BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 599
  • 1 986
  •   2
Отговори
# 255
Пак да кажа, две взаимоизключващи се неща не могат да съществуват едновременно. Те не могат да се изразят нормално, без да объркат всяка втора дума, числата не познават още, но някак си много хитро и умело завъртат "любовна история" за пред камерите.

Не работи така. Също хитрост без интелект не работи, пример - Елена. Колкото и да е хитра, без да може да мисли разумно и независимо се подведе по Мина и Ебру, показа си цветовете и се закопа.

500 и 100 причини имам да смятам, че Сияна и Стоянов нямаше да ги чуем въобще, ако Орангутана и Злобни лели не бяха се показали що за стока са. Поведението на Ленка спрямо Сияна, преди, по време на и след изолатора само затвърждават това ми мнение.

# 256
Съвсем сериозно, да - който има повече ефирно време, независимо дали с добро, лошо, интрига или любов, монетизира повече. Статистиките са видни и явни - в момента вървят доста риалитита и можеш да провериш кои са качили най-много последователи и правят най-много реклами. Тези, които постоянно се тикат в камерата.
Затова са влезли в такива предавания, за последователи.
Трябва да се тикат, иначе ще ги изтикат.

# 257
Нищо не бъркам аз. Задавам въпроси, защото ми се струва, че ползвате клишетата ей така - рейтинг, монетизиране... То вече не е и по темата Биг Брадър, но нека завием към нея.
Някой разбрал, че с 3 седмици любов на екрана, ще си вдигне рейтинга (??!??) и ще монетизира. Ще го търсят за продуктово позициониране. Ами аз мога само да го поздравя за това, че е надушил формулата и е разгадал поведението на публиката.
И ти смяташ, че това болднатото е в главата на Сияна и Стоянов, когато се погледнат??????? Божееее! Та те са същински корифеи на психологията! Надминават Котов по стратегия. А Елена как я отвяват... Заслужават всеки цент в сметките си! Simple Smile Simple Smile Simple Smile Успех им желая! Хем се влюбиха, хем публиката ще им осигури и доходи.
Иван вдигна ли си рейтинга? - мене това ме интересува.
А как работи маркетингът на мене не ми обяснявай. В схемата съм. Simple Smile
Не е нужно да си някакъв гении, за да направиш такава стратегия. Всъщност, трябва да си леко тъп, че да влезеш без да си се замислиш с какво, аджеба, можеш да задържиш вниманието на зрителите. Достатъчно е да си гледал едно-две риалитита и няколко подкаста, където се обсъждат стратегии или се канят предишни участници, за да прецениш как имаш най-голям шанс да стигнеш напред, спрямо капацитета ти.

Сравнението с Иван не е уместно, защото той прояви физическа агресия, което е едно от малкото неща, които зрителите не толерират.

Честно, изумяваш ме. Засичала съм те и в други теми, винаги имаш адекватни мнения, но тук сякаш си си затворила очите. Явно си непоправима романтичка, щом вярваш в такава любов, въпреки червените флагове. 🙂

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 14:01 от Lilly_85

# 258
  • София
Да, фаворит ми е Котов и след него Давид, но това не означава че Сияна кофти герой. Играе си играта с всички средства, без са прекрачва границите на добрия тон и отношения. Всеки влиза със стратегия и това го прави играч. Как ще си изиграеш картите е друг въпрос.
В Биг Брадър както и навън лошите герои не са винаги тези, които крещят най-силно. Някои жени са прозряли, че с мяучене, усукване , а когато се наложи и с фалшив рев могат да постигнат повече. В случая Сияна точно с такъв ромски спектакъл се опитва да избута конкуренцията, това че не крещи истерично не я прави добрия герой в шоуто. Кофти е че фокусирайки всеки епизод върху ''драмите'' на Сияна не успяхме да научим нещо повече за Котов, а той твърдо е един от финалистите.
Аз обаче имам въпрос, като не се заяждам, просто се опитвам да вникна в другата гледна точка. Защо Сияна е толкова “лош” герой. И при положение, че тя е лошата, в такъв случай “положителните герои” са Ебру, Мина, Михаела, Елена. С какво пък ви грабнаха те?
Иначе Есме, отново си в десятката.

# 259
Аз обаче имам въпрос, като не се заяждам, просто се опитвам да вникна в другата гледна точка. Защо Сияна е толкова “лош” герой. И при положение, че тя е лошата, в такъв случай “положителните герои” са Ебру, Мина, Михаела, Елена. С какво пък ви грабнаха те?
Дразни двойният аршин. За грешките на Сияна си затваряме очите, за грешките на другите - не.

И не - Ебру, Михаела и тем подобни не са добрите герои. Същите като Сияна са, абсолютно един дол дренки - просто използват различни похвати. Добрите герои са Котов и Давид (и то с някои забележки). Други свестни този сезон не виждам.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 10:39 от Lilly_85

# 260
  • SF
Ама каква любов?! Моля ви, това е смехотворно!

Абе "каква любов"!!! Не е любовта на века, спокойно!
Ей такава, тинейджърска. Първи трепети.
Двама млади, които се харесват и поне аз виждам в действията и в погледите им, че не могат да се разделят, въпреки заявките.
А що е то любов... айде да не подхващаме темата или да си пуснем нова, отделна.
В първите дни, когато се запознаваш с някого и се целувате на всяка крачка и си пращате ту сърчица, ту намръщени човечета, едва ли те тревожи въпросът дали ще остареете заедно и дали ще му държиш ръката, когато получи деменция. Но най-вероятно си въобразяваш, че нищо няма да ви раздели.
Е, понякога точно същата вечер в дискотеката се разделяте.
И никой от нас не знае дали това е любов или не. Няма и да разберем, ако след някакви години са заедно и бутат колички.
Това ли ви вълнува, гледайки предаването?
Ако пък въобще не се харесват, а са се разбрали с поглед да играят стратегически - това си е голяма предпоставка за синхроничност и е потенциал за любов.
И се договориха, че ту се разделят, ту се целуват??? Браво на тях!
Вчера сутринта говорихме, че успехът идва, ако се изявят с готвене и шетане. Днес залагате на любов.
Интересна е динамиката на форумните настроения.

# 261
Вчера сутринта говорихме, че успехът идва, ако се изявят с готвене и шетане. Днес залагате на любов.
Интересна е динамиката на форумните настроения.
Никой, никога, ама никога, в този форум поне, не е казвал, че съквартирантите трябва да се изявяват с шетане и готвене. Говорихме, че всеки трябва да поема част от битовите задължения, за да е честно и коректно спрямо останалите съквартиранти, и че скатаването и мързелът правят лошо впечатление. Но няколко души пак го извъртяхте, както на вас ви изнася.

# 262
Сияна за мен не е лош герой, тя просто си плете кошничката, но поне го прави без злобни изпълнения. Другите ѝ се дразнят много (защото наистина е фалшива) и преминаха границите, което направи тях лоши герои и загубиха от това. Сиянчето не е някакъв корифей на мисълта, не я товарим с велики стратегии или нещо подобно. Просто си е по природа хитра, психически устойчива и си гони целите до дупка, но поне го прави без големи лошотии, само леко прецаква другите. Ама, то в това предаване всеки в крайна сметка е прецакан, даже победителят.

# 263
Снощи пропуснах да спомена това с харченето на наградата. Не мисля, че харчат парите от нея. Не може в началото като влизат да не са подписали договор където черно на бяло пише, че (примерно) "ще спечеля тази сума, ако съм последният избран от публиката" (естествено написано по по стегнат начин). Дори и да има клауза "продукцията си запазва правото да променя условия по договора при необходимост" и прочие, не вярвам да го направи с наградата. Смисъл тя се знае от самото начало.

# 264
Лили, на мен казваш да не се хабя... 😁 Предаването е към края си, не ви разбирам. Хайде да свършва този водевил, че много слаба игра тази година. Аз вече си чакам Женените. Там поне искат не искат ги женят и после започват цирките. Grinning
Смятам, че действително не харчат парите от наградата, само им гледат/ме сеира.

# 265
Амбър, права си. 😁

Не може в началото като влизат да не са подписали договор където черно на бяло пише, че (примерно) "ще спечеля тази сума, ако съм последният избран от публиката" (естествено написано по по стегнат начин).

Не е ясно. Миналата година някъде до малко преди средата на сезона дори не бяха сигурни каква ще е голямата наградата. Казаха им на лайф. Някои се заредваха, други не реагираха много развълнувано - явно са очаквали повече (и с право - тази сума вече 20+ години не се е увеличила, даже е по-малко от някои от първите сезони).

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 14:02 от Lilly_85

# 266
  • София
Първа любов им била..тийнейджърска....на 21 години 🤣 На Сияна,-танцьорката 🤣?   Много мило 😄..просълзих се..

# 267
  • Bayern
Ти сериозно ли Smile , сигурно не си чела темата защото повече от месец наколко души обясняваме с какво дразни и защо не харесваме Сияна. И не - другите жени не са положителните герои. Това, че не харесвам Сияна не означава, че одобрявам Ебру Satisfied

# 268
Също така, ББ тази година взаимства името на бюджета от Къщата на инфлуенсърите. Тук са Брадър койни, там са койни с името на хазартната компания, която ги спонсорира.
Не е вярно, в ББ и миналата година валутата беше брадъри. Такава голяма продукция да взаимства от просташки онлайн формат, абсурдно е.

# 269
Не знам КнИ просташки формат ли е, не съм го гледала, но и аз не мисля, че взаимстват от тях. Намаляването на наградния фонд също не идва от друг формат, а от западните версии на ББ, в които често се дава възможност за харчене. Помня, че в един от сезоните във Великобритания бяха стопили почти 50% от наградата чрез смесица от покупки и наказания… Можеха да си поръчват най-различни неща - алкохол, цигари, гримове, посещение при фризьор, дори дрехи или да си “купят” парти. Имаше и опция да си купиш място на финала, което беше най-скъпото и абсолютно безсмислено нещо, защото всички се настройваха срещу прахосника и при първа възможност… Чао. Беше преди доста години това.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 11:04 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт