BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 400
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 765
Не че искам да се хваля, но аз също имам то*ки и за да ви го докажа, съм склонна да ви изхарча парите. Приемам плащания по банков път, кеш и Револют. 😎

# 766
Михаела не само, че не може да си удържи порока за пореден път, но и натискаше останалите да харчат също, само за да не бъде единствената. Дюшеч й дойде обаче на Валентин харча, не й излиза от мръсната джука. 😄

# 767
Ако имаше мисия, това щеше да ни бъде показано, когато Михаела беше в изповедалнята в събота и ББ я попита дали иска да влезе. Няма мисия, просто е много куха хралупа.
Такава е , но се "пъчи и мъчи", да покаже умствения си капацитет.

# 768
Няма никой там горе, какво да покаже? Единствената причина публиката да я предпочете преди месец пред Лена беше, че Лена влезе в много грозен конфликт с нея и поради характера си се показа като пълен идиот. Същата история като подкаста на Лена с Елена.

# 769

Възмущаваш се от Михаела, но ти водиш спор по същия начин, разчитайки просто да надвикаш противната страна, без да слушаш доводите ѝ. Повтаряй едно и също до без край, на тях ще им писне и ти ще си спечелила.

Не знам какво удоволствие изпитваш от това. Радиото забавлява ли се като говори?
Не мисля, че Есме някога е викала, още по-малко неаргументирано. Това, че доводите ѝ не ви допадат и има търпението да ги излага неколкократно не е неин проблем. Защитаващите обратната кауза не виждам с какво я превъзхождат.

# 770
Доводи? Не е довод за обясняваш във всеки пост нещо, което ти се иска да е така, но не е така.

# 771
Лесно ви е на вас. Мен ме мъчи един много сложен и важен въпрос. Соред бро-кода кой може да харчи от наградата и кой не?

# 772
Според бро кода само Стефан може да харчи и Давид, но по-малко.

# 773
Снощи докато гледах епизода и Котов с налудничивия поглед, едиственото което ми идваше на ума е, че се държи като психопат. И мога да споря, че има нарцистично личностно разстройство - арогантен, самоуверен, не търпи критика, чувство за превъзходство /не, че не е факт/ и тотална липса на емпатия.
Някой беше написал, че изглежда контролиращ и аз съм съгласна. Шикалкави, но не успя да се измъкне от отговора, че е ревнив.
Чудя се дали не са ги подбирали по това кой какви психични разстройства има, защото от останалите в къщата всички могат да бъдат диагностицирани.

# 774
Доводи? Не е довод за обясняваш във всеки пост нещо, което ти се иска да е така, но не е така.
Очите виждат различно.
Млад е още Валентин, нормално е да е бунтар и да пази все още принципите, с които е възпитаван. Може да не ни допадат винаги, но е глътка свеж въздух и надежда сред останалите въздухари.  Искрено се надявам да не влиза в политиката, там принципни не понасят, за нула време ще му спретнат някой компромат и ние всички ще повярваме.
Не той похарчи част от печалбата, а ББ го наказа, че не се поддаде на провокацията. Колкото и малко да значи тази целувка в нашите очи, за него е неприемлива. Виж, за номинацията не мога да го разбера, но пък малко неудобства за съквартирантите ще имат освежителен ефект.
Дано Михаела да напусне, че не се трае. Само дето подозирам, че е подготвила почитателките си в ТТ да гласуват и няма да е лесно.

# 775
Не беше това подтекстът в мнението на karakolio. 🙂
Дано Михаела да напусне, че не се трае. Само дето подозирам, че е подготвила почитателките си в ТТ да гласуват и няма да е лесно.
Почитателките ѝ ще гласуват? Ама и трите ли? 😂

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 21:38 от Lilly_85

# 776
Какви почитателки пък има Михаела?! Не е за вярване! Дано си тръгне още днес, макар да не знам как ще изтърпя този епизод с нейно участие, но поне да си тръгне и от утре да е приятно за гледане.
Както повечето тук споделихте, аз също съм много разочарована от последната седмица, която очаквах да бъде най-силна и интересна за гледане.

# 777
Михаела има последователки, които като се наредят в редица и от ухото на първата, до последната се образува въздушен коридор. Плосък.

# 778
Приятно гледане, доколкото това е възможно...
Сега да видим колко време от ефира ще бъде заето с плямпането на Михаела срещу Котов. От това всичко по-интересно ми е какво ще й отговори той.

# 779
Първите минути и вече се чудя дали да не пропусна епизода и да видя в СМ кой е отпаднал. Тази не се търпи

Общи условия

Активация на акаунт