BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 225
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 1 320
Е значи ще слушаме лафове и ще гледаме цирки.Не знам за вас,но аз миналата година със сълзи се хилех с този Гош.Повече плещеше глупости ,но с такъв маниер и интонация поднесени,че ми беше много смешен.

# 1 321
Имаше забавни моменти, но мнооооого злоба има в душицата му и често избиваше. Хич не ме учуди преди време, като видях, че активно агитира за Михаела.

Само че ако тя си мисли, че той ще я спаси, не е познала. Всичко се излъчва с ден закъснение… Така че късно е, чадо. 🙂 Братята го направиха финалист, но на нея няма да ѝ се получи.

# 1 322
Мъжът (темето по-точно) ми прилича на Георги (ромът) от миналия сезон. В такъв случай се връзват и думите на Михаела, че сега вече са ѝ подписали билет за финала (те са приятели).

Промяна: С Еликсчето сме писали по едно и също време. 😁
Сега ми излезе, че е гостувал при Грозденка от Островът и Къщата на Инфлуенсърите и сестра ѝ Яница от Хелс Кичън и Къде е златото, ама нямам нерви да сравнявам той ли е.
Странно ми е Сияна да го харесва.

Иначе на Миха явно са ѝ отказали някаква покупка чрез подпис, едва ли е за Жоро.

# 1 323
Сега ми излезе, че е гостувал при Грозденка от Островът и Къщата на Инфлуенсърите и сестра ѝ Яница от Хелс Кичън и Къде е златото, ама нямам нерви да сравнявам той ли е.
Опитах се да сравня кадъра от ББ с Георги в подкаста, но е трудно, защото там го дават все в лице… Иначе там е с по-къса коса. Но това може да е снимано преди седмици, така че не е гаранция… Ще разберем след няколко часа.

# 1 324
  • София
Култови моменти    с  Гоша  Joy 

На лявата ръка на госта има татуировка. Георги май няма.. Лео Бианки ми е второто предположение..

# 1 325
Май ще има симулация на сватба в Къщата.

# 1 326
Айде, само БрАшнОто липсваше…

# 1 327
Култови моменти    с  Гоша  Joy  

На лявата ръка на госта има татуировка. Георги май няма.. Лео Бианки ми е второто предположение..
Да, вярно. Аз гледах в Инстаграм, а там видеото е отрязано и не се вижда ръката. Не е Гош значи. Но и на Лео не ми прилича - той има цял ръкав, а в клипчето от ББ се виждат само някакви символи. Плюс, че Лео е почнал да побелява вече…

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 17:59 от Lilly_85

# 1 328
Култови моменти    с  Гоша  Joy 

Олекна ми! Иначе проверих и Сияна не следва Жоро, а се чува в промото как казва за госта, че много го харесва, така че още една точка в полза на това, че не е той.

# 1 329
Благодаря ,Еликсче!Но тук е голям женчо и ревльо.Много беше яко като викаше на Ивон/чо "за пет кила брАшно ли ме продаде мА?А?"и други такива изцепки.Ще oстане в историята на ББ.По-шумен и от истерична жена. Grinning

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 09:35 от *Амбър*

# 1 330
ОФИЦИАЛНО ПОТВЪРДЕНО! 😃
Ето кой влиза довечера в къщата:

# 1 331
  • София
Амбърче, ето го и с брАшното Laughing

Оо, познах ли, сега ли излезе това инфо... Лео е, въпреки, че по-логично беше да им вкарат Марио..

# 1 332
Ха! Еликс позна… Лео е! 😁 Много странно, в снимките си в ИГ е побелял, пък в клипчето - черно. Дали се е боядисал? Или пък побелялото е само отпред на перчема? 😁
Скрит текст:

# 1 333
Малко съм изненадана от това, че вкарват Лео. Да не е някаква аналогия с Давид?

# 1 334
Малко съм изненадана от това, че вкарват Лео. Да не е някаква аналогия с Давид?
Изкушение? 5к от наградния фонд и Лео ще направи манджа за всички? 😁

Сега погледнах и не следва никой от участниците, нито пък е агитирал публично. Може би ще има мисия с него или пък ще им дава съвети за финала.

Общи условия

Активация на акаунт