BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 319
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 1 215
Тя няма медицинско образование, но би следвало да има някаква тайна между психолог и неговия клиент. Не мога да ги нарека пациенти, защото както вече се коментира, те не са лекари.
В случая от миналата седмица обаче правя едно малко уточнение, че Ани Владимирова повтори 10 пъти изречението "в анкетната си карта". Т.е. тя не е направила сеанс с Ебру като психолог с клиент, а това е попълнена анкетна карта за предаване, което е очеизвадно, че ще бъде инфо за продукцията, което да извади, когато им падне.
Включванията на Ани Владимирова бяха от една страна твърде остри, от друга страна беше интересно да видим реакцията на участниците, никой от които не отговори на зададения въпрос... Както писах и след лайфа - Ани Владимирова закопа номирините и се самозакопа.

# 1 216
За кого да гласуваме, за да си ходи Михаела? Стоянов и Сияна ли? Непоносима е вече.

# 1 217
  • София /Абсурдистан
Това кречетало не се търпи вече.

# 1 218
Беше много грозна картинка как Елена и Михаела си крещяха, а след малко реваха една за друга...

Аа, ти пък, глупости! Грозна картинка е само в случаите, когато на Сияна и крещят и после си говори с тях 😅

# 1 219
Не искам да обсъждам вота тази вечер. Фактите са си факти, Михаела остава.
Мен много ме изкефи как Котов с достойнство си хапна хлебарката. ББ буквално надскочи собствените си садистични лимити с тази провокация, но Котов не се даде.

# 1 220
Разбирам много добре Ани Владимирова и никак не я съдя, че извади наяве фалшивият морал на Ебру. Ако Ебруто си беше мълчала, или поне да се прави на морална ,да се хвали че е такава , ако и е важно , това си е неин избор и мен не ме интересува. Но когато сочиш с пръст някого, излагаш и принизяваш публично, е редно да се извадят и твоите кирливи ризи . Обикновено най-пропадналите имат крещяща нужда да сочат недостатъците на околните, за да отместят вниманието на аудиторията от собствените им такива

# 1 221
Да не ни сервират Михаела за победител и после да кажат, че е било експеримент и тя никога не е била пълноправен участник след връщането си. Някакси много странно ми се струва да събира повече вот от Лена, Стефан, а вече и от Елена. Не съм гледала последните два епизода, защото не мога да търпя крясъците на овцата, информирам се само кой е изгонен и дотам. Моят победител си остава Валентин.

# 1 222
Ани Владимирова не се държа достойно нито в качеството си на психолог, нито в качеството на възпитан събеседник, според мен. Независимо дали срещу нея стоят приятни или неприятни участници. Държа се рейтингово-сеирджийски, в духа на предаването. Много съм учудена, защото имах съвсем различна представа и мнение за нея.

# 1 223
Ани Владимирова удари дъното още със сезона, когато Елена и Миро стигнаха до развод. Признавам й, че е добър психолог, но е безскрупулна. За единия рейтинг през трупове минава.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 02:33 от AriaNovaKaq

# 1 224
  • София
Другата психоложка, с очилата, на мен повече ми харесва..

# 1 225
И на мен, казва се Яна Вълчанова.

# 1 226
Психиатри трябват на това шоЛ. Не психолози

# 1 227
За Овцата има една много хубава поговорка - празните съдове дрънчат най-шумно. Толкоз. Simple Smile

# 1 228
на нея така НЕ 🤪

# 1 229
  • София /Абсурдистан
Не искам да обсъждам вота тази вечер. Фактите са си факти, Михаела остава.
Мен много ме изкефи как Котов с достойнство си хапна хлебарката. ББ буквално надскочи собствените си садистични лимити с тази провокация, но Котов не се даде.
Това беше върхът на издевателствата! Аз да бях, хвърлям всичко и си тръгвам. Нека сам ББ да си в яде. Не знам чий болен мозък го измисли това.

Общи условия

Активация на акаунт