BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 622
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 300
Mиналата година Веселка се развяваше с едни разголени тоалети в къщата - “Ау, ужас, как не я е срам да се показва така в национален ефир”. Тази година Сияна ходи със сходни тоалети - “Еее, какво толкова, млада е, нека показва”. Защо този двоен стандарт?!
Заради естетиката вероятно.
Значи двоен стандарт. Дебелата Веселка като ходи с деколте до пъпа е гадно, пошло и липса на себеуважение, но Сияна като ходи с такова деколте го отдаваме на младостта, че всички 20 годишни така се обличали (?!) и най-вече - НЕ е пошло. Мхм, добре.

# 301
  • София
За мен е НЕЕСТЕТИЧНО, да гледам голи- слаби, дебели или мършави индивиди, правещи го за да привличат внимание. Срамно е, че в темата се показва такъв двоен стандарт и се оправдават такива постъпки!

# 302
Съгласна съм. Не ми се гледа нито на Сияна и Мина бюста, нито на Веселка задника…

Мъжете също са ужас в това отношение и то почти всеки сезон. Калин сума ти време ходеше по гол тумбак - защо, по дяволите?! Не си вкъщи на дивана - метни една тениска, не е толкова трудно. Добре че времето застудя.

# 303
  • Варна
За мен е НЕЕСТЕТИЧНО, да гледам голи- слаби, дебели или мършави индивиди, правещи го за да привличат внимание. Срамно е, че в темата се показва такъв двоен стандарт и се оправдават такива постъпки!
Може би ЗА МЕН трябваше да е с големите букви.

# 304
  • София
Което трябва си е с големи букви, защото виждам, че недовиждате видими неща..

# 305
  • Варна
Понеже често се коментира,та да попитам.Сияна е ходил с прозрачна блуза и без сутиен ли?
Или говорим за случая,в който седнала разчекната на масата и направила забравих какво Rolling EyesКаквото и да означава това.
Не я защитавам,а наистина питам.
Аз лично имам голяма търпимост към чекнещи се хора,защото и аз много обичам Bowtie Обичам и да стоя на маса,плот.В случая приемам,че ако се чувстват като у дома си,това си е напълно ок.
Доводи, че масата била чисто място или подобни ми е мн странна.Подчертавам,че става въпрос за мое място-дом и т.н. Къщата в случая е домът им,тъй че..

# 306
  • София
gali-presi, всички обичаме да се чекнем вкъщи Laughing
 Ще отговоря на зададените въпроси и моля да ме извинят тези, които ги четат за 5ти път..
2 пъти Сияна си показа сисите, не с прозрачна блузка, ами без никаква блузка. Първият път беше в комплект с Минка и Ленка пред огледалото, а втория път се събличаше пред Лена, пред камерите и пред зрителите. Имаше и случка, когато й се вдигна слугинската черна поличка и й се видяха задните части...ама да не издребняваме.. Всички сме виждали гърди, но нейното е с умишлена цел-привличане на внимание..или просто така си е свикнала от танцьорската си кариера..да се показва на много хора...туй дИте Joy

# 307
  • Варна
Благодаря.Това съм го гледала,но не ми е направило впечатление.
Но все пак,с гърдите пред огледалото бяха трите и беше голяма тъпотия,да.
С поличката,че и се видяло дупето Rolling Eyes Представяте ли си колко пъти на ден им се виждат разни части.Сещам се- като стават сутрин например-пижами усукани,потници и т.н..Като се преобличат.Нали ги снимат 24/7 'се пак,няма как да не те 'фанат поне десетки пъти разчапатен Trollface
Ох,не знам,струва ми се много лелинско това дебнене (и аз съм в тази възрастова категория).
За на масата,някой от по-"дъртите" май беше възмУтен.Нещо пред Калин ли направила нещо..Ох,не се сещам.При всички случаи,май кой за каквот' си мисли.Големи драми.В смисъл-силиконка,танцуваща в заведение.Самият профил не предполага срам.Не казвам без морал,а че е нормално да не се срамува да покаже зрънчовците си
Sweat Smile

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 21:46 от gali-presi

# 308
Коментираха, че се преобличат в тоалетната (повечето от тях). Ясно е, че няма да ги изтипосат дибидюс голи в ефир, но все пак има сигурно 50 човека екип, които ги наблюдават зад камерите, правят монтажа и тн., и не искат да ги гледат. На някои обаче не им пречи.

# 309
  • Варна
И защо това че не им пречи боде очите на някого?

# 310
Защото не съвпада с ценностната ми система, а човек иска да избере победител, с който малко или много имат сходни разбирания. Други въпроси?

# 311
Веселка без корекции има много по-красиво лице от Сияна, по която всичко е пипано. Това с веждите за мен е голяма греда. Разбирам, че е някаква мода, но дебелите вежди придават строгост и по-възрастен вид на едно лице.

# 312
Добре де, в тоалетната ли да се преобличат!?

# 313
Защото тя ни навира в очите сексуалността си(и накрая каза,че не обича с@кса Joy ).И всичко се прави преднамерено при нея.Как не го разбрахте,че играе за пред камерите 24/7.На другите и да се е видяло нещо голо не е било нарочно.Тя се изявява като на подиум,няма една естествена реплика.При Мина това харесвах,че се показваше такава каквато е,е имаше нереални представи и мечти,но нямаше нищо фалшиво в нея.Тази лигла с хитрост остана и с хитрост ще е във финалната четворка.При положение,че жените там не я понасят,щото е 24/7 с тях и са я видяли що за стока е и на нас казаха,но не!Вие решихте ,че зверски ѝ завиждат(на кое не е ясно) и видяхте 2-3 режисирани кадъра и решихте веднага- горканка как я нападат,тя е невинна жертва.Ами браво на девойката изплете си кошницата и всички(с някои изключения) ѝ се вързахте.И последно:в Ергена от първите казах,че Сашка не става и пак бяха такива дитирамби и ох ,тя горката..Като излезе всички видяха каква еи друга песен запяха.В миналият брадър от 2 -ият кадър казах,че е фалшива Ивон масата хора се убедиха чак като излезе и взе да ги плещи разни.Сега ще стане същото почти съм сигурна.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 16:03 от *Амбър*

# 314
  • София
Защото не съвпада с ценностната ми система, а човек иска да избере победител, с който малко или много имат сходни разбирания. Други въпроси?
Е то това важи за всички, без Котов и Давид донякъде.
Жените не понасят Сияна, но за сметка на това мъжете я защитават. По-меродавно ми е мнението на Давид и Котов и съм по-склонна на тяхната преценка да се доверя.
Но в крайна сметка всичко е до усещане. Всеки си има предпочитания и спорът тук е излишен, имайки предвид, че сме различни хора.

Общи условия

Активация на акаунт