BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 222
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 1 470
Чак ме е яд за Давид. Не може ли да отнемат победата на Марио и да я дадат на него Cry

# 1 471
Тази година четиримата финалисти са много по-достойни от миналогодишните.

Чак ме е яд за Давид. Не може ли да отнемат победата на Марио и да я дадат на него Cry

# 1 472
Пък Лео е 20 и кусур години в Б-я и не го научи тоя български.
Доколкото помня, той остана със Здравко на финала на ББ1 и Здравко спечели..

Не, Здравко беше със Зара на финал. Помня, защото много исках Зара да спечели.

# 1 473
Боже, тази изплиска ергена! Завива огледалната на Ебру и Елена и ще спи с тях...
Ку ку😂
Снощи на практика пропуснах епизода, с изключение на този момент с огледалата и още веднъж-дваж за по няколко минути. Не ми се гледаше овцата. Ще го изкоментирам и аз, но заради друго. Тя не спря да дрънчи как Стоянов, Сияна и Котов играели за зрителите, а в същото време точно преди да се завие, легнала до огледалцата, погледна хубавичко право в камерата дали следи "невероятното" й хрумване. Радвам се, че вече е вън, но се случи прекалено късно и за мен е крайно неудолетворително. Вторият път обясняваше как е чела външните коментари и те били предимно за "кой какъв бил и що бил такъв", а не "кой как играе". Аха да реша, че е първото смислено нещо (макар и клише), което чувам от нея и минута по-късно я дават пак да нарежда какъв фалшив герой бил Котов, каква била Сияна и т.н. в противовес на собствените си думи. Последно гледах, когато вече открито се опитваха да дискредитират Котов и както вече сте го написали, по един доста елементарен начин. За съжаление Котов доста поддаде - ама много навътре ги взима нещата това момче. Знам ли, може би така е редно.

Да, при Гала нещата отдавна са зле, а тя не успява дори грубо да прикрие пристрастията си.
Миналата година беше за Гого, а тази за Давид. Не ми пречи, но в стремежа си да наложи своя любимец, си позволява буквално да плюе по останалите. С това вече не съм съгласен. И пак заради същото, ми направи много лошо впечатление, че когато за първи път обсъждаха сексуалното насилие, говореха предимно за Давид, а за Сияна - почти нищо.

Овцата защото постоянно им дава акъл какво да правят, мислят... Тя се мисли за голям капацитет...
Този тип хора са така. И Ванката беше същият. Не осъзнават бездната, които ги дели от останалите.

# 1 474
Не гледах снощи до край, но се радвам да прочета , Михаела е вън. Най-после!!!
   Само не знам днес кой само ще ни го каже така,за кого да гласуваме. И така да ни го каже, кой е фалшив и кой не. Слушала и тя Патрака поколенията, много знае. Много по -добре са младите, отколкото тя. Толкоз жлъч,злоба и крясъци , толкова неуравновесено поведение заради едни цигари. Има нужда от помощ тази жена.
     Много симпатично гостуване на Лео, много приятна атмосфера.
   ББ, много подло с Котов , много. Не разбирам защо толкова пречи един млад, възпитан , и образован човек. Не е идеален, но е на светлинни години от Ебру, Калин, Иван, Михаела.
    Искам той или Давид да спечелят.Притеснява ме само,ако е Давид , колко пиявици отвън ще му се лепнат и ще се справи ли с управление на парите. Иначе добре ще му дойдат , за да сбъдне мечтата си за пекарна, много готино. Котов сам ще си изработи тези пари, сигурна съм.

# 1 475
Наистина ли смятате, че искат да дискредитират Котов? Та те практически го бутат напред. Михаела не спря да му крещи в продължение на 2 епизода - съвсем очаквано Котов излезе добрият, защото никой не може да я понася. Дадоха му да яде хлебарка (най-гадното), съответно всички застанаха на негова страна и го изкараха герой. Дадоха на Михаела негативните коментари само за него - пак всички застанаха на негова страна, защото не е честно. Обратна психология.

# 1 476
Ако не е срещу правилата, може ли да дадете тук линк къде се гласува. Или пък на личен. За първи път от 20 години изпитвам необходимост да дам гласа си.

Благодаря предварително.

# 1 477
Трябва да си изтеглите приложението NovaPlay. Аз също тази година за пръв път гласувам. И не мога да повярвам, че има цели двама, които заслужават да спечелят. Досега, с много резерви, все съм клоняла към уж по-малкото зло. Като цяло този сезон ми хареса - заради Давид и Валентин.

# 1 478
Joy Ness, и аз така. Гласувах! Давид победител!

# 1 479
Благодаря. Свалих приложението и не намирам как да гласувам. Явно някои от лошите и завистливи лелки, скарани с технологиите няма да успеем да си дадем гласа. 🥲

Поправям се - гласувах за моя победител Давид. Но продължавам да смятам, че продукцията е решила да е друг, днес пак само за него слушахме в “На кафе”. Надявам се да съм лош пророк и това слънчево момче да си тръгне с голямата награда.
За първи път от 20 години виждам участник, който в моите очи заслужава да е победител и заслужава моя глас.

Последна редакция: сб, 15 ное 2025, 08:26 от Joy Ness

# 1 480
Еее още като го изтеглиш и отгоре има гласувай цъкаш и се появяват снимките на 4-мата.Трябва да цъкнеш, че се съгласяваш с условията и личните данни и избираш Давид и изписва, че си гласувал. Разгледай по старателно, лесно е. Hug

# 1 481
Избира ,който е решила. Може да не е Давид Joy

# 1 482
Давид е решила, Давид.

Днес ли е финалът?

# 1 483
Давид е решила, Давид.

Днес ли е финалът?

Да, от 21:00.

# 1 484
Давид е решила, Давид.

Днес ли е финалът?