💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 104 101
  • 2 453
  •   151
Отговори
# 2 400
Изборът на Алекс беше подсказан, да не кажа продиктуван от продукцията. Първоначално ми се стори лош, но като се има предвид, че:
- Продукцията, която търси съспенс не би допуснала повторение на сценария с братоубийствената битка, но този път между Калин и Алекс.
- Ж4 изигра ролята си в отстраняването на Ивайло, който въпреки, че отдавна беше на прицел, всеки път се завръщаше като шотландски боец за ужас на боговете.
- Социалните отношения при жълтите ще се раздвижат, защото се очакват култови словесни сблъсъци и набиване на канчетата от мистър Всезнайко, който съвсем не е толкова обран в поведението си като Калин и Ивайло.
- Време е за нова сюжетна линия, при която ще започне въздаването на справедливост и разрурянето на седянката около Пекин.
Та, не мисля, че Калин или Алекс са в опасност.
За съжаление в безопасност и на завет е и скатавката МиркА.

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 12:54 от Ulia

# 2 401
На мен това ми е първият сезон, който гледам от началото и се чудя - и в другите ли сезони видимо добри състезатели и атлети са отпадали преди разни абсолютни неможачи, поради разни “стратегии” и подпиране от продукцията?
Винаги! Това е един от задължителните им сценарни похвати. Възмущението ни генерира трафик и реакции, а това им е единствената цел. Имат шахматна дъска, но играят на нея без правила – ей така за кеф могат да превърнат кралицата в пешка и обратно. Обратите са задължителни.
Сценаристите са много дразнещи, факт. И все пак се появяват интересни играчи, заради които си заслужава гледането. Някои успяват да оцелеят въпреки прецакването. Тъпото е, че финалът отдавна е заснет и, естествено, най-големият спойлер не остана скрит, както винаги. Simple Smile Ако не го знаехме, реакциите можеха да са малко по-смекчени, а някои щяхме да узнаем името на победителя чак на финала.Grinning

Някои можеше и да не го знаем спойлера, ако тук редовно не ни осведомяваха за него.Лошото е, че покрай спойлера, се променят и коментарите и прогнозите на потребителите. Един откровено незабележим човек, се превърна в ярка фигура и злодей, след спойлера.

Изборът на Алекс беше подсказан, да не кажа продиктуван от продукцията. Първоначално ми се стори лош, но като се има предвид, че:
- Продукцията , която търси съспенс не би допуснала повторение на сценария с братоубийствената битка, но този път между Калин и Алекс.

Че какъв по-голям съспенс от това да изправи един срещу друг баща срещу син? Излиза примерно на елиминация Алекс срещу Сапунджиева. Какъв съспенс и какъв интерес ще предизвика тази битка в сравнение с битка между Алекс и Калин?

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 11:30 от biglubo

# 2 402
Лошото е, че покрай спойлера, се променят и коментарите и прогнозите на потребителите. Един откровено незабележим човек, се превърна в ярка фигура и злодей, след спойлера.
Пренаписахме му биографията, така да се каже.

# 2 403
Злодей може да е човек с характер, интелект, харизма в някаква степен. Лошите винаги са ми слабост в книгите и филмите.
В случая изпитвам погнуса, като към хлебарка. Ама тя злодей не е- просто такава й е природата.

# 2 404
То спойлера най-вероятно за това е и пуснат, че иначе никой нямаше да го забележи, камо ли да го обсъжда до края на играта.

# 2 405
Това щеше да е най- доброто решение, толкова ли не го измисли Калинчо. Яд ме е.
Crystal noir, точно. Реже се главата на ламята. Смяна  на Пекин с Ръждавичка и тогава Мирко щеше да е на пангара за жълтите и Пекин за сините. А, можеше дори да се стигне до елиминационна между Мирко и Пекин. 😀
Ех, мечти.
Т.е приемливо и одобрително  е от стожерите на честността и морала двете неможачки да са в нова коалиция  Simple Smile
Пекин, ти ли си? 😀
Къде видя някой да одобрява двете неможачки да са в нова коалиция? Това е стратегия за чистене на Ж4.
Аз съм!  Продължаваш да демонстрираш забележителни аналитичност и прозорливост.
И точно това се коментираше в няколко поста  как идеално ще е -Ръждавичка с Радостина и Николета да отсранят Мирослав. И тъй като особено ти  си за принципите и справедливостта на играта не допусна , като добър вариант да се отстрани най-слабата Радостина и Ръждавичка, Калин и Мирослав да играят заедно.

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 12:01 от gerido

# 2 406
Злодей може да е човек с характер, интелект, харизма в някаква степен. Лошите винаги са ми слабост в книгите и филмите.
В случая изпитвам погнуса, като към хлебарка. Ама тя злодей не е- просто такава й е природата.

Хлебарката си седеше тихо и кротко зад ламперията незабелязана от никого.И когато беше внезапно осветена от спойлера, за миг се превърна в гигантско чудовище😜 Гледали сме ги тези филми🤣

То спойлера най-вероятно за това е и пуснат, че иначе никой нямаше да го забележи, камо ли да го обсъжда до края на играта.

Идея за бъдещите участници.Ако четете тук, и искате да бъдете забелязани, пускайте спойлери, че ще печелите предаването😜

# 2 407
Някъде срещнах коментар, че Калин е като чисто планинско езеро. Много му пасва.

# 2 408
  • гр.София
Върнете си да чуете как, когато Калин започна да разказва за играта, онова чудо с коленцата, не се сдържа и злобно изтрополи, че го интересува само залогът, а не играта.
Направи ми силно впечатление, защото в същата ситуация Миро като се върна след битка на блатото и в синхрон каза,че иска да поизпоти племето, да не им казва веднага какво е станало, разигра малък театър.Това когато взе Калин при тях.

# 2 409
Така ли не се намери някой да каже директно в очите на Пейкин, че играе много долно спрямо силните участници, които заслужават да са финалисти? Rage
Пекин играе за да добутат повече жени напред. нееднократно го е казвала. това е нейната игра.
иначе са ѝ казвали, че с тази коалиция тя премахва силни физически мъже, но това е на заден план за нея.

На нас зрителите, дали би ни било приятно да гледаме слаби състезатели в игрите, които не могат да преминат някой компонент? Rage На мен ми е приятно да гледам силни участници на арената. Например битката, която направиха Ива и Деси е една от най-силните през този сезон, това ми се гледа, а не искрено и лично и кого да прецакаме без да го е заслужил!

# 2 410
Че какъв по-голям съспенс от това да изправи един срещу друг баща срещу син? Излиза примерно на елиминация Алекс срещу Сапунджиева. Какъв съспенс и какъв интерес ще предизвика тази битка в сравнение с битка между Алекс и Калин?
Битка между Сапунджиева и Пекин примерно. Или пък между Радостина и Миро.
Другото ще е дежавю на последната елиминация, но с Алекс вместо Ивайло. Ако наистина всичко се дирижира от продукцията, не мисля, че боговете ще го допуснат. Алекс влезе в жълтото племе, за да противодейства на схемите им,  а не да повторя сценария.

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 12:45 от Ulia

# 2 411
  • София
Скрит текст:
Това щеше да е най- доброто решение, толкова ли не го измисли Калинчо. Яд ме е.
Crystal noir, точно. Реже се главата на ламята. Смяна  на Пекин с Ръждавичка и тогава Мирко щеше да е на пангара за жълтите и Пекин за сините. А, можеше дори да се стигне до елиминационна между Мирко и Пекин. 😀
Ех, мечти.
Т.е приемливо и одобрително  е от стожерите на честността и морала двете неможачки да са в нова коалиция  Simple Smile
Пекин, ти ли си? 😀
Къде видя някой да одобрява двете неможачки да са в нова коалиция? Това е стратегия за чистене на Ж4.
Аз съм! Прозорливостта ти е забележителна.
И точно нова се коментираше как идеално ще е -Ръждавичка с Радостина и Николета да отсранят Мирослав. И тъй като си за принципите и справедливостта на играта не допусна , като добър вариант да се отстрани най-слабата Радостина.
Напротив, допуснах го. Първоначалната ми идея беше смяна  на Радостина с Ръждавичка, след което си смених стратегията. Смяната на Ръждавичка с Пекин е най-добрата според мен.  При загуба в две номинационни битки, номинираните ще са Мирослав и Радостина или Калин и Радостина. При загуба на една номинационна битка, елиминационната ще бъде между Радостина от жълтите (единствена тя от жълтите няма грошове и екстри) и Пекин от сините. И в двата случая Радостина ще бъде елиминирана. Отиде ли си Радостина, следващият номиниран за жълтите, щеше да бъде Мирко, от което следва и елиминационна между него и Пекин.

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 12:22 от Мецани

# 2 412
Преди повече от месец тук написах:

"Този човек живее с природата, чистия въздух и адреналина. Не е много социален или красноречив, но е супер лоялен и отговорен и гори в състезанията и приключенията. А очите са цяла Вселена. Все едно направо от Рилските езера си ги е взел..."

Тогава не бяхме чули и видели почти нищо от него. Благодарско за вчерашните кадри в близък план. Ами наистина ги е взел направо от планината тези очи. Green HeartGreen HeartGreen Heart

# 2 413
Мирката съвсем ще се заличи между останалите мъже в сините. Едва ли ще го номинират. Той умее да се слива с инвентара. Никой няма да го забележи. Никой от тях не го смята за конкуренция. Жалко.

# 2 414
Не знам до колко Алекс беше първи избор на Калин, едва ли не му е минало през ума, че да се махне Пекин би бил добър вариант. За жалост с продукцията и твърде очевидните им стъкмистики много други пъти, никога не може да сме сигурни, кога играч е спонтанен в дадено решение и действие и кога му е даден наклон.
Каквото и да е, Алекс не е лош вариант изобщо. Хубаво е Калин да има истински близък и доверен човек до себе си, особено когато си в гнездо на пепелянки. И за разлика от Ръждавичка, Алекс има доста повече способности да извади Пекин от зоната й на комфорт с неговото намилане. Сигурна съм, че Ивайло може да им се стори като разходка в парка в сравнение с Алекс и искрено се надявам хубаво да им разбута гнездото. И би бил подкрепа в тийм битките за Калин, за разлика от Миро, който всеки път е "Ами, Калин да го направи". Калин на пъзели, Калин на стратегии, Калин да дърпа варели с две жени вместо Миро и накрая Калин и на елиминации.
Не вярвам да ги изправят един срещу друг двамата, поне не и тази седмица.
Иначе, Миро вероятно ще се присламчи към Сапунджиева и вече ще дръпнат ли още някой към тях, не знам. Дино и Траян, мисля че биха били пас, Ръждавичка също, за Чикагото обаче не знам. Той усети мисля, че го готвят и него сините му съплеменници и може и да реши да смени лагера, надявам се не. Наистина ми е симпатичен, би било жалко да си скапе образа така.
За Ръждавичка не вярвам да отпадне по медицинска причина и се надявам да е така. Малко много ще им стане след Шопа да загубят  още един фаворит по медицински нужди. Ако ще отпада, нека поне е на битка на арената, другото би било меко казано жалко.
Иначе на мен двете момичета от кастинг битката нищо не ми говореха, вие не харесвате тази Деси от предния сезон, не съм я гледала, но не се представи зле вчера според мен. И с тази плитка беше малко като някоя Таргериен, но в чернокос вариант. Grinning
И накрая и на мен много ми хареса да гледам смразените физиономии на Пекин и Миро. Надявам се, че сън не ги хванал тази нощ да мислят какво е решил. Joy

Общи условия

Активация на акаунт