BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 065
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 1 905
Като стана думи за ИГ на участниците, опитах се да намеря на Елена, но не успях. Някой има ли го? Стана ми интересна.

# 1 906
Като стана думи за ИГ на участниците, опитах се да намеря на Елена, но не успях. Някой има ли го? Стана ми интересна.
elena.jorj

# 1 907
Елена май си е направила профила лятото, когато е подписала договора за участие в ББ.

# 1 908
Изгледах подкаста. Неподправен, естествен, мил. Каква чистота и смирение на тези години. Аз още го уча този урок той на тези години е наясно с много неща.Осъзнал е, че от спокойствието и мир в душата по-важно няма. Можеше на тази тема някой урок да предаде на Котов. Библията, Достоевски, Кафка момчето е много напред, просто има езикова бариера. Дерзай момче. Живей си живота той е пред теб. Много успехи и много любов им желая с Насето. Аз съм сигурна, че още хубави неща ще чуваме за него.
Пп. Никакви злобни коментари не могат да му изцапат ореола. Той просто си го носи.

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 19:39 от *Амбър*

# 1 909
Значи зле си финансово, и напускаш работа със сигурен доход за да гониш Михаля в биг брадър. Браво немец Joy
Ми ,ако не беше спечелил?
Едва ли е изкарвал много пари от тази работа. Преценили са си, че 3 месеца ще стискат зъби за 1/15-та шанс да спечели + евентуално рекламни доходи.

# 1 910
Давид предполагам, че е работил нещо, което е ниско заплатено, неквалифицирано. Каквото и да си говорим, той е интересен персонаж, може би хората около него са му го казвали и е бил наясно, че ще се задържи в предаването. Логично е да зареже работа по 8-10 часа на ден с ниско заплащане, като дори да не беше спечелил, щеше да събере популярност и може да успее да я обърне в пари.

# 1 911

Еленке, Еленке, кой те облича?!

# 1 912
Толкова ми е интересен, че се надявам никога повече да не чуем за него Smirk

# 1 913
Аз пък се надявам да чуя и с кеф ще си купя един хлебец, омесен с Лилито. 😜

# 1 914
Не разбирам обаче защо във ФБ са се наежили толкова. Котов ли им е платил хаахх?

# 1 915
Гледах “Голямата сестра” с Давид. Супер е. Колко добро и кротко човече. Иска си спокойствието във Владая, не иска дискотеки, купони и скъпи дрехи и вещи. Каза, че е благодарен да има леща и хлебец на масата.  За тостера каза, че е гледал да не се издава пред Насито, че няма пари, казал, че не им е толкова нужен този тостер. Не иска да я товари и не се издава когато  няма пари. “Тя никога не разбира когато нямам”… Защо повечето младежи не са като него….

# 1 916
A вместо да бяхме слушали бай Бричко как защитава Орангутана, да гледаме ситуации, дет сме ги гледали през сезона, не можеше ли Бай БРадъра да им зададе тия въпроси на лайва на Давид и Валентин? Или пък, защо? Давай реклами и повторения, че да не се натоварваме...

# 1 917
A вместо да бяхме слушали бай Бричко как защитава Орангутана, да гледаме ситуации, дет сме ги гледали през сезона, не можеше ли Бай БРадъра да им зададе тия въпроси на лайва на Давид и Валентин? Или пък, защо? Давай реклами и повторения, че да не се натоварваме...
Принципно си прав, но ако го бяха направили, феновете на Котов съвсем щяха да ревнат, че всичко е нагласено и че бутат Давид (защото той е минал през трудности, а Котов е имал добър финансов и емоционален гръб - и съответно такива въпроси щяха да се изтълкуват като манипулация).

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 22:51 от Lilly_85

# 1 918
Принципно си прав, но ако го бяха направили, феновете на Котов съвсем щяха да ревнат, че всичко е нагласено и че бутат Давид (защото той е минал през трудности, а Котов е имал добър финансов и емоционален гръб - и съответно такива въпроси щяха да се изтълкуват като манипулация).

Аз (като фен на Валентин) не бих го взел присърце това. Всеки си има пътят и историята. Но разбирам какво казваш.

# 1 919
Тази сценка между Иван и Стефан съм я изпуснал…

Общи условия

Активация на акаунт