BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 385
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 1 080
Е сега за пореден път си проличава колко много брадъра не харесва Котов
Брадъра си харесва Котов. Излъчи му издънката и един епизод по-късно му изми имиджа хубаво, като даде как Михаела го навиква. Даването на най-гадната задача на масата също е предимство, ако се справи.

# 1 081
Извинявам се, моя грешка, винаги съм си мислела, че и там е безплатно като в Германия, Дания и Швеция е безплатно, но се оказва, че не е.
И все пак си оставам на същото мнение - това не са непосилни суми, 9000 евро кредит не се изплаща цял живот, ако ги няма човек накуп. Не значи, че единственият му успех е техните да са му "платили" да учи в чужбина.

Е той сам си каза с какъв изпит е влязъл, айде сега. Няма значение кой му го е плащал, университетите дето вземат по тест от списание явно не подбират някакви гении, няма особена причина да се дуе с това.

# 1 082
Не се издържа, хората вътре са с егати психиката да я изтърпят.

# 1 083
Абсолютен ужас е да съжителстват по подобен начин.

# 1 084
Бе, това предаване е за съд! Такава грозна гавра с хората ми идва в повече. Не стига, че ти  ядат от възможната награда, ами се налага да ядеш гнусотии. Да си го причиниш за някакви пари, дето не се знае ще ги вземеш
Тоз Иван що не го изгонят

# 1 085
Заради цигарите ли е толкова противна или заради нещо друго? Не съм опитвала дори цигара и тази зависимост ми изглежда като абсолютна психопатия, но някой пушач да каже дали заради това може да откачи някой?

# 1 086
  • София
За по-малко от час, искам втори човек да удуша RageRage

# 1 087
Реално ББ нарочно не предлага на Михаела да пазарува и да купува цигари, защото наистина харчат от наградата и тази ще профука всичко...

# 1 088
Иван се върна! Но е с рокля! УжасТ!

# 1 089
2056-та година. Михаела разказва на внуците: “И заради то’а Котов нямахме храна и цигари цели 31 часа - това са 3 дни!”.

# 1 090
Заради цигарите ли е толкова противна или заради нещо друго? Не съм опитвала дори цигара и тази зависимост ми изглежда като абсолютна психопатия, но някой пушач да каже дали заради това може да откачи някой?

Никой не изпитва такава зависимост от цигари. Бивши пушачи - милиони.

Тази просто е хваната от гората.

# 1 091
Честно, ако бях там до сега да е обезглавена,като Мадагаскарската хлебарка

# 1 092
Сетиха се най-накрая, но дали ще успеят, не съм сигурен. Разбира се, че единственото решение за поведението тип овца е пълното игнориране от всички.

# 1 093
  • София
Тази вечер Михаела си пее (блее) прощалната песен, нали?

# 1 094
  • Сф
Смятам, че е се е разбрала с ББ да ги дразни. Личи си че е мисия, на моменти преиграва. Разбрали са се с ББ

Общи условия

Активация на акаунт