BIG BROTHER 7 - тема 8 (10.11. - 17.11.)

• 43 054
  • 1 986
  •   1
Отговори
# 1 920
Прочети във Фейса, а и тук има такива коментари. Че едва ли не ББ от самото начало е бутал Давид и очернял Котов. Аз очерняне не видях - дори в последните епизоди му дадоха страхотен шанс да блесне, давайки му най-гадната мисия и оставяйки Михаела да му вика.

Мисълта ми е, че да задават въпроси на Давид (на финала) тип какво прави като няма пари, как се оправя, щеше съвсем да затвърди мнението на тези въпросни фенове, че има някаква конспирация и че Биг Брадър “бута”. Искаха да го избегнат, това е.

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 23:08 от Lilly_85

# 1 921
  • Berlin
Браво на Давид, че е напуснал мизерната си работа и си е опитал късмета.
Пожелавам му мечтаната пекарна в Софията - лебец не ям, но бих отишла да купя за баба.
Много ме радва, пожелавам му успех от сърце Flowers Four Leaf CloverBread

# 1 922
  • София
Много ми хареса самата реакция на Давид, след като го обявиха за победител.. Толкова искрено и по детски се зарадва, прегърна Котов, после повтори към 5 пъти" Майко мила", тръскаше си ръцете, хващаше се за главата, обикаляше и не можеше място да си намери от радост. Нямам спомен друг победител така истински и толкова дълго да се е радвал..

Последна редакция: пн, 17 ное 2025, 00:35 от elix

# 1 923
Честито на победителя! Знаех, че той ще спечели още от втората седмица. Има нещо странно в него, нооо не ми се разнищва. Ще посетя пекарната му. Колкото до Котов, горкия, много му личеше разочарованието му, че е на второ място, но нормално.

Понеже не съм писала тия дни - тая Михаела как може да е толкова противно същество, както външно, така и вътрешно?

# 1 924
Значи зле си финансово, и напускаш работа със сигурен доход за да гониш Михаля в биг брадър. Браво немец Joy
Ми ,ако не беше спечелил?
Едва ли е изкарвал много пари от тази работа. Преценили са си, че 3 месеца ще стискат зъби за 1/15-та шанс да спечели + евентуално рекламни доходи.

Не, не. Снимаш се разчекната на 20 в асансьора и те обявяват за детенце. Напускаш работа на 20, за да влезеш в Биг Брадър (а по пътя на логиката, всички вътре са безразработни безделници, защото няма как иначе 3 месеца да не работиш), и те обявяват за глупав немец Simple Smile

Ами то това се отнася за всеки един вътре. Мен повече ме изненадва как едни 30-40-50 годишни средностатистически българи със семейства могат да си позволят да не работят цяло лято, отколкото едно 20 годишно момче. С на всички вътре работното място какво се е случило?

# 1 925
И аз съм изпуснала сцената с тази страстна целувка между Иван и Стефан... Но той е мъжкар бро...
Честито на Давид, за мен момчето си го заслужи 👍😉

# 1 926
А в действителност тези участници работят.  Произвеждат някакъв "продукт" чрез който други печелят. Та за мен не е естествено да не получават заплата.

# 1 927
Няма заплати почти никъде в света за риалитита… Договорите, които подписват, не са трудови. Всичко е на принципа риск печели, риск губи.

ВИП сезоните са изключение - там има хонорари и то сериозни, иначе по никакъв начин не могат да ги накарат да влязат.

# 1 928
Давид, щом е на 20 не е ли ред да учи в университет нещо? Висше образование? Сега му е времето. Май Голямата сестра не го попита.

# 1 929
  • София
А Давид защо е останал без работа и без пари? Че нямам време да гледам голямата сестра. Всеки знае че в София с немски и с малко компютърна грамотност гладен няма как да останеш, има кол центрове под път и над път, минималната заплата от нейтив ниво с немски е 3000лв чисто.

# 1 930
Заради влизането си в Биг Брадър, на риск.
Гледай (слушай) Голямата сестра, когато имаш време. На скорост 1х1.25 е идеално. Половин час време (аз докато си въртях по улицата, го слушах), струва си!

# 1 931
  • SF
Няма нужда никой да живее според нашите идеи и разбирания за живота. Нито пък да споделя нашите мнения в темата. Можем и сами да си избираме какво да напишем.
Човекът може да е по-адреналинов тип, да е предприемач по природа. За кол център с немски език и 3000 лева заплата, може би се изискват качества, които той не притежава.
При споровете с Ебру за кръглата Земя, той не успяваше да изложи позицията си, въпреки че, да, той е правият! Но правеше жестове на боксьор и си притискаше главата с ръце, за да не му се пръсне от глупости. За кол център са необходими добри вербални умения и търпение да изслушаш португалеца с лош немски отсреща. Примерно го казвам, без претенции, че описвам изчерпателно тази професия. Това не е и по темата, но точно в момента няма да смятам парите за тостер на Давид. Всички 20-годишни с нестабилни доходи и прохождащи в професията са се изправяли пред нуждата от 30 лева и размисли трябва ли ми това или не.
Даже за тази възраст е характерно един ден да похарчиш 200+ за маратонки и бира, а на другия да нямаш 30, за да си платиш сметката. Наместват се нещата и всеки си има път, който иска да върви.

# 1 932
  • София
A Esme казах го с идеята че с немски гладен човек няма да остане, казвам го като човек който е прекарал там доста време, стига да диша и да говори немски и да чука по клавиатурата е буквално злато. Но виж, не е за всеки тази работа, джеЙзитата са известни че не се кефят на 9-5 работата пред компютър и търсят точно адреналин, гъвкавост, просто аз като човек не бих се оставила без пари и в риск, докато много от джейзитата биха предпочели да са без пари отколкото да работят работа която не ги кефи, но няма как да го съжалявам за точно това, защото работа за него има, гаранция ти давам че даже и да не изслушва човека отсреща

# 1 933
  • SF
Ами не ми давай гаранции, защото не търся. Някой ще предпочете да му капят парите, без да слуша, друг е толкова подробен, че едва ли ще си го позволи, но има хора, които са по средата. Това не е темата на темата. Не го виждам да си мечтае за кол център. Той самият се има за по-пъстър.

# 1 934
Вечното клише: “Какво не ти достигна?”. Откачам като го чуя.

Давид ще гостува в сряда.

Общи условия

Активация на акаунт