BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 265
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 1 260
  • София
И победителят да бъде последния оцелял 😆
С две думи "Последният печели"..

# 1 261
Така, след толкова много позитивни мнения за подкаста с Елена си го пуснах.

Е, наистина не знам как ги слушате тия глупости. Ще цитирам:

"Аз видях в къщата неща от Сияна, които много ме издразниха, как общува с момчетата, маниери, едни МНОГО МНОГО тънко доловими неща, които не знам колко са доловими от камерите."

Е, извинявам се, ама това се изтърка. Всички сте много проницателни в тая къща и като ви питат за пример се почва с ефемерните моменти, дет никой друг не ги е забелязал. Аз ще продължа да се осланям на държанието към Сияна на Давид и Валентин. Не ми се вярва те да грешат а другите да са прави.

# 1 262
  • София
Кое не е доловимо и никой не го е забелязал, след като някои от нас, сме го забелязали от самото начало и го говорим вече 10та тема...
Който не иска, няма да го забележи..

# 1 263
Браде, Давид не харесваше Сияна до момента, в който не разбра, че е била жертва на насилие. Преди това казваше, че Елена е права за нея.

Гледам и “На Кафе” в момента - Елена казва, че Мина е яла не по-малко критики за фриволността си от Сияна. Не ни е излъчено.

# 1 264
Имаше и други участници, които коментират неща, които не са излъчвани.

# 1 265
  • Bayern
Естествено, че има много неизлъчени неща, нали цял сезон акцентираха върху това как всички вътре нападат ''горката'' Сияна, а когато имаше затишие тя самата вадеше нова ''драма''...

Оставането на Михаела и аз си го обяснявам с това, че повечето май не са разбрали, че вота е положителен. Лошото е, че ще трябва да я търпим и тази вечер.

Дано поне в това шоу победителя е хубав Човек ( Давид или Котов), че в Игри на волята нещата не отиват на добре Rage

# 1 266
В “На кафе” днес:

# 1 267
  • София
Башар винаги познавал кой ще бъде изгоненият и  по този начин, се опитва да оправдае продукцията и техните долни схеми.. Ние пък почти никога не уцелвахме,  кого ще изгонят, защото си манипулират %тите, както си искат..

Чакам днешната снимка на Мути с Елена 🙄

# 1 268
Кое не е доловимо и никой не го е забелязал, след като някои от нас, сме го забелязали от самото начало и го говорим вече 10та тема...
Който не иска, няма да го забележи..
Интересно, че само жените ги усещат Joy
Не се шегувам, за живота, извън предаването, са ми наблюденията.

# 1 269
В профилите на ББ в социалните мрежи всички гърмят с това, че не е възможно Михаела да остане, а Елена да напусне преди нея. Епитетите, които използват за Михаела са скандални, ние тук сме направо мили…

# 1 270
В профилите на ББ в социалните мрежи всички гърмят с това, че не е възможно Михаела да остане, а Елена да напусне преди нея. Епитетите, които използват за Михаела са скандални, ние тук сме направо мили…
Във Фб са турбо простаци, затова рядко чета коментари. Натоварват ме. То не са епитети, клетви, заплахи…

# 1 271
  • SF
Пак ли почваме и в тон, подаден от Михаела, старата песен за драмата на Сияна?
По моя телевизор дадоха, че не Сияна си извади драмата, а Биг Брадър я извади в момент, в който той реши.
Сияна, а и Давид се опитват да налагат вето на тази драма, която сега Михаела разпрашава.
Нито Котов, нито Стоянов са съгласни от тези събития да се правят дъвки и да се джвакат, но Михаела няма други мотиви и посяга към най-щекотливите моменти от сезона.
Нито Сияна, нито Ебру си извадиха драмите и ги пльоснаха на масата за обсъждане.
Това направи Елена. От устата на Елена научих за нейните лични драми - болната майка, загубата на бабата, на бебето...
Или поне така го показаха по моя телевизор.
И не са показвали как Давид се е съгласявал с Елена за Сияна, преди да излъчат драмата й. Сякаш Елена и Сияна нямаха чак толкова наситени отношения. Това беше периода, в който Сияна и Стоянов си имаха собствени отношения в къщата и много много не се намесваха в чуждите. Давид си общуваше предимно с Калин и пееше в неговия хор. Калин и Елена много, много се нямаха и не вярвам Давид да е бил толкова категоричен в позицията си ЗА Елена и против Сияна.
Просто със Сияна се откриха и сприятелиха въпросната вечер. Преди това най-много да се е съгласявал с Калин, че на тази любов мястото й не е в къщата.
На мене пък за момент ми заприлича, че Давид наистина харесва Сияна, но остава верен на своята приятелка и не прекрачи границите.

# 1 272
Пак ли почваме и в тон, подаден от Михаела, старата песен за драмата на Сияна?
По моя телевизор дадоха, че не Сияна си извади драмата, а Биг Брадър я извади в момент, в който той реши, че може.
Да, да. Цял живот криела тайната - дори родителите и приятелите ѝ не успяват да изкопчат от нея какво я притеснява, изведнъж Биг Брадър за 5 минути успява да я накара да говори за това и то пред десетки хиляди зрители… И един мармот…

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 14:26 от Lilly_85

# 1 273
  • SF
Биг Брадър започна да я разпитва в изповедалнята. Да, изведнъж стана. Неочаквано за нея, за зрителите и за съквартирантите. Аз видях нежелание от нейна страна това да се вади. Ти може би не си видяла.
Сега всички почнаха "И аз имам такава история! И аз имам такава история! Всички имаме такива истории!!" WearyWearyWeary
Е, изпревариха ви! Stuck Out Tongue Closed Eyes
Не си ли го изприказвахме това? Не го ли изтъркахме вече?
Я кажи какво мислиш за отпадането на Елена, махни я Сияна.

# 1 274
"Хората не са разбрали, че вотът е положителен" абе хора вие сериозни ли сте!? Вече втора година се гласува, а преди това последния сезон кога беше? Публиката основно е друга в сравнение със старите сезони. А точно на финалната седмица за кой път се казва, че вотът е за победител. Cope-вате яко.

Хората, които гласуват за Михаела са нейните последователи. Колко и как ги е събрала не знам, но си има и тя някакво стадо овце. Няма да ги видите във фв, инста или тук да агитират за нея.

Лена, Стефан и в последните седмици Елена бяха изключително непопулярни играчи, така че виждам логика инфлуенсър да ги надмине. За това си мисля, че Михаела отпада днес. Няма да има достатъчно газ да надмине по-стабилните фаворити. Но не изключвам малкия шанс да стигне и до финала.

Общи условия

Активация на акаунт