BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 474
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 645
Марулета,взе ми думата от клавиатурата! JoyТочно Давид извади най-големите т...и(по Михаела)и има достойнство за трима.Изключая детските му физиономии и подскачания,та той си е все още дете.И мъжете как по-късно съзряват той си е направо супер.Котов го бие само с академичното образование,Давид го е учил животът и има емоционална интелигентност.Давид победител! Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 09:14 от *Амбър*

# 646
Гледам сега на запис. Тооолкова е жалък на сафиту мъжа й... 🤦🏻‍♀️
Застава срещу Котов, при положение, че той се разписка когато Сиска му бацна бузата. Ревá, трещя. Ама явно не може друг да не иска да целува произволни бузи, само той. Виждам, че женски полов орган е и състояние на душата.
Подкрепям Котов, изцяло.

# 647
Оле тази Михаела е такъв дразнител, многоооо е непоносима и супер противно вече с тези цигари

# 648
Този път гласувах за Сияна. Котов ми напомни за седмицата с високата 36.5°С температура. Голям инат е и на много моменти реагира емоционално, но си мисли, че с аргументи ще се изкара логичен. Биг брадър му направи шах мат вчера със старите му морални изказвания и новите за харчене на бюджета. Хубавото е, че е достатъчно умен да разбере, че беше надигран и има време да се възстанови.

Елена вече за втори път излиза като голяма схемаджийка пред публиката (първо с изилатора).

# 649
В началото симпатизирах на Елена. Изглеждаше ми нормална, уравновесена, мислеща преди да реагира. Но с напредване на играта се отпусна и показа каква е. За мен се изложи два пъти:
Първо като изсипа злоба по Сияна и
втория път снощи, като започна да харчи наградата на победителя, щом осъзна, че няма да е тя.
Да не споменавам постоянното й мрънкане за цигари.... Най- пристрастеният пушач в къщата.
Жалко, че искаше да играе, но в Биг брадър малко успяват да скрият истинската си същност.

# 650
  • SF
Гледам сега на запис. Тооолкова е жалък на сафиту мъжа й... 🤦🏻♀
Застава срещу Котов, при положение, че той се разписка когато Сиска му бацна бузата. Ревá, трещя. Ама явно не може друг да не иска да целува произволни бузи, само той. Виждам, че женски полов орган е и състояние на душата.
Подкрепям Котов, изцяло.

Това е най-голямото безхарактерно и безинтересно л..но в Къщата.
Михаела парадира за позиции. Не знае как, проста е като ... като какво, че не мога да я сравня. Като Лена е проста!
При Стефан не протича никаква мисъл.
А колко сладко е това, че се вижда на финал. Хем другите са му обяснили, че това ще са Котов и Давид, хем му се струва възможно пък зрителите пък друго да са решили. Според Паранормалния или според машинката, която като няма кой друг, му дава съвети за решенията, които трябва да се взимат в този живот, те, зрителите, са достатъчно заблудени. Винаги дотикват до финал влюбените.
И винаги се умиляват пред онази голямата, истинската любов, която носи "рейтинг".
Примери колкото щеш! Найден от първи сезон стана финалист и спечели, после Елена и Мариян спечелиха, Лили и Боби от трети сезон спечелиха, после ги изпозабравих, но миналата година Бебо и Бебе бяха симпатични и спечелиха предаването, сега Сияна и Стоянов ще спечелят по същата схема. И влюбеният Стефан също ще вземе да спечели. Може би. Развали му се машинката да каже дали зрителите ще се облегната на тази сигурна печаливша облегалка.
Повече обаче искам Михаела да си тръгне. Тя ме изкарва извън нерви, а на Стефан само му се подигравам.

# 651
На другите близките няма ли да идват? Пак ли ще има ревове Sob

# 652
Михаела тъпото парче

# 653
И аз предпочитам Михаела да си тръгне, след това злобарката Елена и чак тогава Стефан. Тъкмо да си повярва малко и да му се смеем.
Елена ще си види мъжа след 1-2 дни, а Котов, ако смята целувката по бузата за нещо неморално, няма да се изтрие с гумичка… ама иди го обясни на латерните.

# 654

Възмущаваш се от Михаела, но ти водиш спор по същия начин, разчитайки просто да надвикаш противната страна, без да слушаш доводите ѝ. Повтаряй едно и също до без край, на тях ще им писне и ти ще си спечелила.

Не знам какво удоволствие изпитваш от това. Радиото забавлява ли се като говори?

# 655
Да ви кажа малко ме плашат такива хора като Котов.Толкова устремен към победата,хладнокръвен,не трепва при някаква разпра,но и скъп на  усмивки.Няма тази безгрижност на младо момче,прекалено пресметлив ми е.Аз обичам живеца в хората,доза положителна лудост(малко като Лена,но без нейната тъпота,тя ме дразни),ларж на емоции и чувства,естествено поведение...ей такива работи.

# 656
  • SF
В началото симпатизирах на Елена. Изглеждаше ми нормална, уравновесена, мислеща преди да реагира. Но с напредване на играта се отпусна и показа каква е. За мен се изложи два пъти:
Първо като изсипа злоба по Сияна и
втория път снощи, като започна да харчи наградата на победителя, щом осъзна, че няма да е тя.
Да не споменавам постоянното й мрънкане за цигари.... Най- пристрастеният пушач в къщата.
Жалко, че искаше да играе, но в Биг брадър малко успяват да скрият истинската си същност.

Аз вече наистина се чудя на кои точно свои качества Елена е залагала, правейки планове, че ще играе тази игра и ще развива стратегии с умни хора. Не я цитирам точно, но заявката й беше голяма.
Тя не притежава нито едно умение, което да накара зрителят да й симпатизира - нито е умна, нито с чувство за хумор, нито е нестандартно симпатично шантава, нито е на страната на слабите, нито на силните, нито на талантливите. Не се разбра какво ни беше подготвила, за да се получи "игра".
Обикновен съквартирант, треперещ за цигари. Всяко едно нейно схемаджийски намерение може да бъде преобърнато, ако някой й размаха една цигарка.
Аз като й гледам какво показва, можеше някой непушач да купува по 2-3 цигарки, колкото да им ги показва и дава като наградки, и така да си осигури стратегическо преминаване до финала. Елена щеше да му пере гащите, да му сгъва дрехите, да му бъде вярно кученце и гласоподавател.

Имало е гласове за Михаела.
То в тази конфигурация да се чудиш кого да изгониш пръв. В хубав ред сме ги подкарали - Калин, Ебру, Лена... Но все остават още по много за гонене. Не можем да смогнем на кастинга на Биг Брадър.

# 657
Стефан на мен вече не ми е смешен. Взе само да ме дразни. Това, че се подписа за цигарите, беше доста мижитурско и подло деяние (типично за него, де), което в неговата глава сигурно е много мъжко и достойно, по бро кода на Ванката. И този празен поглед ме потриса... Но наистина е по-добре Михаела да напусне преди него, че не се издържа. Дано да е вкарана с някаква мисия да ги провокира - не че се справя, ама иначе пък няма никакъв смисъл.

# 658
И темата беше по-приятна преди един определен персонаж да дойде в нея, общо взето като с появата на Михаела, която може да откаже всеки да гледа предаването. Дрънканици на куп в една посока.

Сигурно още днес ще покажат близки на другите участници. Останаха Стефановците, Михаела, Котов.

# 659
Дано това е някаква шега на ББ и да дадат на победителя колкото пари си трябва – 100 000 лв.
Победителят от предния сезон - Марио каза на няколко пъти, че не е получил 100к, а 90к, заради данъците.. предварително удържани.

Общи условия

Активация на акаунт