BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 354
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 1 110
Явно някакъв наистина много тънкообиден екип стои зад всичко това.

Е то само като му чуеш гласчето на "брадъра" Rolling Eyes

# 1 111
Михаела се държи така, защото вижда, че има нулев шанс да спечели, а вижда и настроенията на хората отвън за тези вътре. Само Давид не е мачкала откакто влезе.

# 1 112
Михаела е Абсолютно права за всички лицемери в тая къща,и най-вече за Котов.А тоя Котов взе агресивна позиция срещу Михаела но уж защото Михаела каза,че Сияна е фалшива,а не защото тя не може да му прости подлостта и лицемерието му и го изобличава.Майко мила,ако тоя спечели "Биг брадър",значи ноистина,че либерастията е победила вече и у нас.И за съжаление в днешния свят не може да се чуе истината,ако не се каже по начина по който я казва Михаела.За съжаление..
Михаела, ти ли си ? Joy

Тя е!!🤣🤣🤣

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 23:45 от meis

# 1 113
Михаела е Абсолютно права за всички лицемери в тая къща,и най-вече за Котов.А тоя Котов взе агресивна позиция срещу Михаела но уж защото Михаела каза,че Сияна е фалшива,а не защото тя не може да му прости подлостта и лицемерието му и го изобличава.Майко мила,ако тоя спечели "Биг брадър",значи ноистина,че либерастията е победила вече и у нас.И за съжаление в днешния свят не може да се чуе истината,ако не се каже по начина по който я казва Михаела.За съжаление..
Само едно ще ти кажа: ако Михаела започна да ми изрежда доказателствата, че земята е кръгла ей с този език и присъщата й грация, дори и от Николай Коперник, Галилео Галилей и Джордано Бруно да започне, аз изчезвам с 200 при плоскоземците.

# 1 114
  • Западен парк
Аз вече съм сигурна, че Михаела е в урната за да провокира  и дразни. Още вчера, когато някой плащаше за нещо тя избухваше с обиди колко е жалък (Стоянов за имунитет), а когато Елена отказа да плати за да разбере кога ще могат да пазаруват отново, Михаела избухна с "к'во се стискате за нек'ви кинти". А тази вечер демонстративно се заяждаше с всички, опитвайки се да предизвика реакция. Браво на съквартирантите, че я игнорират и дори се подиграват с нея. Особено Давид как я подиграва: аз нещо не чувам добре...

# 1 115
  • София
Михаела няма никава тежест с поведението си, тя не спомена ли нещо за мисия.

Котов го адмирирам.

# 1 116
Все Валентин пращат да ги спасява Joy

# 1 117
Разбирам защо е вкарал тази госпожа Михаела отново… Обаче това изобщо не означава, че е търпима… Колко ниско може да падне един човек, за да стане известен? Наглост и безобразие за една цигара….

# 1 118
Да вземат да сложат снимка на Михаела на кутия цигари. Joy
Чудесно ще си пасне с тези вече съществуващи на трупове и други гадости Joy

# 1 119
  • София
На 99% съм сигурна, че ще им възстановят наградата..

Лудата е в абстиненция.. Хайде да я викат в изповедалнята и да не излезе оттам..

# 1 120
Обещавам си, спирам цигарите. Отвратих се.

# 1 121
Айде стана панаира, не се търпи вече.

# 1 122
Михаела първо си обува маратонките и след това облича панталона. 🙄

# 1 123
Михаела не знам как си представя нещата, ама всичко друго, но Елена е от ЖеКаТо...

Аз не бих бил толкова смел...

# 1 124
  • Варна
Все още се повдига от тази хлебарка.
Беше ужасно Mask Как я изяде Котов,идея си нямам.
Михаела няма начин да не са я вкарали с уговорка да ги побърка.
Дават я отвреме навреме и все едно друг човек.За мен е роля (плюс че си е такава де).

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 23:27 от gali-presi

Общи условия

Активация на акаунт