BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 716
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 555
Паранормалният, Елена, Михаела...толкова много имаше за гонене преди Лена...

# 556
Не мога да повярвам, че за паранормалния има повече гласували.

# 557
  • Варна
Oх, Слава Богу! Нямам против да спечели Давид, ама щеше да бъде скандално да напусне другия фаворит.
Лена правилно напусна, така или иначе трябваше да напусне вместо Михаела първия път.

# 558
И според мен имаше доста за гонене преди Лена. Лошо! Крякането ще продължи и утре. Мъка!

# 559
  • София
Паранормалният, Елена, Михаела...толкова много имаше за гонене преди Лена...
Тя няма какво повече да покаже.

Следват овцата и Стефан.

# 560
Иначе сценаристите са пияни.
Вие участвахте в експеримент, ала-бала, последствията от действията на Валентин, аре чао, тоя епизод нямаше никакъв смисъл.

# 561
Най-вероятно утре ще има ново гласуване за следващия с най-нисък вот за отпадане.
Вие представяте ли си Михаела след време с деца - тийнове, каква какафония ще е когато разговарят. 😂 И да сте ѝ съседи 😂

# 562
Иии, дано поне майка ѝ/стринка ѝ на Лена дойде пак в темата да ни се скара на всички. Hug

Явно съм изтървала. Родата на Лена се е активирала да ни хейти тук ли? 😂

# 563
  • София
Иначе сценаристите са пияни.
Вие участвахте в експеримент, ала-бала, последствията от действията на Валентин, аре чао, тоя епизод нямаше никакъв смисъл.
Малко като пълнеж идва, можеше нещо по-интересно да замислят. Много подценяват аудиторията си.

# 564
Малко ме е яд,че няма повече интрига за финалните места. Щеше да е по-непредсказуемо и интересно.

# 565
Ако върнат парите от наградата, Котов ще се окаже топ стратег.

# 566
  • Варна
Браво Котов,добра игра .
Направо ме изпълни !

# 567
Чакай не знам ББ как си наглася зрителския вод може до финалната 4ка да остави Михаела за гледаемост 😀
Малко ме е яд,че няма повече интрига за финалните места. Щеше да е по-непредсказуемо и интересно.

# 568
  • София
Те и вътре си знаят между кои двама е борбата.
Не знам кого е избрала продукцията за големия победител.

# 569
Все още може да се гласува за Котов.
Ха, аз превключих с изгонването на Котов, а май е имало продължение! Имаше един лаф: Стоп музика, грешка в дара" (това, когато на сватбите са се давали дарове 🙂), май това излезе в крайна сметка.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 23:52 от usmihni_mi_se

Общи условия

Активация на акаунт