💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 77 118
  • 1 998
  •   267
Отговори
# 1 815
  • Някъде там...
Лоооооооол, Д-р Пекин иска да се върне Ивайло?
Целта е да се чистят Феномени! Калин бил със синьо сърце.
Добре де, тя вярва ли си? Как мисли че ще спечелят елиминационна битка въобще след това глупаво решение да изгубят един от мъжете.

# 1 816
  • София
Не е змия, прекалено добра и наивна е Сапунджиева.
Но докато беше с Пекин колеше и бесеше.

Раличке, саботажа беше ОК, само че те как да играят срещу вас.
Бахти и наглеците.

# 1 817
  • Някъде там...
Много са готини двамата. И шоу правят. Супер положителни. Simple Smile Дано стане хубава битка.

# 1 818
  • София
Как ми се иска да вярвам в справедливостта.. Няма ли вариант, никой да не отпадне?

# 1 819
  • В Града на липите
Как ми се иска да вярвам в справедливостта.. Няма ли вариант, никой да не отпадне?
Има, но не зависи от нас.
Блатото е свободно Simple Smile

# 1 820
  • София
Ръждавичка няма нищо общо с Д-р Пекин като характер.
Ама нищо. Дори не са близо.
Лапунов беше нарочен от всички в племето си без Калин.

# 1 821
Започва най-тъжната битка за този сезон. Двама доблестни играчи, изпратени от шайка мижитурки. Нека по-добрия победи, а мижитурките...те ще си останат такива.

# 1 822
  • Някъде там...
И аз съм разчувствана. И същата гладиаторска реплика ми се върти в главата от вчера...

# 1 823
Недейте така с Ръждавичка де.😂 Не  я сравнявайте с това същество Пекин ,Радка и другите женки.Вярно допусна грешки ,допуска и сега.Особено за Лапунов още не мога да го разбера,но не е лошо момиче за мен.Отделно е и силна ,отделно е и партия с Калинчо 😂

# 1 824
  • гр.София
Като чуя женски финал почва да ми се повръща. За пръв път гледам Игрите, може би и за последен. Не знам как е било предни сезони, този е като разклатеното ни болно общество.
В стил "Храстът казал на дървото"...

# 1 825
Като чуя женски финал почва да ми се повръща. За пръв път гледам Игрите, може би и за последен. Не знам как е било предни сезони, този е като разклатеното ни болно общество.
В стил "Храстът казал на дървото"...

Ее приготви се за жена победител 😆Мирослава Канадска 😂Той е по жена от всички жени взети заедно този сезон.😁

# 1 826
  • София
Битката на която Фифо отстрани Чикагото.
С тази разлика, че там имаше плуване, а тук няма.

Калин печели на 80%

# 1 827
Тази вечер поне ще гледаме красива битка ала Морунов 2.0 срещу Андрей 2.0. Жалко че единия от двамата със сигурност отпада.

# 1 828
  • София
Това е битката за финал. Двама доблестни мъже един срещу друг. Който и да отпадне ще е голяма загуба на този етап.

Толкова съм отвратена от жените в този сезон, че за сезон 8 си пожелавам участниците да са само мъже. Не искам повече да гледам грозни интриги и фалшиви сълзи.

# 1 829
  • София
Ето, че вината за евентуалната липса на имунитет снощи си е лично и единствено на Калин. Ами черна точка за него за първи път в този сезон. Голяма глупост, чутовна! Трябваше поне да се пробва, пък каквото стане.

Двете жълти клявки искаха да поемат отговорност, но нямаха желание. Много се дразня, че обвиняват Ивайло в страх и че се сърдел и правел циркове, защото бил номиниран. Ми не, не се сърди човекът, просто се опитва да намери логиката в техните действия и търси чест и достойнство, каквито няма да намери в тези долни и кухи същества.
Че и с цялата си наглост Радостина говори за справедливост в тази ситуация. WTF?!
А Мирка стои с мишата физиономия и се прави на приятно разсеян. Той битки не води никакви, оставя жените да се разправят. Той си е като цар - всички там работят за него.

Пекин досега я възприемах барабар с цялата й игра, но с днешните думи, че иска по такъв начин да печелят и вървят напред - с хитрост, пресметливост и женска подлост и нямало нищо срамно в това. Не, Пекин, в огромна грешка си. Има! Има!
Замислям се с тези похвати да не би на финала да остане женската коалиция и просто да спечели най-силната жена измежду тях - МирА. Joy

Общи условия

Активация на акаунт