BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 694
  • 1 986
  •   2
Отговори
# 585
  • София
По скоро, ако не изкара Михаела ще си срине рейтинга. Колко от нас биха я издържали още три - четири дни?
Няма да издържа и един епизод още.

# 586
Вече има подкаст с Лена… Бързи са!
Нормално, тя реално е излязла още вчера вечерта, тази вечер е излязъл следващият.

# 587
Лена кога реално е излязла? Вчера вечерта или днес по-рано?

# 588
Коле, нито съм майка й,  стринка й и каквото там се сетиш! Дано не видиш в очите на своите деца, това което аз съм видяла в очите й някога...

Арменските клетви ловят ли като циганските? Thinking

Да ходя ли да ми леят куршум?

# 589
Коле, нито съм майка й,  стринка й и каквото там се сетиш! Дано не видиш в очите на своите деца, това което аз съм видяла в очите й някога...

Арменските клетви ловят ли като циганските? Thinking

Да ходя ли да ми леят куршум?

Отиди да ти налеят коняк, доста добър им е. Не, всъщност виното от нар им е най-доброто, което може да ти налеят.

# 590
Моята подредба е:
1. Котов
2. Давид
3. Стоянов
4. Сияна
5. Елена
6. Михаела
7. Паранормалният

# 591
Лена кога реално е излязла? Вчера вечерта или днес по-рано?
Според мен вчера вечерта, ако е било днес, едва ли са имали време да направят подкаст, да го обратят и тн. - а и Михаела на излизане каза 'А, то вече е тъмно'

# 592
  • София
Никой не отрича през какво е преминала не само Лена, но и всички други, както и тези, които пишем в темата. Не вярвам да има хора, които и желаят злото. Нека да е здрава, щастлива и да има успехи. Просто от това, което ни показа продуцията, не е победител.

# 593
Слава Богу ББ не можа да бутне Валентин.
ББ не е искал да го бутне, а само да направи интрига. Когато наистина искаше да го разклати, успя на 100% и то без много усилия - с мисията “галеник”. В рамките на седмица се  превърна в по-мразен и от Калин. Но после явно се разбра с продукцията и го оставиха намира. Не подценявайте уменията за манипулация на екипа. Показва ни се точно това, което искат да видим.

Джанис, като излизаше Лена, коментираха, че вече се е стъмнило, така че подозирам между 18:00 - 20:00 ч. вчера.

# 594
Моята подредба е:
1. Котов
2. Давид
3. Стоянов
4. Сияна
5. Елена
6. Михаела
7. Паранормалният
И аз се чудех между Стоянов и Сияна, но така илиза, че Сияна има почти еднаква подкрепа с Елена, което за мен звучи повече от нелогично предвид всичко прочетено, по-скоро вярвам, че там е Стоянов.

# 595
А дали се рестартира от нула гласуването всеки път. Или си е с натрупване?

# 596
Не подценявайте уменията за манипулация на екипа. Показва ни се точно това, което искат да видим.

Което прави още по-странно защо трябваше психоложката им да ходи да сече номинирани.
Явно имат два сценарийни екипа и единият е кадърен, а другият кърка. Днес гледахме епизод на вторите.

# 597
  • София
Днес кой ли е излязал? Много ми се иска да видя и чуя Сафито след всичко, което ни показаха от Стефан...

Промо кога да очакваме?

# 598
Замислих се за епизода. Котов го наредиха, дискредитираха го пред съквартиранти и зрители. На пръв поглед вярно беше гадно да откаже една целувка по бузата, докато Давид и Елена отказаха среща с най-близките си. И малко прекалено. Обаче, прекалено или не, за Котов това очевидно е принципно положение, без значение, че за повечето от нас си е направо смешно. В този смисъл той си отстоя на принципа и не предаде вярването си, докато Давид и Елена отказаха срещи с близките си с ясната идея, че не ги предават и че ще ги видят след няколко дни. Двамата не се поддадоха на желанията си и спестиха пари, а третия не се поддаде да предаде принципите си и загуби пари. Няма база за сравнение между двете неща и на практика и тримата постъпиха правилно. Така мисля.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 00:00 от kaspy

# 599
Такъв тюрлюгювеч беше този епизод, че е трудно да се опише с думи. Къдравият добитък беше готов да изхарчи 10К за фасове, но държеше сметка на господина с принципите за 5К. Вторият пък не смяташе, че има морално право да харчи пари, които не са негови, но изхарчи пари, които не са негови, за да не целуне жена по бузата. Брадърът пък, ако съквартирантите бяха гласували правилно, щеше да покаже вратата някому (както стана с Веселка в миналия сезон), но сега пренаписа правилата в движение, за да не си отиде лидерът в класацията. Щипката сол в блендера бяха една баба, един любим и един брат с жена му и 2 кучета…4 дни преди финала, логично, да.

Мама мия…2/10 за това издание в поредицата. Надявах се на някаква весела/носталгична последна седмица, а то е боливудска драма от Аладин експрес.

Общи условия

Активация на акаунт