BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 107
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 1 785
Спечели истинският галеник Grinning
Абсолютно!
Жалко!
Много жалко, не че не харесвам Давид, но...
И
Последствията ги виждаме вече...

# 1 786
Радвам се за Давид, макар че и Котов заслужаваше. Дано да му помогне наградата да отвори пекарна и да има стабилност в живота си.

# 1 787
За разлика от миналия сезон, в този съквартирантите подкрепят победителя. Миналата година никой в къщата не искаше Марио да спечели и бяха видимо недоволни при даването на чека.

# 1 788
Само да не останете разочаровани от победителя след време  , както стана миналата година Joy

# 1 789
Ясно беше от началото на сезона, никъде не съм видял лоши коментари към Давид. Всички го харесват. Заслужена победа.

# 1 790
А Калин сега дали ще го потупа по дупето? 🤣

# 1 791
Честито на Давид!
Малко съм разочарован, но да е живо и здраво момчето.
Финалните думи на ББ към Котов са показателни в много отношения. А пък Вальо не го мисля, ще се оправи.

# 1 792
  • София
Котов си призна, че не обича да е втори. Голям сладур, да бъде и той много здрав, щастлив и успешен. 🫶
Радвам се за Давид, макар че и Котов заслужаваше. Дано да му помогне наградата да отвори пекарна и да има стабилност в живота си.
Дано, получи своя шанс и не трябвя да го пропилява.

Котов, ако влиза в политиката, има моята подкрепа. 🫶

# 1 793
Пълни глупости и манипулации. Биг Брадър беше пълна загуба на моето време. Нека си носи славата на предаване, което явно справедливо е заклеймено, че е трибуна на ниски страсти и простотии. Нищо ново под слънцето не предостави за пореден път. Няма как да докажат истинността на гласуването, така че...

# 1 794
Мизерен финал (като организация), но честно казано не помня изобщо да е имало сезон, в който моят фаворит печели, така че съм доволна. 😁

Нямам кой знае какви съмнения в честността на вота, защото не всички гласуващи коментират. Освен това ББ доста излъска имиджа на Котов последните дни, а имаше възможността да го закопае още по време на мисията “галеник”, когато всички зрители се бяха настроили против него. Плюс, че бившите съквартиранти агитираха за Давид, което със сигурност е повлияло на вота.

Честито на победителя - дано инвестира парите разумно. На Котов също пожелавам успех. Интелигентен е и има бъдеще, а с половинката му са страхотни.

# 1 795
В социалните мрежи се напълни с много негативни коментари и си мисля, че вотът може да не е реален, но както казах, радвам се и за Давид.

# 1 796
  • София
Хайде пак реклами, изключвам аз.

Лека на всички в темата и само положителни емоции! Дано Давид бъде разумен.

Котов ще има много възможности за реализация и успехи - излиза положителен герой. Дано има повече млади и будни хора като него.

Бб е доказателство, че животът е шарен и в това му е чара, въпреки че е нагласено.

# 1 797
В социалните мрежи се напълни с много негативни коментари и си мисля, че вотът може да не е реален, но както казах, радвам се и за Давид.

Хората, които са гласували за давид не пишат коментари в момента за това ти се струва че се е "напълнило" с негативни коментари.

# 1 798
Е, аз вярвам, че вотът е напълно реален, защото гласувах за Давид. Дано победата и наградата му донесат щастие!

# 1 799
На Овцата доволната физиономия. 🤢 Сигурно се чувства сякаш е надиграла Валентин.
По скоро - велика съм и влияя на публиката!
Да, сега съвсем ще си повярва голямата тиктокърка и инфлуенЦърка.

Много си пролича негативното отношение на продукцията към Котов дори след излизането му.

Общи условия

Активация на акаунт