BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 229
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 1 455
Дааа! Най-накрая се отървахме. Банкет у нас - идвайте. 😁
Има ли цигари?
Няма да има - страх ме е, че Мишето ще ни надуши и ще довтаса.
Фалшива моралистка такава, дай ни цигари и ще сме ларж на банкета. 😁

# 1 456
Най-сетне тези четиримата могат да се отпуснат и да изкарат едни спокойни 24 часа (или там колкото остават за тях).

Като изключим някои дразнещи моменти (Стоянов най-вече), четиримата ми фаворити останаха на финал, за първи път май се случва 😆

# 1 457
С леки сътресения по пътя, все пак получихме финала, който искахме повечето тук. Simple Smile

Честно казано, нямам против да спечели, който и да е от четиримата. Предпочитам Котов, но и Давид ми направи много добро впечатление в последните 2 седмици (като се откъсна от Калин, Иван и Стефан). Стоянов също се избута от дъното в средата на сезона. Сияна още ми е относително неутрален персонаж, но не прояви грам злоба/лошотия цял сезон и излезе сравнително по-добре емоционално-уравновесена от Михаели, Елени, Калиновци и т.н.

Хубав финал, абсолютно отговарящ на настроенията и очакванията.

# 1 458
  • София
Дааа! Най-накрая се отървахме. Банкет у нас - идвайте. 😁
Има ли цигари?
Няма да има - страх ме е, че Мишето ще ни надуши и ще довтаса.
Няма, тя сега се снима някъде с Мути.
Ние ще си донесем цигари, ти дай координати 😄

# 1 459
Е, то ми беше ясно, че ще ги върнат парите..Всичко беше с цел компрометиране и да им видят акъла.

Давай, Давид! Nature Star
Аз до последно си мислих, че може наистина да им отнемат от наградния фонд (подозрението ми беше заради британската версия на предаването, в която честичко го правят и то точно по същия начин). Но се радвам, че им върнаха 100-те хиляди.

# 1 460
С Теодор от Игри на волята

# 1 461
Мути колекционира снимки с риалити звИзди, като покемони Joy

# 1 462
Мути колекционира снимки с риалити звИзди, като покемони Joy
Самият той е един покемон. 😂

# 1 463
Справедливостта възтържествува!
Който и от четиримата да спечели - заслужава. Все пак ще подкрепя Котов.

# 1 464
С Теодор от Игри на волята

👉🏻👌🏻

# 1 465
Тази година няма автомобил.  Само пари

# 1 466
  • София
Много съм доволна от хората, които отиват на финал. За мен всички са достойни и вече победители. Нека имат много успехи

# 1 467
Аууу,поздравления за тишината!
После ще Ви чета!
Хора, Сияна е дете, натоварено с  тежък товар!
Давид е е дете,натоварено с такъв  да израснеш без родители
( изключвам неговата травма, но тогава не е бил дете).
Травмата на Стоянов е да се впише в живот, в който 60 секундното разглобяване на автомат може и да се прости, но липсата   на фейс  изгладен косъм , не !
Единствената травма, която обществото на 2025 година не може да прости,че въпреки 30-40 години усилия, някой се е образавал, отстоява позициите си и се бори срещу куп ниско интЕлЕгентни "братчета" е просто непростим грях.

# 1 468
Кел файда, както се казва, че Михаела си заминала. То остана само утрешния епизод, в който 2/3 ще е коментарното студио. Пепел им на пръстите на всички, които писаха, че в къщата станало скучно, да върнели Михаела. Явно агентите на ББ четат и попиват идеи отвсякъде. Както преди едва ден-два се заговори за приликите между Лео и Давид и бам - дойде да им сготви, даже закваска донесе. Подценяваш си публиката, брадъре. Много държеше да се прочетат негативните коментари за Валентин, които бяха видимо по-дълги и описателни от положителните за него такива. Дори стратегически сложи кутията с положителните на същото място, както беше при предишния в изповедалнята, за да избере интуитивно Котов другатас  негативните, но не ти се получи. Утре ще наговори всичките панелисти да хвалят Давид и да плюят по Котов, нали? Прозрачни игрички за лузъри. Какво послание искате да дадете на желаещите да се запишат за следващия сезон - подкрепа ще получават основно инфлуенсъри плоскоземци и пърдящи тик токъри? После Патрашкова да ни обяснява как ББ бил извадка на нашето общество. Ако наистина искате разнообразни участници и такива, които радват не само окото, но и ухото, ще преосмислите стратегията си.

# 1 469
Двамата финалисти на Биг Брадър 2024 - Марио и Георги подкрепят Валентин!
За първи път тези двамата да са на едно мнение. 😀

Общи условия

Активация на акаунт