BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 105
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 1 815
Не съм чела коментари в нета (като изключим тези тук) и някак си не вярвах Валентин да спечели, докато е до Давит, който беше изцяло позитивен персонаж.

Ако се чудите кой гласува за Давит - етонедин пример, аз съм 1 зрител, но пуснах 4 гласа за него от всички телефони вкъщи 🙄

# 1 816
То, като цяло, вълнуващи бяха май само първите 2-3 сезона, даже дали не бяха 1-2. Както каза и психоложката, нямаше някакви дълбоки разговори и теми.
Вкъщи сме дали 3 гласа за Котов.

# 1 817
Дами и господа, благодаря ви, че и тази година бяхме заедно. Въпреки че понякога имахме разминавания в мненията, ми беше интересно да обсъждаме и дискутираме сезона… Simple Smile
Чакаме следващия (дано ни изненадат и с ВИП сезон 😉)

# 1 818
Направи ми впечатление,че не обявиха кастинг за нов сезон и продуцента го нямаше? Май може и да няма Биг Брадър догодина?

# 1 819
  • Между гори и планини
И аз ви благодаря за компанията, мисля че коментарите в тази тема бяха много по интересни от самото предаване!

# 1 820
Направи ми впечатление,че не обявиха кастинг за нов сезон и продуцента го нямаше? Май може и да няма Биг Брадър догодина?

Казаха: “Биг Брадър ще се завърне“ накрая.

# 1 821
Еми то с такива победители по-добре да няма Sunglasses

# 1 822
Не знам , но на мен ми се стори , че когато чакаха да чуят името на победителя Котов каза "аз съм". Яд го е, личи но всеки на негово място би го било яд. Според мен и двамата заслужаваха, но Давид мисля , че се нуждае повече от парите.

# 1 823
Намеква се за Вип Брадър догодина - поне Елена пита няколко души биха ли участвали и ми се струва, че с това опипват почвата и искат да разберат настроенията на зрителите за тази идея… Но да видим. Аз лично предпочитам сезони с неизвестни. Във ВИП версиите всички са със специални уговорки и много привилегии. Малко се губи смисълът.

# 1 824
Еми то с такива победители по-добре да няма Sunglasses

Tи за кого беше chill.zone?

# 1 825
Всеки един от тримата други финалисти, само да не беше Ей, немец

# 1 826
Сигурна съм, че вота не е реален, а "пипнат". Котов се противеше на брадъра, то и заради това опитаха да го злепоставят. Според мен, няма начин "гехманеца" да е спечелил. 🤷🏻‍♀️

# 1 827
Гласувах за Котов и недоумявам, че спечели Давид, ама карай.

# 1 828
Както някой вече писа , просто ако беше дал наградата на Валентин, ББ трябваше да се признае за победен. Няма как да паднат по гръб от екипа

# 1 829

С всяка изминала година наградата се намалява. Миналата година беше 100хил и нов лек автомобил, тази само 100хил, а едно време даваха и по 200хил, с които наистина можеше да се купи нещо голямо.

Общи условия

Активация на акаунт