💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 60 586
  • 1 577
  •   36
Отговори
# 1 230
Искам бунт, ако тая МиркА спечели! Пак избяга от отговорния пост. Не мога вече да го гледам

# 1 231
Пекин обаче след игрите не я виждам никъде с другите участници.Защо ли,?Освен  очевидното че е кофти човек, и никой може би не желае да подържа контакт особено сега докато гледат каква подла и гадна змия е.😂
 Нека пак оправдаем Мирка.Изтощен е само той не е ял,и затова пак се крие като мишка,ама иначе е много силен и добре подготвен физически,🤦😄

# 1 232
  • София
Е, ето сега излиза като острие на жълтите. 😛

# 1 233
Сапунджиева, спри да хвърляш отрова по Ръждавичка.
Ако те хване ще те разнищи на трасе, ей.

Черешката ще омете трасето с нея. За Николета и Блатната се отнася същото.

# 1 234
Е, ето сега излиза като острие на жълтите. 😛
Ама са забравили да му махнат предпазителя на острието🤭

# 1 235
  • Някъде там...
Направо като на гладиаторска битка се чувствам.
Не мисля, че имат шанс жълтите. Особено с този пъзел накрая. И повече мъже имат, и са отпочинали феномените.
Излиза Миро мамин първи пост, щото Калин ще е с две жени после. Пак е взел по-трудното. Ако съм разбрала правилата де, че децата много шумят.

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 20:52 от Жабче

# 1 236
  • София
Днес по изключение викам за жълтите, защото не искам нито Калин да е номиниран, нито Ивайло да си ходи. Сега, наясно съм, че ако Иво остане (а има голяма вероятност, ако действително се изправи срещу Сапунджиева), то ще си тръгне следващата седмица, но въпреки това ми се иска да остане, просто защото най-много от всичко мразя несправедливостта. То по принцип животът е толкова нечестен, а когато някой го прави умишлено такъв, направо побеснявам.
Пекин като някой с мозък в главата си, се разкъсва между това да си запази женската коалиция и възможността да имат шанс за Резиденция, ако останат двамата мъже.
От друга страна Мирко няма подобни проблеми, той си е натурално тъп. Като някаква женичка-клюкарка, как изпляска, че следващият номиниран ще е Калин. Мама се опита да замаже гафа, но Калин не пасе трева.

# 1 237
Този Миро не се ли обяснява на Калин преди два епизода, че не бил в коалиция? Подъл лъжец! И как в очите му се подиграва на Калин. Евентуалният бъдещ победител признава, че без друг играч племето е загубено. Ами ти за какво си там, да те носят други на ръце ли? Уф, не мога нито да го гледам, нито да го слушам! И на мен ми стана лошо!

# 1 238
Пекин обаче след игрите не я виждам никъде с другите участници.Защо ли,?Освен  очевидното че е кофти човек, и никой може би не желае да подържа контакт особено сега докато гледат каква подла и гадна змия е.😂
 Нека пак оправдаем Мирка.Изтощен е само той не е ял,и затова пак се крие като мишка,ама иначе е много силен и добре подготвен физически,🤦😄

А РадостинЯ и Ръждавичка? Освен двете заедно (и еднократно Наталия) Expressionless

Ако Мирка спечели, ще е абсолютна подигравка.

# 1 239
  • София
Много е бърз Миро обаче.

# 1 240
Направо като на гладиаторска битка се чувствам.
Не мисля, че имат шанс жълтите. Особено с този пъзел накрая. И повече мъже имат, и са отпочинали феномените.
Излиза Миро мамин първи пост, щото Калин ще е с две жени после. Пак е взел по-трудното. Ако съм разбрала правилата де, че децата много шумят.

Абсолютно точно, Калин ще е с Николета и Радостина.

# 1 241
Особено бърз и в опитите да поизлъже, пък ако мине.

# 1 242
  • Някъде там...
Особено бърз и в опитите да поизлъже, пък ако мине.
Е, минава редовно номерът, що да не пробва.

# 1 243
Трима ще дърпат, но само "Бързо, КАЛИНЕ! Давай, КАЛИНЕ!"

Още малко и ще извикат "Напълни ми джоба, КАЛИНЕ!"

# 1 244
,,Давай, Калине". А Радостина и Николета за украса ли са? Нали са силни жени.

Общи условия

Активация на акаунт