BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 400
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 975

Мути е просто навсякъде, много напъване, много нещо да е в прожекторите.

Ебру знае как да се гримира и наистина изглежда екзотична, но без грим е все едно друг човек.

Сафи на Стефан е с много ретро рокля, малко ми е неудобно да я гледам.

# 976
  • София
Давид е търсил фигурата на бащата в лицето на Калин, за съжаление прихвана недобри негови качества, но вече влезе в релси...

Тоя Мути е страшен навлек...Който излезе от къщата, веднага го прихваща да се снима с него. Никой не го отразява, но той държи да се показва..
Сафито е хубава жена, естествена и нормална.

# 977
Тоя Мути е страшен навлек...Който излезе от къщата, веднага го прихваща да се снима с него. Никой не го отразява, но той държи да се показва..
Имам чувството, че той и най-доброто му приятелче Марио ги дебнат пред студиото да излязат - голямо драпане да се върнат под светлината на прожекторите.

# 978
Мути е просто навсякъде, много напъване, много нещо да е в прожекторите.
На тези афтърпартита в Eleven Club са поканени всички брадъри, така че и той ходи. Нормално е, в неговия профил да си слага свои общи снимки с другите. А и той си е в тези среди, дискотеки, чалготеки, нали е певец уж.

p.s. А снощи във ФБ ми излезе реклама на Big Brother After Party в Eleven Club, и има посочен телефон.. за резервации.  Значи и простосмъртни могат да ходят Grinning

# 979
Мен Стефан не ме дразнеше особено - повече като беше беквокал на Иван (заради самия Иван), но иначе изглежда лек характер и човек, с който се живее лесно. 100 пъти предпочитам такива хора, па макар и безхарактерни, отколкото агресивни простаци като половината съквартиранти. Па май и пред Котов бих го предпочела като компания, че Котов е малко дървен философ на моменти и е малко краен. Стефан най-вероятно е бърнаут-нат от работа (няколко пъти е споменавал, че се преработва и вчера обеща на майка си и Сафито, че ще работи по-малко и ще се вижда с тях повече) и в къщата получи някакъв нервен срив заради излизането от рутината си. Иначе е кротък човек, малко 'бета', но това не е лошо понякога.

# 980
  • SF
Замислям се, има ли вътре някой който да не е ревал? Стоянов като бебе се разрида, че не му харесвали маршировката. Сериозно? Е той го обърна на накърнена чест де, "аз съм служил на страната тя ме подиграва.." и бла бла. Ами права беше Михаела много е бавен. Изобщо много лабилни. Котов и той рева. Всички са си едни деца. Ясно ми е, че там е друго и емоциите са на макс, ама ей така да се възмутя. 😁

Стоянов се разрева от нерви и невъзможност да се наложи над изнесения маршируващ глас на Михаела, която вече пети ден им набива канчетата. Няма как да посочи като причина безсилието да пребори многознайката, стискаше зъби от безисходица и се разрева от яд. Даде някаква "достойна" за него причина, за да оправдае сълзите си. Реват от нерви.
Паранормалният си ревеше, защото си е такъв. Останалите мъже си дават някаква форма на сълзите и посочват удобни обясненията.
Истината е, че Стоянов не успя да се пребори с тази Михаела. Всички бяха готови да ревнат, защото не могат да й запушат устата и да я накарат да се включи адекватно в усилията им да компенсират едни 10 хиляди лева - пари, които тя изпуши.
И по принцип, обобщаващо за всички сезони и всички биг брадъри, в Къщата на Биг Брадър е доказано, че лесно се реве. Те са лишени от най-основните удобства, които хората имат навън. Много сълзи се леят и безпричинно.
Михаела не е права за нищо, особено пък що се отнася до парадна маршировка.

# 981
Единственото неприятно е, че и днес няма да става за гледане. Трябва да си измисля алтернатива.

# 982
Мен Стефан не ме дразнеше особено - повече като беше беквокал на Иван (заради самия Иван), но иначе изглежда лек характер и човек, с който се живее лесно. 100 пъти предпочитам такива хора, па макар и безхарактерни, отколкото агресивни простаци като половината съквартиранти. Па май и пред Котов бих го предпочела като компания, че Котов е малко дървен философ на моменти и е малко краен. Стефан най-вероятно е бърнаут-нат от работа (няколко пъти е споменавал, че се преработва и вчера обеща на майла си и Сафито, че ще работи по-малко и ще се вижда с тях повече) и в къщата получи някакъв нервен срив заради излизането от рутината си. Иначе е кротък човек, малко 'бета', но това не е лошо понякога.

Добряга е, да. Нали един път като съквартирантите си говориха на кой биха се обадили извън къщата, ако имат нужда от помощ, почти всички казаха Стефан. Ще видим как ще се справи след предаването - дано се развие и поработи върху проблемните черти от характера си.

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 12:22 от Lilly_85

# 983
  • SF
p.s. А снощи във ФБ ми излезе реклама на Big Brother After Party в Eleven Club, и има посочен телефон.. за резервации.  Значи и простосмъртни могат да ходят Grinning

Е, да, то иначе какво парти ще е - Изгонения, гаджето и майка му, ако е в София.
Преди години бяха много популярни тези партита в популярни софийски клубове. Самите участници излизаха като звезди. На партито на Михаела, Стефан, Иван, Цвети, Калин - не бих отишла. По този начин показвам и неуважението си към тях.
diziler, в темата се появяват (опити за) спойлери. Толерират ли се тук такива коментари?
Може ли да се променя анкетата с помощта на модератор?

# 984
Според мен Стоянов си маршируваше точно както се марширува в армията. Но , Михаела, само едно да ни каже , и от това разбира. Бе тя всичко знае, така да ни го каже.
   Аз уж гледах снощи, но не разбрах ,че са изгонили Паранормалния, научих тук от вас. То йкакво работи, че е бил в бърнаут? Няма как да си промени безхарактерния нрав, но мисля,е има нужда от тотален рестарт на отношенията си с близките.
  Айде, довечера да си вземем сбогом с Михаела да оглушава хората навън. Струва ми се, че Елена също трудно я изтрайва вече, но не смее да й се озъби.
   По време на една от тирадите й , Давид и Котов как се подсмихваха и мълчаха, казвайки много повече от нея. То на такава логорея няма как да се реагира адекватно.

# 985
Решението да харчат от наградата (уж) е причината да я вкарат тази скандалжийка според мен - да ги провокира да пилеят пари, за да се изложат фаворитите (ако тръгнат да ги вардят много), но те са железни. Културно показват несъгласие. Grinning Само Валентин успяха да го подхлъзнат с целувката.

# 986
Щом Михаела днес излиза - ще стане поносимо от утре. Не трябваше изобщо да я вкарват вътре, но явно продукцията е решила, че е твърде спокойно вътре.
Нямаше как да си изпълнят програмата за последната седмица, при положение, че бяха с двама души по-малко (Цецо и Иван) от предвиденото… Кой друг да върнат? Цецо няма да се съгласи, заради здравето му - още се пази. Иван - абсурд. Някой нов да търсят - за кога? Единственият вариант е Михаела, но тя надмина себе си дори в сравнение с първите седмици на предаването.

Марулета, Стефан е програмист. Отделно май и канала му в YouTube нарича “работа”, защото обясняваше, че със Сафито по нощите преработват клипчета.

# 987
  • София
Овцата я върнаха, защото не е отпаднала по зрителски вот , служебни или мед.причини. Нямаше друга опция, кого да върнат...

# 988
Мерси за отговора за Стефан. Хубаво е да вземе мерки, защото не е шега работа бърнаут-а.
   Продукцията трябва да плаща двойни вредни на екипа,който гледа и монтира предаването, за времето , в което трява да изслуша словесната диария на Овцата.

# 989
  • Варна
Ами да не бяха вкарвали никой.Лесно е.
Простотия на килограм кому беше нужна.
Аман да ни залива мизерия отвсякъде.Новото нормално /да,не е ново,но нивата стават застрашаващи нормалния човек/.

Общи условия

Активация на акаунт