💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 63 621
  • 1 635
  •   158
Отговори
# 1 260
Опитвам се да се сетя Радка в какво я бива...но не мога..
В кючека

# 1 261
  • Някъде там...
Еее, Николета!!!
И естествено, Радостина пак извърта.

# 1 262
Рада ми е много противна

# 1 263
  • София
И на фона на блестящото представяне на двете прекрасници, после ще номинират Калин!!

# 1 264
Опитвам се да се сетя Радка в какво я бива...но не мога..
В минаването на халки с наказание Joy

# 1 265
  • София
Не виждам интрига до финала.
Освен ако пак по стара традиция не го изиграят как едните не знаят пъзела, другите ги настигат, но изведнъж се сещат и печелят...

# 1 266
Двете жени при жълтите закопаха племето си , но после на съвета ще намират доводи за номинират  Калин  ,  дано поне малко ги е срам като се гледат сега по тв .

# 1 267
Нищо не е  нагласено иначе , но как така точно днес след ,  като в началото обявиха , че махат пъзелите за този сезон , точно днес решиха да ги върнат и то при положение , че при сините са единствените двама пъзелисти този сезон , и пъзела е целият за нареждане , а не както дадоха на Родостина да сложи само 7 парчета другото и беше наредено .
Не подценявай Калин и Иво. Според мен са доста добри на този компонент.

# 1 268
С какви очи ще номинират Калин, не знам просто. После не се чудете защо Калин не ходел по събирачки. Мъчно ми е направо

# 1 269
  • Някъде там...
Никакъв шанс не виждам. Малоумни ще са ако номинират Калин!

Колкото и да са добри, срещу тях са Алекс и Траян и то със стабилна преднина.

# 1 270
Не подценявай Калин и Иво. Според мен са доста добри на този компонент.
Те са добри, но останалите, с които са принудени да водят битката, са зле и сигурно дори няма да им дадат шанс да стигнат до пъзел. Изоставянето е голямо. А Радостина и стълба на ръце трябва да минава, ще си отвиси.

# 1 271
  • София
Верно ако след тази битка в която и трите жени се издъниха го номинират ще е леле майко...

# 1 272
Кой кого ще омете на трасето не знам, но до този момент Сапунджиева е много по стабилна от Ръждавичка Simple Smile  Факт.

# 1 273
Не виждам интрига до финала.
Освен ако пак по стара традиция не го изиграят как едните не знаят пъзела, другите ги настигат, но изведнъж се сещат и печелят...

Дяволе при жълтите няма пъзелист , който да нареди този пъзел  , все пак тук пъзела е цял не е нареден на 90 процента и да трябва Радка да сложи само 5 парчета , както реши един такъв пъзел и се спаси , докато при сините са Алекс и Траян и могат да го наредят  много бърз този пъзел , единствено както казваш ти да ги помолят да не бързат много за да не е голяма разликата , че " бога на игрите " не харесва така да завършват битките.

# 1 274
Николета закопа племето. Иначе имаха огромен шанс да победят. Браво на Калин за стратегията при Жълтите. Наваксаха изоставането и Николета падна.

Общи условия

Активация на акаунт