BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 432
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 900
Искам да знам, кой адекватен човек е дал някакъв глас в подкрепа на чучелото?

# 901
"Мускулестият програмист"? На мен ли ми се счу, или Войс овър (Марио Балтаджиев) каза, че Стефан е "мускулест"? Аз такова нещо не видях цял сезон.
Върни си визитката му, там е гол до кръста. Доста е трениран.

Странно момче, но все пак му пожелавам успех в живота. Има добра душа, но трябва да се научи да си отстоява мнението и да контролира емоциите си поне малко от малко.

# 902
Вие вярвате ли, че хората предпочитат Михаела пред Стефан? Даже не казаха, че има една минута да напусне къщата.

# 903
  • София
И аз му пожелавам да е щастлив и успешен... Има и такива хора като него, добричък е.

Давид прекалява..

# 904
Миналата година така отпадна Веселка. Влезе в изповедалнята, прочете писмо от близките си, отпадна и излезе през вратата, не й дадоха да си каже чао с останалите.

# 905
Лелее, изядоха човека!
Май само Котов се усети, нищо че пак го нахулиха.По един с едно око на сто слепи е все пак някаква надежда.

# 906
Някой видя ли процентите.  Имаше ли някакви промени или бяха абсолютно същите,като нчера

# 907
Имаше огромна разлика след първите двама класирани. Третият вече беше с мижав %.

# 908
  • София
Някой видя ли процентите.  Имаше ли някакви промени или бяха абсолютно същите,като нчера

Първият и вторият имаха около 8-9 процента разлика. Някой все ще даде да сравним.

# 909
И аз не вярвам това да е реалният вот. Няма чаааак толкова заблудени души, че овцата да събере 2,7% подкрепа.

# 910
# 911
  • SF
Някой гласува за Михаела???????????
Въпреки че Стефан късно си тръгва. Много неприятно човече е това! Неговото напускане трябваше да е някъде около Иван - преди или веднага след него.

# 912
Жалко за Стефан, добро момче е, просто не смее да си каже мнението. Надявах се, че ще си тръгне след Михаела, по-скоро ми се струваше невъзможно да е преди нея…
Този коментар под поста на ББ във в ФБ за разговора на Стефан с майка му и Сафито, много ме разсмя:

# 913
Първите четирима са:

1. Котов
2. Давид
3. Сияна
4. Стоянов

Евентуално може и Давид вече да е пръв, не знам колко силно се отразиха глупостите на Котов последните 2 епизода Sweat Smile

# 914
  • София
И аз не вярвам това да е реалният вот. Няма чаааак толкова заблудени души, че овцата да събере 2,7% подкрепа.
Мамят си ни както си искат. То иначе няма да сглобят и за един епизод. Явно затова я държат и ще се оправдават с нейните последователи.

Стефан дано си вземе поуките.. много е трудно да се види човек отстрани.

За себе си нямам идея как ще реагирам на тяхно място и каква ще ми е ролята.

Общи условия

Активация на акаунт