BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 639
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 720
Във ФБ  група на ББ са писали как дават кадри на Валентин без коса и след малко дават вече уж кадри от следващата сутрин, когато имаше разговор колко яйца снася една кокошка и Валентин е отново с коса.

# 721
  • Варна
Дали е възможно това обръсване да го е направил точно с тази цел Thinking
Да е видно за зрителя точните дни.
Все пак дължината на косата няма как да се компрометира.Ясно е и си личи много добре.
Да е видял,да е усетил манипулация и съшиване на епизоди и всичко останало.
Стана малко теории на конспирациите,но знае ли човек.

# 722
Казал ли го е? Казал го е. Значи не е манипулация. Манипулация щеше да е, ако извъртат думите му или ги представят извън контекста. Въпросът е колко още такива изцепки има, които не са излъчени? И негови, и на другите. Не всичко може да влезе в монтажа все пак.

# 723
Това го забелязах, беше в епизода в понеделник. И бях писала тук, че реално се наслагват кадри, които НЕ СА последователни. Първо излъчваха кадри, на които Котов е без коса, а той на лайфа се появи без коса. След това пуснаха разговора му с другите за снасянето на яйцата, което се е случило ПРЕДИ кадрите, които бяха излъчени по-рано в епизода.

# 724
Елена лекинко преувеличава. Лена не искаше да я обиди, просто толкова си ѝ е капацитетът.
И Елена е решила да отвърне, колко зряло. А пък колко е манипулативен отговорът й просто не ми се обсъжда. И дали си прави сметка, че ни показва колко e слабо слабото й място? Колко жалко е да отвръщаш по този начин на човек, който така или иначе не блести с интелект? А в същото време да не знаеш как се пише "меродавен". И че не гледаме "по телевизорите", а по телевизията, ама хайде - то това последното е почти "сложно".

# 725
Това го забелязах, беше в епизода в понеделник. И бях писала тук, че реално се наслагват кадри, които НЕ СА последователни. Първо излъчваха кадри, на които Котов е без коса, а той на лайфа се появи без коса. След това пуснаха разговора му с другите за снасянето на яйцата, което се е случило ПРЕДИ кадрите, които бяха излъчени по-рано в епизода.
Затова като сменят кадрите казват кой ден е и колко часа.

# 726
Ами Мишето , като не иска без храна и завивки, сме къде е вратата. Тя и без това не е за сто хилки.
   Брадърс се гаври с Котов. Ясно е,че каквото и да направи той, продукцията може да го матира. Това ли е целта на риалити-то?

# 727
Често се споменава за политика, когато се говори за Валентин и че не е гъвкав и тн.

Но най-важното качество и нещо, което ние не виждаме сред повечето т.нар. полтици в България е липсата на принципи. А Валентин поне това си отстоява. Брадъра го постави в ситуация: "Или си потъпчи принципите и се предай, или ще има наказание." Малко като - каквото и да избереш, все ще си в грешка. И той си избра да не си предава принципите.

И не разбирам защо отнася подигравка и критики за това, като в същото време се присмиваме вкупом на Безхарактерният, дет мнението му все магически съвпада с това на събеседника му в момента.

И вчера така - "Да, Котов, и аз съм с теб, 100%, да. Принципи, Сафиту, да." И после на номинацията - 180 завой.

# 728
Ами Мишето , като не иска без храна и завивки, сме къде е вратата. Тя и без това не е за сто хилки.
   Брадърс се гаври с Котов. Ясно е,че каквото и да направи той, продукцията може да го матира. Това ли е целта на риалити-то?
Целта е да се покажат добрите и лошите страни на всички. Котов не е изключение и не е редно да показват само случаите, в които е прав. Като е направил нещо, ще си понесе последствията. Пък и нито първият, нито ще е последният, който извършва нарушение и цялата група го отнася.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 15:20 от Lilly_85

# 729
Аз нямаше да "съдя" Котов, ако беше целунал Лена.

Не знам какъв толкова непоклатим принцип трябва да се счита целувка по бузата, изобщо принцип ли е?

Ако му бяха казали да целуне Сияна, например, за да стане паралел с нейната мисия с Духчо, тогава бих го разбрала в някаква степен.

Но пък, той единствен, може би заедно с Давид, отчитат, че това също е мисия, така че знае ли дали няма ББ да го изтипоса на пангара, защото е нарушил една там дума, дадена преди месец, например?

Много са неизвестните в мисиите и в предаването като цяло и според мен коства огромни усилия на умните и интелигентни играчи да заемат твърди позиции, защото напълно съзнават, че тук нещо не е каквото изглежда.
За разлика от Овци, Лени, Паранормални и т.н, които грам мозък не вкарват.

Сияна си преигра като главна героиня в индийски сериал, ама това си й е на нея линията - ревове, целувки, Стоянов ( не омаловажавам травмата й, но както някой отбелязала, ефектът от нея избледня).

Михаела е ясно защо я вкараха, просто беше много розово вкъщи всичко и трябваше някой да ги разтърси и да пробва да ги изкара от равновесие, белким се случи нещо нечувано и сензационно.

Духчо, типично в негов стил, пак доказа, че мнението му е също толкова паранормално, колкото и уреда му.
Защо така, бре? А можеше да бъде готин образ, тип Ghost Busters или Ловци на митове и да им разкаже играта вътре на всички.

Учудих се, че Лена си тръгна, но дали вчера, днес или утре, беше неизбежно.

Котов си остава мой фаворит.

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 15:48 от Electric Papaya

# 730
Беше толкова спокоен сезон, защо така обърнаха накрая? Мисията с бедствията беше ужасна и зрителите възроптаха, защо не си взеха поука... голяма работа, че Вальо не е посочил никого за изгонване като така или иначе не изгониха според вота. Лишени от всякакво въображение са тези редактори.

# 731
  • София
Често се споменава за политика, когато се говори за Валентин и че не е гъвкав и тн.

Но най-важното качество и нещо, което ние не виждаме сред повечето т.нар. полтици в България е липсата на принципи. А Валентин поне това си отстоява. Брадъра го постави в ситуация: "Или си потъпчи принципите и се предай, или ще има наказание." Малко като - каквото и да избереш, все ще си в грешка. И той си избра да не си предава принципите.

И не разбирам защо отнася подигравка и критики за това, като в същото време се присмиваме вкупом на Безхарактерният, дет мнението му все магически съвпада с това на събеседника му в момента.

И вчера така - "Да, Котов, и аз съм с теб, 100%, да. Принципи, Сафиту, да." И после на номинацията - 180 завой.
  Няма проблеми, нека стане политик, бива го. Само, че това е шоу, не е предизборен дебат, за да бъде толкова  сериозен и гипсиран.  Приема се много насериозно, а човек трябва да има доза самоирония, особено когато е влязъл в шоу. Не сме в съдебната зала, все пак.
Той потъпка първия си принцип, че няма да похарчи 1ст. от наградния фонд, за да спази втория си принцип.. хмм
Аз бях една от малкото, които го подкрепиха, когато се опълчи на ББ в самото начало, докато тук се изписаха фермани, как можело такова неподчинение... Така, че все още го харесвам Котов, но искам някой по-жизнерадостен и динамичен човек да бъде победител..Като Давид!

# 732
Хубаво е да имаш принципи и да държиш на тях, но е важно да си ги подбираш принципите. Целувка ПО БУЗАТА не е дори намек за изневяра. Много издиша тук Валентин и Биг Брадър не е виновен за това, той само се възползва, защото такава е целта на предаването. Провокация и реакция. Техните реакции провокират нашите и така.

# 733
Мен честно казано би ме било страх да вляза във връзка с мъж като Котов или Паранормалния… Всеки жест, поглед, целувка по бузата, прегръдка за чао, потупване по рамото, може да се възприеме от тях като изневяра или най-малкото като знак на неуважение… Не, мерси. Не обичам мъже, които ревнуват от най-малкото нещо.

# 734
Хубаво е да имаш принципи и да държиш на тях, но е важно да си ги подбираш принципите. Целувка ПО БУЗАТА не е дори намек за изневяра. Много издиша тук Валентин и Биг Брадър не е виновен за това, той само се възползва, защото такава е целта на предаването. Провокация и реакция. Техните реакции провокират нашите и така.

Така е, в доста култури дори като се запознаваш с някого го целуваш по бузата. Реакцията на Стефан беше абсурдна, Валентин го защити и като типичен Телец не се отметва от думата си, дори като е разбрал, че греши.
За Стефан мога да кажа много, но не искам, защото ми е болезнено неприятен. Но в рамките на няма и 10 минути (екранно една), той изказа две тотално различни мнения и накрая даже действа по второто си мнение като видя, че го проповядва по-голямата част от групата. От двете крайности определено предпочитам тази на Котов.

Общи условия

Активация на акаунт