💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 138 173
  • 2 569
  •   1
Отговори
# 1 275
  • София
Кой кого ще омете на трасето не знам, но до този момент Сапунджиева е много по стабилна от Ръждавичка Simple Smile  Факт.

Моля ти се... Grinning

# 1 276
[quote author=justt_love Те са добри, но останалите, с които са принудени да водят битката, са зле и сигурно дори няма да им дадат шанс да стигнат до пъзел. Изоставянето е голямо. А Радостина и стълба на ръце трябва да минава, ще си отвиси.
[/quote]
Да, това не го сметнах😳

# 1 277
  • София
Оф, аман от тези скапани реклами.

# 1 278
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Обаче Миро е най-големият мошеник и шмекер този сезон, само дето водещите нищичко не казват по този въпрос. И как се прави на ни лук ял, ни лук мирисал. Ако мине номерът... Confused
Много са силни Феномените. Жълтите с 2 котви и половина нямат никакъв шанс, никакъв! Никой не може да им помогне. Нито Калин, нито Калин и Ивайло, нито дори Господ. Това е положението! Ако утре си тръгне Ивайло, не ги виждам как ще издрапат от Изолатора изобщо. Те и с него не се справят добре, пък без...
Страшно смотана Радостина, не знам каква танцьорка е изобщо, по нищо не й личи. И с Мирко са си плюли в устите, все някой друг им е виновен, само те целите в бяло. Как пък се събраха такива еднакво прогнили.

# 1 279
  • София
Кой кого ще омете на трасето не знам, но до този момент Сапунджиева е много по стабилна от Ръждавичка Simple Smile  Факт.
Всеки си има силни и слаби страни.. Явно на Ръждавичка, въженият мост не й е любим, но го мина прилично . На Сапунджиева пък всички останали елементи са й по-слаби от тези на Ръждавичка..

# 1 280
Двете трътлести провалиха усилията на другите, но на съвета най-големи усти ще отворят!

# 1 281

Моля ти се... Grinning
Дяволче, фактите говорят, Тази вечер е така. И аз ти се моля Simple Smile

# 1 282
  • В Града на липите
Съвета на мен ще ми е по-интересен от играта.
Искам да ги видя с какви очи и доводи ще номинират Калин в лицето.

# 1 283
Защо оставиха Калин да дърпа с двете котви???
Пекин по принцип това ѝ е силата,можеше да смени едната.
Калин просто е Феноменален,никога не мрънка или се оплаква, на мен категорично ми се нарежда в топ 3 любимци редом до Фифо и Момчил.

# 1 284
  • София
Ръждавичка е царица на въжения мост. Два пъти този сезон го мина като по учебник.
Просто на всеки може да се случи.
Само да ви напомня, че Ръждавичка идва от спортната аеробика.
Малко е качила килца, но и не само тя. А и в резиденцията се хранят с вредна храна и когато се прекали става ето това.

# 1 285
  • Sofia
Опитвам се да се сетя Радка в какво я бива...но не мога..
Е, как в какво? Бива я в интригите, лъжите и в подмолните игри. Не само, че я бива, ми направо блести!

# 1 286
Е, не ще виси на 40 градуса на пек.
Някои хора не хващат тен просто.

По раменцата има тен, значи хваща, на други места няма. Търсел е сенчицата или е стоял постоянно облечен да не настине маминия сладък. 40 градуса тази година по морето нямаше, 35 преко сили плюс бриз.

# 1 287
  • София
Нулев шанс за Безименните.

# 1 288
Аз идвам с новина. Не е спойлерна.

Тази или другата седмица снимат Черешката на тортата със играчи от Игри на Волята. Чикагото ще участва.

Колежка за помощник ще има ли😜

# 1 289
  • Някъде там...
Нямам думи.  И пак другите са й виновни.

Общи условия

Активация на акаунт