💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 108 847
  • 2 532
  •   160
Отговори
# 2 385
Проблемът е, че единствен Андрей от можещите успя да премине през цедката на продукцията. Докато всички останали способни и можещи (Фифо, Момчил, Гого, Ваня, Морунката може и да пропускам някой), останаха, кой втори, кой трети, кой четвърти, но никога първи!

Точно,аз от тогава почнах да гледам и само разочарования

# 2 386
Не ми хареса изборът на Калин. Аз бих заменила Пекин за Сапунджиева. Ще разкарам мозъка на Ж4 и ще си имам пак слаб противник.
Сега единственото хубаво е, че ще наблюдаваме словесните сблъсъци между Алекс и психиатърката. А сега, да я видим какво може. Залагам си главата, че тя него не може да надприказва. Все пак човекът ежедневно е тренирал с шест деца. Ще я сдъвчи и изплюе.

# 2 387
Павката към Калин за току що подсказаният ход да се вземе Алекс:
-Ма ти си решаваш....
Хааааааа! Хаааа!  фър-фър, канарчета.
И децата знаят че в ИВ нищо не си решаваш. Решават ти го.

За съжаление няма как Калин да е избрал, пак дългата ръка на Продукцията се намесва....
Трябва да е така, както те са решили, а не както Калин е решил.
И аз се чудя, как пуснаха Андрей Гридин да стане първи, в сезон 3...

Така, че не казвайте, че Калин е направил този избор, а че Продукцията така реши!

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 10:43 от monii

# 2 388
Андрей беше мълчалив, свит и почти незабележим в племето си. Другите дори малко страняха от него имам чувството, той тъжно се усмихваше и ми беше жал за него. Нещо такова май копира Миро, ама Андрей тихо си ходеше на номинации, не беше в коалиция, накрай чак с Елизабет се събраха и станаха приятелчета. Той май дори сабите извади за нея (ако не бъркам). Тогава беше много смешно, всеки вади какво има на последния почти съвет и валяха разни предмети, никой не очакваше и Андрей да има саби, ходеше с раница, както Пекин сега (не знам дали не са вътре на Николета сабите). Беше донякъде подценяван почти до средата. Но Андрей беше силен, издържлив, номинираха си го, не се оплакваше, просто не беше в коалиции почти до края, имаха го за загубеняк едва ли не. Така мина метър, ама от беше много умен и добре подготвен, не разчиташе на никой и се правеше малко 5 за 4. Така стигна далеч и преметна продукцията между капките за мен поне.

# 2 389
  • София
Андрей не го сготвиха и него, защото не беше масов любимец. Много им е важно на извратената продукция да не печели най-харесваният и способен участник, вероятно поради користни подбуди, така явно печелят повече от генерирания трафик на нашето недоволство.
Убедена съм, че Калин единствено е имал право да избере между двете споменати възможности, никой друг не е бил опция, а най-малко бетонираната, имунизирана капитан Пекин. А само как гледаше като обезумяла от страх като чу, че вероятно ще лети към другото племе, но за жалост това не стана.

# 2 390
А направи ли ви впечатление колко е уважителен и възпитан за пореден път? Онуй татуираното недоразумение като изброяваше " изгорите" на Калин пропусна Наталия. Но Калин го поправи. За разлика от самозабравил се " инфлуенсър", който нарича 30 годишни момичета баби☺️

# 2 391
"Но Андрей беше силен, издържлив, номинираха си го, не се оплакваше, просто не беше в коалиции почти до края"
Това е голямата разлика с господин "Лошо ми е".

# 2 392
Ръждавичка със сигурност щеше да предаде Калин в даден момент. Тя много го харесва и си го оставяше за последен вариант, но основната и цел е победата и да отстранява силни играчи. Отивайки при Безименните нямаше да има много опции. Или се вписва в Ж4 или застава зад Калин, а мисля че тя нямаше да иска също са е таргет на Ж4.

Тя пусна сълза и за Наталия, после и за Чикагото, а виж какво му готвеше после на него. От време на време и се обажда гузната съвест, но после си припомня за какво е там и и минава.  И нейния мозък е бил обработван преди старта на Игрите, така ми се струва.
Но е първата жена, на която искрено кефя и подкрепям за финал. Дано да не отпадне по медицински причини!

# 2 393
  • тук и там
Трябваше Пекин да смени.Там все тя шеще  да е на елиминации.Според мен много сбърка Калин.На Ръждавичка и няма доверие Калин,защото въртеше схеми с Радостина и Николета.

# 2 394
  • Буркина Фасо
по колко пари имат Алекс и Мирослав?

# 2 395
Калин направи възможно най-добрия от всички възможни лоши избори. Искаше хем да подсили племето, хем да е с някого, на когото да има доверие. На Ръждавичка не може да се вярва, тя си играе своята игра и като нищо щеше да се извърти и да играе с жените. И аз се надявам на Миро на изолатор и другата седмица, а пепелянките да почват да се самоизяждат.

# 2 396
  • Bayern
Ръждавичка със сигурност щеше да предаде Калин в даден момент. Тя много го харесва и си го оставяше за последен вариант, но основната и цел е победата и да отстранява силни играчи. Отивайки при Безименните нямаше да има много опции. Или се вписва в Ж4 или застава зад Калин, а мисля че тя нямаше да иска също са е таргет на Ж4.

Тя пусна сълза и за Наталия, после и за Чикагото, а виж какво му готвеше после на него. От време на време и се обажда гузната съвест, но после си припомня за какво е там и и минава. 
Точно така това са Крокодилски Сълзи.  Та тя говори за себе си в 3 лице ... Адски е самовлюбена

# 2 397
Цитирам си го, за да ни е още по-хубав неделния ден! 🥰

С кого ли не е спал в една стая. Дори с Наталия!

Някой да го пита в интервютата - нарочно ли прави прическата на Ю-ги-о.  Smile

# 2 398
Значи, с избора си да подсили племето, Калин изпрати най-слабото звено от Ж4 на сините и взима Алекс стратегията. Искам силен, челен сблъсък между ПекинА и Алекс още на терена утре. Grinning

# 2 399
Добро утро, положителни млади хора! Бабички и други... ("баба ще стана като ми го кажат внуците", казваше майка ми, светла и памет). Върнете си да чуете как, когато Калин започна да разказва за играта, онова чудо с коленцата, не се сдържа и злобно изтрополи, че го интересува само залогът, а не играта. Ако е раснал в Канада- това е много типично за средата , в която се намират. Подтискат истинските си чувства, хилят се като зелки, а трупат безумно вътрешно напрежение... При Мирка е съчетано и с много злоба.

Общи условия

Активация на акаунт