BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 642
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 270
По-скоро КнИ взаимства от Биг Брадър, но както и да е.

Котов защо се е подстригал така, никак не му отива. Че и точно на финала да се докара така...
Симпатизирам му, обаче това с кокошките вчера ме разби.

# 271
Изгледах епизода от вчера (вчера превключих на Ергенът, сеирът беше пълен). 😆

Не мога да разбера защо въобще я вкараха тази Овца? Тя 100% е с някаква мисия от продуцентите. Като влезе за онази мисия, говореше на Сияна колко е силна, че ще стане великолепна жена, и я похвали пред всички, че е много повече от Мина. А сега изведнъж си смени мнението и започна да говори пред всички, че е жертва и че едва ли не историята ѝ не е истинска.

С какъв акъл влиза отново за два дни в къщата, при положение че знае, че няма шанс за победата? Тука отново има явна продуцентска намеса и са ѝ казали да говори така…

# 272
По всичко личи, че са я вкарали, за да напада Сияна и да ѝ доизлъска образа преди финала. Но Михаела е толкова проста горката, че дори не се усеща как я използват и си мисли, че има шанс.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 11:14 от Lilly_85

# 273
  • София
Аз обаче имам въпрос, като не се заяждам, просто се опитвам да вникна в другата гледна точка. Защо Сияна е толкова “лош” герой. И при положение, че тя е лошата, в такъв случай “положителните герои” са Ебру, Мина, Михаела, Елена. С какво пък ви грабнаха те?
Иначе Есме, отново си в десятката.
Ти сериозно ли Smile , сигурно не си чела темата защото повече от месец наколко души обясняваме с какво дразни и защо не харесваме Сияна. И не - другите жени не са положителните герои. Това, че не харесвам Сияна не означава, че одобрявам Ебру Satisfied
Абсолютно сериозно. Около месец чета какво пишете, дразнят ви някакви неща в поведението й. Нормално, всеки си има виждане. Ама защо е лошия герой? Тя е най-черната, най-долната, най-мързеливата, най-голямата интригантка, най-фалшивата, най-най-най.... всички отрицателни неща? Така ли я виждате? Такива епитети, които се изписаха по неин адрес, не видях на никой друг да се слагат. Това питам. Недоумявам.

# 274
  • София

Абсолютно сериозно. Около месец чета какво пишете, дразнят ви някакви неща в поведението й. Нормално, всеки си има виждане. Ама защо е лошия герой? Тя е най-черната, най-долната, най-мързеливата, най-голямата интригантка, най-фалшивата, най-най-най.... всички отрицателни неща? Така ли я виждате? Такива епитети, които се изписаха по неин адрес, не видях на никой друг да се слагат. Това питам. Недоумявам.
Щом си чела от около месец, би трябвало да си прочела нашите доводи и логични обяснения, защо така я виждаме. Розовите очила сме ги дали на вас, да я виждате по друг начин.

# 275
Не вярвам, че Михаела има мисия, защото това това щеше да бъде показано на зрителите, както винаги се е случвало.
Може би единствено не й е позволено да им каже какви са настроенията на хората навън.

# 276
Сияна не е най-лошата. За мен най-гнусни бяха Мина и Ебру. Но това не прави Сияна добра. Не е задължително да трябва да избираш между тях. Но е много дразнещо, например, Мина изцепва някаква пълна тъпотия и всички почват “тая е толкова зле, да се маха, как може да не знае” и т.н. След 5 минути Сияна изцепва сходна тъпотия и хората тук казват “Е, какво толкова, хе хе хе, хи хи хи”. Лена не може да прави таратор, съсипаха я от подигравки и критики. Сияна намира за срамно да готви, мие чинии и чисти - това било ок. Миналата година Веселка се развяваше с едни разголени тоалети в къщата - “Ау, ужас, как не я е срам да се показва така в национален ефир”. Тази година Сияна ходи със сходни тоалети - “Еее, какво толкова, млада е, нека показва”. Защо този двоен стандарт?!

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 13:12 от Lilly_85

# 277
Сега по Стоянов ли ще гърмят, като Сияна е с имунитет?

# 278
Дали не вкараха Михаела, за да изгонят Лена?! Така е и най-логично и справедливо да стане, все пак тя остана на нейното място. Ама съквартирантите нещо не се сещат, заети да градят стратегии и да повтарят "колко странно, много странно". А не им се видя странно Лена да остане и все още да стои! Мен ме дразни тя - най-глупавата в къщата, но със силно развит инстинкт за оцеляване. Сниши се, взе да мишкува и ето я на финал и никой (освен нея) не се сеща вече какво стана и как тя остана.

# 279
Как изгониха Атижа, Радо си го спомням?
Запомнящо се беше и на Веси с писмото.

# 280
  • София
По-скоро КнИ взаимства от Биг Брадър, но както и да е.

Котов защо се е подстригал така, никак не му отива. Че и точно на финала да се докара така...
Симпатизирам му, обаче това с кокошките вчера ме разби.
Не е наблягал на часовете по биология Smile

# 281
Как изгониха Атижа, Радо си го спомням?
Запомнящо се беше и на Веси с писмото.
Имаше една игра, в която бяха като вещерски култ или нещо подобно. Събраха се по тъмно в кръг, за да отлъчат някой. На всички им беше казано предварително, че това е Атижа и когато Биг Брадър зададе въпроса кой ще си тръгне, я посочиха едновременно. На нея ѝ беше казано нещо друго и се стъписа.

# 282
Както вчера споделих, моята теория е, че като нищо този, който ще изберат да напусне, ще бъде оставен в изолатора до петък и ще се окаже първият финалист. Ако тези вътре още не са се усетили, то Михаела със сигурност е достатъчно наясно, че нейните хора вътре се надпреварват по вот кой да излезе първи, а не да спечели.

# 283
Много е вероятно да се окаже първият финалист, но не мисля, че ще го пратят в изолатора. Няма смисъл на такъв късен етап в играта - точно като всички трябва да са много активни, за да си спечелят вотове.

# 284

Общи условия

Активация на акаунт