BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 407
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 1 800
Ако можехме да гласуваме след всяко отпадане, вероятно Котов щеше да спечели, но май и миналата година затова не го направиха - по-удобният победител да спечели. Не казвам нищо лошо за момчето, а за предаването.
Тия "телевизионери" си мислят, че ако спечели Котов, догодина всички ще се бунтуват и искат да си гарантират спокойствието.

# 1 801
В ББ победителят винаги е тип "шемет". Grinning

# 1 802
Хубаво е да се видим понякога отстрани:

# 1 803
ББ за пореден път чете конско на Валентин. Намекна му в изповедалнята, че ако иска да остане, ще слушка. Дава му провокация да даде 5000 лв. за целувка, даде му да яде само той живо насекомо (вместо сварена карантия). То беше ясно, че "ей, немец!" е фаворита на ББ, но до последно не ми се вярваше...

# 1 804
В социалните мрежи се напълни с много негативни коментари и си мисля, че вотът може да не е реален, но както казах, радвам се и за Давид.
Всяка година има такива коментари - хората не могат да приемат, че техният фаворит може да загуби, освен ако няма някаква измама. Аз лично не виждам защо продукцията би рискувала да я хванат, че манипулира вота. В смисъл, какво ще спечелят? Негативите са много повече от позитивите. Освен ако Давид не е нечие синче, не виждам причина да манипулират вота.

А провокациите към Валентин му донесоха само позитиви - както се случва всеки сезон, когато ББ провокира някой.

# 1 805
Защо го питат ще пие ли? Тъпи ли са или кво?

# 1 806
Мили дами, за мен беше удоволствие да коментираме този сезон и фаворитите ни, както и недоразуменията сред останалите!

Надявам се догодина пак да си коментираме, ако не - пускайте гласове за мен. Stuck Out Tongue

# 1 807
Хубаво е да се видим понякога отстрани:

Злобата е изписана на лицето ѝ.

# 1 808
Мили дами, за мен беше удоволствие да коментираме този сезон и фаворитите ни, както и недоразуменията сред останалите!

Надявам се догодина пак да си коментираме, ако не - пускайте гласове за мен. Stuck Out Tongue
Браде, ако влезеш - дай да си измислим кодова дума, да те разпознаваме и да гласуваме. 😁

# 1 809
  • София
Малоумна работа, хубаво е, че каза не, дано удържи

Правеше ли се на дръж ми шапката? Да, всеки ден.. Тук май си беше искрен.

Нямаше много смисъл отпадналите да бъдат в студиото, нищо не ги питаха и не коментираха...

# 1 810
Отвратително беше. Но Башар и по-рано имаше изцепка - че ако гледането на гърди удължава живота, то откакто води с Богданска, той бил станал безсмъртен. Баща на новородено.

# 1 811
Хах, има и господа май Simple Smile)) Иначе и на мен ми беше много приятно! Радвам се, че победи добро, умно, естествено, емпатично, различно момче!

# 1 812
Отвратително беше. Но Башар и по-рано имаше изцепка - че ако гледането на гърди удължава живота, то откакто води с Богданска, той бил станал безсмъртен. Баща на новородено.

Да, не на място са му тези шеги с Богданска.

# 1 813
  • Между гори и планини
Много подредена къщата я оставят. Преди какви кочини е имало!
Нещо не можа фа ме трогне финала.
Нито режисурата беше на ниво, нито участниците много официално облечени както преди. Постно ми беше. А е имало времена когато загасването на светлините ме е хващало за гърлото.

# 1 814
  • София
Официално, благодаря за добре подредените теми, за всички емоции. Хубава вечер и повече готини хора да имате в живота си и мега яките емоции.

Общи условия

Активация на акаунт