BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 388
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 960
Стефан не е дете. Властна майка и жена не са оправдание за абсолютна безпринципност (точно антипод на Котов е), за конформизъм.  Никой не го кара да влиза в спор или да заявява позиция, но поне да не говори зад гърба и да създава интриги. Отвратителна мижитурка.
Овцата е нетърпима,  но паранормалния ме отвращава.

# 961
Ооо, Паранормалния ми е къде-къде по-симпатичен от Михаела - не знам дори как може да се прави сравнение. Тя, Иван, Мути, Мина, Калин, Ебру - бяха абсолютно непоносими. Никакъв плюс не е, че имат и изказват мнение, като не са склонни да изслушат другата страна и се държат като пълни селяндури.

# 962
Не ги сравнявам.  Най- малкия проблем на Стефан е, че реве и не може да си контролира  емоциите. Дразни ме липсата на позиция, оценка. Всяка секунда си сменя мнението.  Не може да се съгласява с Котов и веднага след това да влиза в спалнята и да казва точно обратното пред овцата.

# 963
Стефан и Сафито при Гала. Мън мън Wink Репортерката говори повече. И прекъсва постоянно;)

# 964
Не ги сравнявам.  Най- малкия проблем на Стефан е, че реве и не може да си контролира  емоциите. Дразни ме липсата на позиция, оценка. Всяка секунда си сменя мнението.  Не може да се съгласява с Котов и веднага след това да влиза в спалнята и да казва точно обратното пред овцата.
Да и аз мисля, че ревът му е най-малкият проблем. Точно безхарактерността е най-лошото при него, просто ревът е по-лесен за подиграване.

# 965
  • София
Сега си обяснявам Паранормалният защо е такъв чехльо..свикнал е да се подчинява на военните си родители, Затова намери в Иван силната респектираща фигура, на която да се подчинява за всичко.. Не мисля, че ще израсне, щом досега не го е направил...Това мъж на 30г, просто си е такъв..

# 966
Стефан и Сафито при Гала. Мън мън Wink Репортерката говори повече. И прекъсва постоянно;)
Гледах ги и аз. Нищо интересно не казаха. Освен Сафито, която каза, че се е виждала с някои от отпадналите участници преди Стефан да излезе и като характер нямали нищо общо, с това, което е видяла в къщата. Което е странно, но и не е. Човек винаги е по-усмихнат и спокоен, като се е нахранил добре и не дели спалня / баня с още 10 души.

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 16:29 от Lilly_85

# 967
  • Асеновград
Мама беше желязна...хахах , как размаха пръст , имах чувството , че ако беше пред нея паранормалният ,щеше да му обърше един шамар.
Много даже се задържа тази ,,мижатурка,, добре че го махнаха.
Овцата , тази жена се питам  млъква ли изобщо , тя като счупен грамофон , как  я издържат вътре останалите .
Котов с неговите принципи се на.ра с извинение. Защо влизат във формати , като няма да се справят.
Целувка по бузата.....голямо чудо.
Хвърляне под автобуса , еее стига де .
Въпреки всичко, искам Котов да спечели.

# 968
Замислям се, има ли вътре някой който да не е рИвал? 😆 Стоянов като бебе се разрида, че не му харесвали маршировката. Сериозно? Е той го обърна на накърнена чест де, "аз съм служил на страната тя ме подиграва.." и бла бла. Ами права беше Михаела много е бавен. Изобщо много лабилни. Котов и той рева. Всички са си едни деца. Ясно ми е, че там е друго и емоциите са на макс, ама ей така да се възмутя. 😁

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 13:11 от *Амбър*

# 969
Вероятно ще гласувам за Давид или Котов, въпреки че и двамата не са ми съвсем ОК. Първия защото е затруднен финансово / жестоко е да нямаш 30 лв. за тостер, ако истина де/. Но ми се струва че Давид крие някаква дребна и зла душа, ня няколко пъти го чух как нахрани съквартирантите с типични български реплики. Не че има лошо, ама не кореспондира на образа който се опитва да играе.
Котов не го харесвам от началото, в повечето пъти ми е дразнещ. Но ми направи добро впечатление - изправи се и каза пред всички мнението си, митивира го, защити го. За
Автобуса става  дума. И някак си никой не оцени това, докато онези на двора му намазваха ските тихомълком. Е то се видя после злобата на оная люлинската.
Много съм изненадан от това, как вътре си говорят че Давид или Котов са фаворити. Откъде знаят? Това много ме озадачава.

# 970
Много съм изненадан от това, как вътре си говорят че Давид или Котов са фаворити. Откъде знаят? Това много ме озадачава.
Е, не е трудно да се досетят. Давид спечели награда преди няколко седмици, защото е събрал най-много лайкове от зрителите. Котов пък няколко пъти се спасява на елиминации и е интелигентен - ясно е, че това се харесва от зрителите.

# 971
  • Варна
Вчера обаче другият Стефан, като ревна на маршеруващата мисия ,пак се метна на врата на Котов Rolling EyesТези момчета хептен са са изчанчили.Добре,просълзил си се ,разстроен си,поплачи си.Но защо по дяволите се мяташ на врата на някой?!? Мъж още повече.
Пак вчера, направо ми дожаля за Паранормалния Стефан.Толкова искаше да си види близките,а накрая получи размахан пръст и "псът,млъкни,отивай в ъгъла !".
Сафито беше с нула емоция.Мама беше посрамена,все едно...За пръв път дават близки,които да не успокоят своя човек,а да му набият канчето.Чак ми беше неудобно за гледане.

# 972
Сафито каза в "На кафе", че Стефан не посмял да убие хлебарка вкъщи. Сигурно е избягал в другата стая Grinning

А това е разговорът на Гала с Лена Grinning

# 973
  • София
Е, не е трудно да се досетят. Давид спечели награда преди няколко седмици, защото е събрал най-много лайкове от зрителите. Котов пък няколко пъти се спасява на елиминации и е интелигентен - ясно е, че това се харесва от зрителите.

А и Давид, всички в къщата го харесват, не влиза в конфронтации, забавлява ги, лек характер е и никой не го застреля на пейнтбола в двора..

# 974
А и Давид, всички в къщата го харесват, не влиза в конфронтации, забавлява ги, лек характер е и никой не го застреля на пейнтбола в двора..
Да, ама подгъзуваше на тираджията през цялото време. Че и имунитет му осигури, спаси го от номинация. Даваше му предимства на няколко пъти.

Общи условия

Активация на акаунт