BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 542
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 315
Е то това важи за всички, без Котов и Давид донякъде.
Жените не понасят Сияна, но за сметка на това мъжете я защитават. По-меродавно ми е мнението на Давид и Котов и съм по-склонна на тяхната преценка да се доверя.
Но в крайна сметка всичко е до усещане. Всеки си има предпочитания и спорът тук е излишен, имайки предвид, че сме различни хора.
Давид не харесваше Сияна особено, до момента в който не разказа за сексуалния тормоз. Тогава някак си се почувства свързан по съдба с нея. Преди това беше на страната на Елена и каза, че е права в спора между двете (макар че разкритикува повишаването на тон).

Котов ми е трудно да преценя кой харесва и кой не харесва - той е играч и избирателно си казва мнението, за да съвпадне с настройките на зрителите. Което не е лошо - от всички самообявили се за “стратези” там, само той играе с акъл и ми е симпатичен.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 16:25 от Lilly_85

# 316
Спорът е излишен и всеки си има право на мнение до след 15 минути, когато следващият ще попита добре де, аз не разбрах, какво толкова не харесвате на Сияна, аз нищо лошо не видях в нея, как е възможно, защо така правите.

# 317
  • София
Спорът е излишен и всеки си има право на мнение до след 15 минути, когато следващият ще попита добре де, аз не разбрах, какво толкова не харесвате на Сияна, аз нищо лошо не видях в нея, как е възможно, защо така правите.
Joy Прав си Joy

# 318
Котов май харесва само Стоянов, отделно и Давид го забавлява.

# 319
  • Варна
И защо това че не им пречи боде очите на някого?
Защото не съвпада с ценностната ми система, а човек иска да избере победител, с който малко или много имат сходни разбирания. Други въпроси?
Брей, много серт! Simple Smile
Сияна беше много далеч от победител, ама явно наистина ще й изпишат вежди с хейта.

# 320
Тъпчем на едно и също място, едно и също нещо говорим вече за хиляден път.

# 321
Жените там видяли и ни казали. Да, с удоволствие ще взема под внимание мнението на Плоскоземките, Лена, Мина и Елена.

Много ми харесва как Сияна е фалшива, играе пред камерите 24/7, нам'си'к'во си, ама Давид е абсолютно естествен. И един мармот....

# 322
То един естествен няма. Всичките са едни фалшиви герои... Въпросът е всеки, според светоусещането си, да си избере кой най-добре играе. Например Валентин и Стоянов са си избрали горе-долу еднаква роля (те затова се и надушиха). Според мен Валентин се справя по-добре. Grinning Присъствието му е по-силно, така да се каже - според мен! Стоянов не ми харесва, много е потаен, гласът му е дразнещ, не може да свърже смислено изречение, усмивката му е мазна и неприятна. Страх го е от животни... Абе, не може да ме убеди. Единствено хладнокръвието, с което посрещаше агресията на Иван, ми хареса. Ако само мълчи и е сериозен, може да заблуди доста хора. Отношението му към лепката Сияна също е леко недостойно - винаги е преценено според как ще изглежда той в цялата история. Не виждам искрени чувства, ама то и при нея няма, така че драмата е само за пред драгите зрители. Давид е избрал ролята на клоуна - на моменти весел, на моменти тъжен, а всъщност доста пресметлив и никак не безобиден. Лена я изкоментрах вече - изобщо няма място там. Другите са ми съвсем безразлични. Смятам да гласувам за Валентин, освен ако не направи някой голям гаф, тогава ще избера Давид.

Последна редакция: вт, 11 ное 2025, 19:06 от mantissa

# 323
Всеки е в някаква роля и гледа да събере дивиденти за след излизането си. Щом казахте тук, че Михаела си е вдигнала последователите много, а тя дори не е от харесваните образи, смятайте другите колко повече успеваемост ще имат. Нали всеки сподели, че се опитва да развива профил или канал в социалните мрежи.

# 324
След всяко участие в такова предаване, докато тече и малко след това си качват последователите, след което им спадат, до това, което са имали приблизително.

# 325
Нито един не съм последвала миналата година, нито тази. Дори не съм им отваряла профилите, само гледам какво споделяте от тях вие в темата.
Да видим кой ще си тръгне тази вечер и по какъв начин.

# 326
  • Ню Йорк
То един естествен няма. Всичките са едни фалшиви герои... Въпросът е всеки, според светоусещането си, да си избере кой най-добре играе...

Абсолютно точно! Всеки там се прави на нещо, което не е и на едни им се получава по-добре на други изобщо не им се получава. Аз не разбирам защо всички се фокусираха върху Сияна, те другите много естествени щото Angry

# 327
Абсолютно сериозно. Около месец чета какво пишете, дразнят ви някакви неща в поведението й. Нормално, всеки си има виждане. Ама защо е лошия герой? Тя е най-черната, най-долната, най-мързеливата, най-голямата интригантка, най-фалшивата, най-най-най.... всички отрицателни неща? Така ли я виждате? Такива епитети, които се изписаха по неин адрес, не видях на никой друг да се слагат. Това питам. Недоумявам.
Сияна не е най-лошата. За мен най-гнусни бяха Мина и Ебру. Но това не прави Сияна добра. Не е задължително да трябва да избираш между тях. Но е много дразнещо, например, Мина изцепва някаква пълна тъпотия и всички почват “тая е толкова зле, да се маха, как може да не знае” и т.н. След 5 минути Сияна изцепва сходна тъпотия и хората тук казват “Е, какво толкова, хе хе хе, хи хи хи”. Лена не може да прави таратор, съсипаха я от подигравки и критики. Сияна намира за срамно да готви, мие чинии и чисти - това било ок. Миналата година Веселка се развяваше с едни разголени тоалети в къщата - “Ау, ужас, как не я е срам да се показва така в национален ефир”. Тази година Сияна ходи със сходни тоалети - “Еее, какво толкова, млада е, нека показва”. Защо този двоен стандарт?!
Лили, стандартът винаги е бил двоен, троен или петорен, според човека. Най-лесно ми е да го обясня с последния ти пример - Сияна е елегантна, слабичка, приятна гледка и разголена, Веселка демонстрира огромни, неестетични телеса. Въпросът не е в разголването изобщо, а в естетиката на гледката. Лена също заслужено отнесе хейта - когато отглеждаш две деца, не е нормално да се хвалиш, че не можеш да им осигуриш домашна храна, докато Сияна на 20 г  приемаме, че още вятър я вее на бял кон. Относно Мина и Сияна с тъпотиите - важно е не само какво казваш, но и как. Мина говори глупости  с апломб и желание да се изкара умна, Сияна просто се изказва без подобни претенции и не дразни. Играе си играта, както я е замислила и не се интересува от чуждите стратегии. Ама не била искрена. Не знам, не мога да съм сигурна, затова пък, че агресивната искреност на някои от опонентите ѝ не ми допада, изобщо не се съмнявам.

# 328
  • София
Мерна ми се, че някаква жена е писала във ФБ, че Стоянов е излезнал вчера. Ако е така, значи наистина това гласуване е абсолютно безсмислено.

# 329
Ще бъде много нечестно ако наистина хората вътре избират кой да продължи. Какъв е смисълът тогава да гласуваме от събота за победител...

Общи условия

Активация на акаунт