💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 102 700
  • 2 442
  •   137
Отговори
# 2 415
Аз харесвах Деси в миналия сезон. Ама аз и Пелипенко харесвах. И двете не бяха лигли.
Въобще не ми пука за сексуалната им ориентация.

# 2 416
И аз си мисля, че тепърва ще има големи разбърквания и някои играчи могат да поемат в друга посока. Изненадите може да са приятни и неприятни. Всичко е възможно: Траян и Дино да прикоткат Миро, Ръждавичка да се окаже странник в собственото си племе, където тя остана единственият 100% Феномен, Чикагото за завие към Пекин, Николета да измие срама, спасявайки Калин/Алекс със сабите си. Играта е страшно динамична на този етап и очаквам интересни неща...

# 2 417
  • Sofia
Че какъв по-голям съспенс от това да изправи един срещу друг баща срещу син? Излиза примерно на елиминация Алекс срещу Сапунджиева. Какъв съспенс и какъв интерес ще предизвика тази битка в сравнение с битка между Алекс и Калин?
Битка между Сапунджиева и Пекин примерно.
Другото ще е дежавю на последната елиминация, но с Алекс вместо Ивайло. Не мисля, че боговете ще го допуснат. Алекс беше заменен, за да промени сценария, а не да го повтори, в което съм убедена.
Ето това е дразнещото, с действията си продукцията прави способните, мислещи и можещите играчи на глупаци! Извинявайте, ама с какво смяната на Ивайло с Алекс би променило хода на събитията, ако не се намеси продукцията? Целта на жалката 4-ка е да гони силните, дали ще изпрати Калин и Алекс или Калин и Ивайло на елиминация, няма особена разлика. При всички положения отпада един силен противник. Калин изобщо не е глупав и много се съмнявам, че би предприел такъв нелогичен ход, без външна намеса.

# 2 418
  • София
И аз снощи бях изумена от избора на Калин, но после си спомних как е искал да прати себе си на блатото вместо Мартина, и като знаем на какви други врътки е способна продукцията, вече изобщо не ми е чудно. Кой знае какви разговори са изрязани.
Само не знам и всеки път се чудя, когато някой в лошо положение издърпа при себе си другарче, което е било в по-хубава позиция, това другарче не се ли ядосва, няма ли риск да не се включи веднага в подкрепа на взелия го?

# 2 419
  • София
Хора, казах ви, че Пекин е недосегаема, а вие продължавате да обсъждате как е трябвало да бъде сменена...
Не е имало много опции за Калин. Взима Алекс, който му е близък, засилва племето със сит човек и номер 1 на пъзели и маха опасния Мирослав с когото съм убеден, че не желае да се изправя в директна елиминационна битка. Същото важи и за Мирослав, но и за продукцията. Т.е. и трите страни са 'доволни'

# 2 420
  • София
Моите единствени опасения от избора на Калин са, да не се спретне  братоубийствена битка, а има голям шанс за това. Иначе нямам съмнения, че Алекс ще разбърка кошера.

И аз допускам, че изборът на Калин, може да не е негов, а на продукцията.

# 2 421
Колко интересно, Ралица и Павел ще спасяват интереса към сезона ли? Все още не съм го гледала.https://youtu.be/0yAqCpor3ug?si=42DSgcqwc0LrtuOR

Последна редакция: нд, 16 ное 2025, 13:09 от a.vasileva

# 2 422
  • София
Страстите от тази бурна седмица започват да поутихват и след като добре оплюх анти-фаворита ми в този сезон, дойде време да напиша нещо и за моя фаворит. Всеки сезон си избирам такъв още с визитките и си държа на него до край. В сезон 2 това беше Любо, сезон 3 - Андрей, сезон 4 - Фифо (Гого ми блесна на по-късен етап), сезон 5 - Момчил, сезон 6 - Светлин и Мартин. Като за последния бързо се наложи да си посипя главата с пепел и така се отвратих, че не догледах сезона.

В този сезон от визитката единствен и безапелационен фаворит ми е Феноменалния Калин. Имах и други симпатии към Лапунов и Чикагото, но на далечните 2-ро и 3-то място. Последвах го в Инстаграм преди повече от месец и се радвам на призива тук да му качим последователите, който очевидно работи успешно, защото го заслужава.

Имаше някои коментари в началото, че го харесваме само заради зелените му очи. Ами не, не е това. Аз също си имам зелени очи и не това може да ме впечатли в него, макар да са несъмнено разкошни 💙💚. Не бяха дори и безспорните му и очевидно абсолютно натурални качества на арената. Това, с което се отличи за мен е възпитанието, добротата, липсата на всякаква злоба, его и арогантност, въпреки че спортните качества, които има, дават предпоставки за подплатено самочувствие. Начина, по който никога не се изтъква, въпреки отличното си представяне и винаги има добра дума и за другите, когато тръгнат да го хвалят. Как е тотално над нещата и приема с усмивка и победи, и загуби, и всички гадости, които хвърля по него “Жалката четворка”. Дори ядосан запази самообладание и не беше груб и не обиди никой и за секунда. Въпреки това има ясен поглед върху нещата, позиция и мнение и си ги заявява гласно, право в очите на жалкарите. Как единствен подаде ръка на Наталия, когато всички бяха срещу нея, изчакваше по-слабите в битките и им помагаше да се качват на понтона и ей такива неща, които демонстрират какъв човек всъщност е той. Мога само да поздравя родителите му за това какъв чудесен млад мъж са възпитали.

Всичко това в комбинация с обективно чудесната му външност и интелект е това, което го прави наистина впечатляващ. И да, като е ядосан е още по-секси, но се надявам “Жалката четворка” да не му дава още много поводи да се ядосва и с Алекс в неговия ъгъл поне да се запази чисто емоционално.

В заключение, имаше един цитат от последния филм за Супермен - “Maybe kindness is the real punk rock” и затова се сещам всеки път като видя Калин 💙

# 2 423
  • Sofia
Дяволче, теорията ти издиша, защото никой от останалите играчи не слага фикуса в сметките си. Той е толкова невидим и слабохарактерен, че гаранция са забравили, че съществува, камо ли да го имат за силен! Посочи ми една групова битка, на която фикусът е блеснал и е направил впечатление на останалите? Той е силен само, когато собствения му г@з е на пангара, а те тези битки не ги виждат. Изсмуканите от пръстите хвалби на водещите по негов адрес, не се броят!

# 2 424
  • София
Дано всичко е наред с Ръждавичка.
В 90% от случаите това са подвеждащи кадри. 🤗

Прогнози:
капитан на Феномените ще е Траян
Най-накрая Резиденция за Безименните. Мъките на Миро продължават. Пак ще е на Изолатора. 😀
Капитанската битка няма да е елиминационна
В края на седмицата ще си замине Феномен и по-точно Сапунджиева
Ще ми е особено любопитно дали Николета ще смени лагера за 4 път. Ако го направи може и Радостина да е пътник.

Генерални прогнози:
Промени в топ 3 и за победител нямам
НО, правя една голяма промяна в топ 5. Махам от там Д-р Пекин след погледа изпълнен с отвращение от Ралица и слагам там Траян!
Така че имаме: Ръждавичка, Калин, Миро + Чикагото и Траян
Топ 8 (от толкова хора трябва да е финалното племе този сезон) допълвам: Дино, Николета и Д-р Пекин

+/-

++
Ръждавичка Blue Heart

+
Чикагото, Калин и Траян

=/+
Александър, Миро и Дино / Николета

=
Сапунджиева

= / -
Радостина

-
Д-р Пекин

# 2 425
Хора, казах ви, че Пекин е недосегаема, а вие продължавате да обсъждате как е трябвало да бъде сменена...
Не е имало много опции за Калин. Взима Алекс, който му е близък, засилва племето със сит човек и номер 1 на пъзели и маха опасния Мирослав с когото съм убеден, че не желае да се изправя в директна елиминационна битка. Същото важи и за Мирослав, но и за продукцията. Т.е. и трите страни са 'доволни'
Не мога просто😂ама ти  продължаваш да твърдиш че този храст Мирослав е силен 🤦😂Къде точно го видя ???Цял сезон се крие.Пак ще ти напомня как влезна в игрите.Траян го отвя като куцо пиле домат.
Мирослав в момента е най -слабия мъж от останалите.Стига го защитава 😂🤦

# 2 426
Явно Калин не е бил щастлив от сближаването на Ръждавичка с Радостина и Николета, не е останоло незабелязано и отношението към Лапунов. Голяма издънка на Черешката да се изказва срещу Лапунов, НО тя по никакъв начин не повлия на събитията, макар че го изкараха така - изборът му за капитан си беше по ред на номерата, по негово осъзнато решение и желание и отпадането му си беше 100 % режисирано.
Иначе т.нар. Ф4 щеше задружно да стигне далеч, подкрепяйки се до последно, което  явно не е било по сценарий. Друго обяснение не намирам.
Нищо не показаха какво са си говорили Ръждавичка и Калин, едва ли въобще не са комуникирали през това време, само веднъж на тревата седяха пред камери и той й каза, че мъжете се целят в Радостина и Николета, а тя пък дори се изненада приятно от това като е мислила, че на нея й точат ножа! Историята тук мълчи, в крайна сметка се видя, че Калин и Алекс се изказавт срещу Ръждавичка зад гърба й, а тя пък смяташе Калин за най-близък и поне два пъти каза (пред зрителите): аз него няма да го предам. Ама Калин е бил разколебан, та така изтърва златен шанс да я вземе и да обърнат жълтите с лекота. Една елиминация Пекин срещу Мирослав щеше да е чудесен избор.
Сега пък изглежда, че Черешката ще е аут по медицински причини и това въобще ще ме откаже да ги гледам повече!

# 2 427

Синхроните за седмица 10.

# 2 428
  • София
Миро няма издънка на трасе, това с тези крампи никой не го взима сериозно, защото се случва, а и той не е ял от месец.
Има много примери за негови добри представяния на терен, по-добри например от вечно падащия в басейна Траян и т.н. Играта с дънерите, с колелото над басейна, с чувалите в морето на стената при разформироването на Завоевателите и т.н.
Видяхте, че по бързина и ловкост ако не по-добър е най-малкото равностоен на Чикагото.
Има кардио и е бърз. На елементи за ръце само Калин е по-добър, но не с много.
Никой няма да иска да рискува с него на Арената по собствено желание, така че да, ако има възможност биха избрали друг съперник.

# 2 429
  • София
И аз бая се посмях на идеята, че Калин го е страх повече да излезе срещу Миро, отколкото срещу Алекс Joy

Калин просто си взе някой да говори вместо него, че цяла седмица му писнА Grinning

Общи условия

Активация на акаунт