BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 089
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 1 875
На Котов видимо му стана гадно, че не спечели - и нормално. Иначе явно не си е дал паролата на никой и затова не е одобрил следването от Биг Брадър.

# 1 876
И аз мисля, че този час за ББ е много късен. Трябва ако пускат ББ то да няма друго предаване, което се излъчна ежедневно с голяма продължителност в същия полусезон. Можеха да комбинират ББ с предаване като Капките или ХК, което да не е всеки ден. ББ е интересен формат, но да чакаш 10 и нещо, после отива към 12 без нещо понякога, късно е.

# 1 877
Може да е предпочел да прекара вечерта насаме с приятелката си, вместо да ходят на партито. Не мисля, че е задължително присъствието.
Може, не бих се учудил. А и със сигурност е приел загубата навътре. При него всичко е крайно. Понеже вчера го мернах, днес гледах много внимателно няколко пъти обявяването на победителя и действително малко преди това Котов казва под сурдинка: "Аз съм". При такава убеденост, граничеща с арогантност, че ти печелиш, да те попарят така, си е трудничко за преглъщане. Проблемът си е негов. Притежава завидни качества, все ще се справи. Мисълта ми е, че е възможно и да се е понацупил, което също сме го виждали. И вероятно той напълно ще се разграничи от предаването, като предполагам, че ще го виждаме покрай техните събития само доколкото е свързано с договора му. Силно се съмнявам да го видим в чалга клипове като например Ивонне, нищо че и тя претендираше, че е класна. Може би в някоя реклама. А за Давид се зарадвах, даже малко се изненадах от това, защото в същото време бях леко разочарован заради Вальо.

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 12:53 от kaspy

# 1 878
И аз мисля, че този час за ББ е много късен. Трябва ако пускат ББ то да няма друго предаване, което се излъчна ежедневно с голяма продължителност в същия полусезон. Можеха да комбинират ББ с предаване като Капките или ХК, което да не е всеки ден. ББ е интересен формат, но да чакаш 10 и нещо, после отива към 12 без нещо понякога, късно е.
Късно е. Да си призная и на мен често ми се е случвало да си лягам преди края на епизода - телевизора в спалнята ми е пуснат и слушам, но не гледам, защото вече ми се затварят очите. Само отвреме на време хвърлям по един поглед на форума от телефона.

Но ИВ им е по-рейтингово предаване и явно държат то да е в прайм тайма (е, то е по-рейтингово отчасти точно защото е в праймтайма, но не само).

По-скоро ми се искаше ББ да го изместят в зимния сезон, както беше първите години, защото през тези месеци няма нищо интересно по телевизията. Но пък декември е отпускарски месец и избягват големи премиери баш тогава, а и чисто технически лошото време ограничава това, което могат да правят на открито… Така че разбирам защо не искат да рискуват.

# 1 879
  • Варна
Малко се разочаровах ,защото момче като Валентин много ми харесва това което излъчва като човек -интелигентен,доста умен и възпитан млад човек, бих искала да има повече такива хора като него.Харесвам Давид и неговата доброта и любов към хляба ,но за мен Истинския Победител е Котов.Пожелавам му много здраве и късмет в живота и само напред и нагоре.

# 1 880
# 1 881
Но ИВ им е по-рейтингово предаване и явно държат то да е в прайм тайма (е, то е по-рейтингово отчасти точно защото е в праймтайма, но не само).
А, дали не е по-рейтингово заради часа? Защото на мен ми се струва, че предаването нямаше да има такъв рейтинг като ББ ако започваше в 10 и зрителите трябваше да стоят до 12, за да гледат епизода. 100 сезона и вече предаването доста се изтърка. Едни и същи неща дават всяка година. Бях голям фен на предаването, но нито миналата година, нито тази го гледам. Отказаха ме. От ББ няма да ме откажат, със сигурност. Късно е, но дори това не ме отказва да го гледам и да коментирам с вас.

# 1 882
Попадна ми това нещо и ми беше доста интересно.

"Как КЪЩАТА на Big Brother е ПРОЕКТИРАНА, за да създава ДРАМА"
https://youtu.be/6AajnKCK0kU

# 1 883
А, дали не е по-рейтингово заради часа? Защото на мен ми се струва, че предаването нямаше да има такъв рейтинг като ББ ако започваше в 10 и зрителите трябваше да стоят до 12, за да гледат епизода. 100 сезона и вече предаването доста се изтърка. Едни и същи неща дават всяка година. Бях голям фен на предаването, но нито миналата година, нито тази го гледам. Отказаха ме. От ББ няма да ме откажат, със сигурност. Късно е, но дори това не ме отказва да го гледам и да коментирам с вас.
Да, има логика. Но подозирам, че няма шанс да преместят ИВ, защото освен възрастните, го гледат и доста деца. Синът ми е на 13 и е запален, негови съученици също. От приятелски семейства имам сходни впечатления. Тоест, преместването в късен часови диапазон значително ще навреди на предаването. Докато при ББ таргет групата е тези над 18, тоест хора, които могат да си позволят да си лягат по-късно.

# 1 884
  • София
В ИВ, битките са дълги, участниците са много повече/двойно/и в началото предаванията са над 3 часа. ББ Няма с какво да запълни тези 3 часа, ако е в праймтайм. Тази година и мисиите им бяха супер тъпи, докато миналата година ми хареса мисията с мравките. Няма с какво да запълнят времето, трябва да пускат битовизми и караници, а хората го гледат за разтоварване..
И в ИВ има такива моменти, но са много по-малко..

# 1 885
Еликс, мен това точно ме отказа. Кой има време да седи 3 часа и да гледа? Едно и също трасе се минава по 100 пъти...
С това точно ми хареса миналия сезон, че са по час - час и малко епизодите.

# 1 886
  • София
Така е Джанис, но няма как да бъде по-различно..трябва всички да минат.

# 1 887
И на мен ми е скучно да дават по 5 обиколки на едно и също трасе, и то на и същи участници (на елиминационна битка, примерно). Но факт, че аз вече съм гледала няколко сезона - знам трасетата, знам механиките и вече ми е писнало. Ако го гледаш за 1-ва, 2-ра година, е ок.

Докато в ББ се залага повече на характери, така че дори мисиите да са еднакви всеки сезон, крайният продукт е различен.

Мисията с мравките миналата година наистина беше много готина. Преди години имаше и една мисия, в която всеки беше събран в “двойка” с най-неприятния си човек в къщата и трябваше да го играят семейство няколко дни. Голям смях беше. Мисията, в която ги превръщаха в герои от приказките и трябваше да влязат в духа на техния герой… Или пък тази, в която трябваше да се имитират един друг (като се почне с начина на обличане, през мимики, тон и т.н)… Много сполучливи мисии имаше, но тази година не им дадоха нито една от тях.

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 14:11 от Lilly_85

# 1 888
Котов си е отключил инстаграма, но поне на този етап не се следват с ББ.

# 1 889
И аз не бих последвал ББ, с цялото това тенденциозно негативно отношение към него цял сезон

Общи условия

Активация на акаунт