поста, в който Михаела е останала, а Елена си тръгва. Всички коментари са като нашите тук. Пишат, че продукцията лъже с резултатите и не е възможно Елена да има по-нисък вот от Михаела.

# 1 208
Не зная в каква паралелна вселена съм попаднала , но ако това е реален вот , значи не сме нормален народ.
Не ми се е вярвало да го кажа , но бих предпочела Иван пред Михаела.
Преди повторното и влизане , я мислех за досаден , но не чак лош човек. Грешка -отвратителна гнъс.
Овца , не зная дали някой там ПРЕКАЛЕН моралист , но ти си ПРЕКАЛЕНО проста , дори престъпно простичка

# 1 209
  • София
И аз това идвах да напиша. После как да има доверие човек в бг предаване. Абсурд, всичко се опорочава и манипулира.

# 1 210
  • София
Лъжат разбира се...Самата Овца искаше да напусне, да ходи да си пуши цигарите, че е приритала вече..Обаче, не!
ББ иска да я изстиска до последно и да му се "отплати", че й е дал втори шанс..

# 1 211
Единственото, на което се надявам, че сега, както са без Елена, е напълно по силите им всички да я игнорират напълно. Много ми се ще това да се случи. Или поне да започнат да й се подиграват, обаче както го правеше Давид, сякаш нея я няма там.
От това, което показаха тази седмица, мисля си, че дори и да бъде игнорирана, ще си намила сама, без да й пука, че те не й обръщат внимание. Котов казва, че иска публика, но нали видяхте как беше съвсем сама в предверието на банята днес и въпреки това крещеше истерично.

# 1 212
Ние може да се възмущаваме, но ни погледнете държавата. Не са един или двама с отрицателен коефициент на интелигентност. В сенките на някое забито холче, може да съществува плазмодий като Михаела, пляскайки недъгаво.

# 1 213
Беше много грозна картинка как Елена и Михаела си крещяха, а след малко реваха една за друга...

# 1 214
Ани Владимирова се държа изключително непрофесионално и аз съм много учудена. Но психологията е хуманитарна наука, а не медицинска. Психиатрите имат медицинско образование.
И най-Важното-Психологът Ани Врадимирова трябва да бъде подведена под отговорност за това,чи си позволи да разкрие лекарска или лична тайна на Ебру.Това е НЕПРОФЕСИОНАЛНО.Дали ще продължи да има клиенти?
А какво е казала, че съм изпуснала?

Общи условия

Активация на акаунт