BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 221
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 1 500
  • SF
Пусни си (от вчера мисля, че беше) - Патрашкова казва, че Сияна експлоатира тази ситуация, а другите се съгласяват. Само и единствено Гала не беше убедена.

Патрашкова каза, но другите, които не са Лена и Ебру, се противопоставиха отявлено на Патрашкова. Точно другите акцентираха върху това, че Биг Брадър извади историята на Сияна, а Елена разказа сама своята. През сълзи на масата пред всички. Давид също сам реши да разкаже това, което на него му се е случило.
Подозирам, че след разговор с Биг Брадър, Давид е бил посъветван да си сподели историята и с останалите (вечерта, когато Иван излезе заради агресията).
Аз също не искам да коментирам вече това. Стара история, изтъркахме я. Очевидно няма да те накара да гласуваш за Сияна, така че едва ли носи сигурни дивиденти на участника с история, каквито версии разпространявате.
Историята на Иван е най-силна по моя преценка, но Иван излезе и даже, според мен късно излезе.

# 1 501
  • София
Да, вторият стопява разликата и още ще я стопи.

Не се изненадах снощи, когато Сияна отговори обратно на всички останали..Вижда се, че е лековерна, няма критично мислене и вярва в конспирации.
Знам, че оправданието е, че е малка, ама Давид е по-малък от нея Laughing Другите двама са само с 3-4г по-големи, така че не е от възрастта..

Стоянов се изприщи, като видя, че Котов го няма, останалите също се притесниха, но всичко е точно..Явно ББ го е подсетил за тая шега, защото би трябвало да са спрели живото излъчване на телевизора и после пак да са го включили с липсващият Котов...

# 1 502
Есме: “Отявлено се възпротивиха…”

Какво всъщност се случи: “Аз съм била в Биг Брадър - абсурдно е там, в тази среда, да кажеш нещо пред всички тези камери, а дори на родителите си да кажеш.”
Блажев: “Криси, тя им е казала.”
Патрашкова: “Напротив, каза, че не им е казвала.”
Блажев: *Поглежда шокирано*

Спирам по темата, защото е безсмислено. Всички в тази тема имаме фаворити и всички общо взето признаваме, когато нещо в нашите фаворити не изглежда съвсем наред. Не отричаме глупавите им постъпки, странностите им, играта им (защото всички малко или много играят). Само ти си с розовите очила и сляпо вярваш на нея, пък подлагаш под съмнение всеки друг за най-малкото нещо. Официално се отказвам да коментирам темата Сияна, защото имам чувството, че си говоря с радиото и няма градивна комуникация.

# 1 503
Като цяло няма много значение, защото вота е рестартиран. Тези гласове от седмицата вече не се броят.
На база на резултатите от вчера, изглежда, че първият и вторият стопяват разликата. Ако приемем, че вторият е Давид, не се учудвам. Всички отпаднали участници агитират за него, тоест логично е, че който е гласувал последната седмица за Каспър, Лена, Елена и Михаела, сега ще гласува за Давид. Ще видим дали съм права.
Скрит текст:

# 1 504
Като цяло няма много значение, защото вота е рестартиран. Тези гласове от седмицата вече не се броят.
Именно, че не се броят - тоест тези с отпаднали фаворити ще гласуват пак и има голяма вероятност да изберат този, чиито техните любимци препоръчват.

# 1 505
Михаела ще ходи ли при Голямата сестра? Досега един подкаст не съм изгледала, но съм любопитна да я видя колко е истинска и какво само има да ни каже. Снощи каза, че хейтърите в мотивират. Дано тази огрооомна мотивация, която се излива за поведението й да я мотивира да се обърне към себе си и да се опита да разбере какво се случва с нея. Аз още след два дни ще съм забравила за Овцата, но тя ще трябва да съжителства с нея цял живот.
   Все още се колебая за кого да гласувам - Котов или Давид. Котов- интелигентен и образован млад човек, с ясна визия за живота си, опитва да спазва това, което ни презентира като принципи. Давид , също има идея за бъдещето си, като поведение ми харесва/с малки изключения, но никой не е идеален/, смятам,че ще се научи да прави хляб и може да се развива в това.
  Другите двама не ги мисля, не са ми фаворити.
   Котов, като че ли като намаляха хората вътре се отпусна .

# 1 506
Падам от смях с тези двамата 🤣

# 1 507
Падам от смях с тези двамата 🤣
Мернах и аз Марио в коментарите… Много неграмотно момче - чак ми е странно, че висшист може да пише по този начин. Предвижда, че класирането ще е следното:
1. Котов
2. Давид
3. Стоянов
4. Сияна

И още нещичко от Фейса, на което много се смях онзи ден… 😁

# 1 508
На Котов му изчезнаха опонентите, затова се отпусна. Но пък егото му е големичко и снощи се понапрегна видимо от добрите коментари относно останалите. Както обикновено се колебая. Но откъдето и да го погледна, все на Котов се спирам. Ако пък взема да го сравнявам с миналогодишния му аналог Гого, Вальо го отвява по всички параграфи (с изключение на външния вид). А и миналата година се зарекох, че ще гласувам за участника, който стане и каже първо, че иска парите, и че другото са подробности. Вальо и това го свърши, даже няколко пъти.  

П.С. Да, на Д-р Понеделник Щонов са му все такива постове, бива си го.

# 1 509
Сега ми излезе промо на някакъв подкаст със Стефан и Сафито - добре се видя марката на тамагочито за духове. Alice Box ITC Tusi - цена 400 паунда / 890 лв за версията на български език. Тц тц, Стефчо, що лъжеш, че си дал 10 бона за тази глупост? 😁

# 1 510
Еликс беше постнала тук, цената беше още по-ниска 200 или 400 лева...
Паранормалният е безхарактерен, не изразява мнение и позиция, реве и т.н., но като теглим чертата е по-позитивен герой от повечето хора от този сезон, особено от мъжете - Иван, Мути, Калин. Просто човекът не изразява мнение и стана ясно защо, родителите му, особено майката, са стабилно контролиращи. Човекът рева цял сезон, майка му се показа на екрана за 1 минути, сиктироса го да не реве, размаха пръст и той прекрати всякакъв рев.

# 1 511
Да, има и по-евтини - просто конкретната марка е толкова и то заради езиковия пакет. Стандартната версия на английски е със 100 паунда надолу. 

Иначе съм съгласна, че Стефан е един от добрите герои този сезон. Но то е трудно да излезеш лош, като по-голямата част от конкуренцията ти са хора като Михаела, Калин, Иван и т.н.

# 1 512
Леле хора , наистина стига с това кой казал за тъжната си история. Целта на това разкритие е е не да стане симпатичен , а просто самозабравилите се да спрат да го "ритат" публично. Жалка е не историята и човека , а факта , че ББ прибягва до нея , за да се осъзнаят някои хора , че насреща им стои също човек със своите слабости и проблеми. И то не да напомня на примати , като Иван , а на имащи претенции за интелект и емпатия.
До колко часа може да се гласува , искам да гласувам и за 4 та по принцип. Паранормалния по-решителен ще ми дойде по този въпрос. Голям кеф , да имаш симпатчни победители , не се е случвало скоро

# 1 513
  • София
Когато отпадне 4я, предполагам, че пак ще отворят лининията, за да се гласува и да отпадне третия..и така докато останат двамата.

Вкъщи имаме вълшебният джин
Скрит текст:
,  
..който много по- добре познава и води диалог Laughing  Паранормалният уред за тия пари, само глупости говори..

# 1 514
  • София
Искаше ми се 2-3 дни тях четиримата само да погледаме.

Общи условия

Активация на акаунт