BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 119
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 1 770
  • София
Браво и на Котов..Достоен! 🍀🍀🍀

Много се радвам за това момче! 🥳🎉🥳🎉🥳 Веднъж да се зарадвам истински на победителя!

# 1 771
  • Между гори и планини
Честито на Давид!
Не беше послушен Вальо, не получи наградата!
За съжаление не виждам Давид да се развие много, защото ще позволи на разни кърлежи като Калин и подобни да се залепят и смучат.
Дано си подбира по- добре компанията!

# 1 772
Юхуууу аз казах ли ви!! 😁 Честитооо на Давид! Доволна съм и много, много щастлива!
Chill zone, Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 773
Валентин е разочарован

Кой няма да е разочарован на 2ро място. Дори и да не очакваш да спечелиш, когато останете двама - "Ами ако...." влиза в главата ти.

# 1 774
Радвам се за Давид, но имам леки съмнения за честността на вота.

# 1 775
Потвърди се теорията, че един чужденец да има в ББ, ще спечели. Честито!

# 1 776
  • София
Давид беше много интересен образ и още от първите епизоди стана ясно, че ще спечели.
Факт.

Валентин е разочарован
Тъпо беше изказването на момчето със закваската срещу момчето с дипломите.

Ясно беше, че ще в Давид, иначе продукцията признава, че Котов я е надиграл.

# 1 777
Радвам се за Давид, но имам леки съмнения за честността на вота.
Де да бяха леки Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 778
На Овцата доволната физиономия. 🤢 Сигурно се чувства сякаш е надиграла Валентин.

# 1 779
Честито на Давид, през целия епизод се замислях колко ще ме е яд, че няма да спечели, но ето.
Личеше си, че за ББ е по-важно той да спечели, от първите епизоди е любимец, а Котов беше много очернян.
Дано са си взели поука от този сезон и догодина да вкарат повече образи като финалистите, а не фрийкове.

# 1 780
Честито на Давид! Мисля, че ще може да отвори пекарна! Котов е много достоен и на финала го показва! Всички да са живи и здрави, да имат възможност и късмет да си изкарат по много повече от 100 000! Не е малка смелостта да участваш в такъв формат и да ти лъснат и хубавите, и лошите черти - а ние, хората от дивана, със същите такива черти, да ги подкрепяме и съдим.

# 1 781
Не се сещам друг път топ 4 в каквото и да е да ме е радвал толоква. Браво на младежта!

# 1 782
Напълно предсказуемо, иначе и двамата заслужаваха.
Честито да му е, със здраве! TadaParty Time
Благодаря и на съфорумниците.

# 1 783
  • Между гори и планини
На Овцата доволната физиономия. 🤢 Сигурно се чувства сякаш е надиграла Валентин.
По скоро - велика съм и влияя на публиката!

# 1 784
Единствено ме е яд, че всички твари подкрепяха Давид и сега се радват…нищо, надявам се Давид да е разбрал какви са останалите и да си остане близък единствено с Котов навън!

Общи условия

Активация на акаунт