💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 29 365
  • 671
  •   132
Отговори
# 30
  • София
Благодаря за прекрасната тема! Дано наистина, ако се подобряват рекорди, да е с приятно за четене съдържание!
От мен глас само за Радостина. Щеше да ми е жал за нея, че е глупавичка, но е прекалено нагла.

# 31
Благодаря за новата тема и за къртовския труд, положен за нея! 🌺

Сони, тези участници са от Сезон 5. За д-р Боев ме е яд. Беше много добър. Повечето не ги помня.
От сезон 6 са, не от 5. Simple Smile
Наистина е жалко, че не можахме да гледаме Даката в сезона. Той е участвал и в състезанието по калистеника в Дубай. Отбор Варна. Simple Smile Марио Полименов, който продължава да се готви за Игрите, също е бил част от този отбор. Както и едно момче, което, за съжаление, си отиде, готвейки се за ИВ.

# 32
  • Някъде там...
Благодаря за новата темичка с прекрасна корица!

Само да отбележа, че рекордът е без чаршафите, заметоха ги админите.

Гласувах за Мирослав и Радостина. Пекин също я недолюбвам, но трябва да й се признае, че е Кръстникът на сезона.

И малко забава:

# 33
От мен само една Радостина в анкетата. Сякаш само тя ми е наистина страшно антипатична, но аз не я харесвах и докато си беше на блатото. Има и други играчи, които не харесвам особено, но не са на нейната висота и нямаше как да ги поставя редом с нея в анкетата.

# 34
Благодаря за темата. Гласувах за Александър и Ивайло, мога смело да добавя Дино и Траян , но не ми позволиха

# 35
  • София
Благодаря за новата тема!
Гласувах за Радка и Николетка, като първата ми е спешна за изгонване..

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 08:50 от elix

# 36
  • На Изток от Рая
Благодаря за темата и информацията, Diavolo & Soney!
Гласувах за Радостина и Николета, гледам жените убедително водят в анкетата, но Радка май няма кой да я задмине

# 37
Дяволче и Сони, благодаря за чудесната тема!

Подкрепям тази инициатива

Дяволче, в началната страница си забравил наистина най-красивата, която е според анкетите тук. Но знам, че изброените са твоите любимки Laughing  Ех тези мъже  Simple Smile

Най-красивите жени на сезон 7
1. Сапунджиева 111 гласа
2. Ръждавичка 103
3. Николета 54
3. Александра 54
5. Йоана 48

Предната тема беше разчистена от излишните мнения, за което благодаря.
Гласувах в анкетата за Радостина и Николета. Пример, колко е важно какъв човек си, а не само външния ти вид.

# 38
  • София
Благодаря за новата тема. Гласувах за Радостина и Миро. Към антипатичните участници добавям Николета и Пекин.
Не обичам подмолни хора като Радостина, мънкащи и криещи се мъже като Миро, манипулатори като  Пекин и фурнаджийски лопати като Николета. Апропо, последната колко коалиции смени?

Първоначалното ми впечатление за Калин бе, че е интроверт, малко въздух по налягане и че не е от тази планета 😁 Явно му трябваха 1-2 седмици за адаптация. Чудесно момче е и е моят победител за този сезон.

За тази седмица очаквам жълтите на резиденция и номинациите вече да са с по 1 участник.

# 39
Благодаря за темата,за труда и  отношението, което влагате!
Гласувах за Радостина и Николета.

# 40
Точно щях да казвам, че чак ме е яд да го гледам тоя Мирослав, и хоп анкета.
Той и Радостина са ми на челните позиции по антипатия. Следвани от  китайското чудо или вожд от Апокалипито - Пекин, и кюстендилската мрънкялница Злобавичка.

# 41
Моите два гласа давам за Радостина и ПекинА.
Първата е ясна. Втората подозирам, че тепърва ще бърка в контакта, но и до сега ми е анти.
Не познах, че ПекинА ще води. Радка е първенец. Браво Grinning

# 42
  • В Града на липите
Diavolo, Soney благодаря за новата тема и енциклопедията, която сте създали.
Корицата е феноменална.
Гласувах за Радостина и Николета, втората ме дразни с това, че е доста безхарактерна и си сменяше коалициите всяка седмица. Но като цяло ми е безразлична.
Първото ми мнение за Калин беше, че е голям сладур, но не знае къде се намира Grinning Изглеждаше така, сякаш е слязъл на някоя междугалактическа станция, ама е объркал планетите.

И сега тази седмица какво да очаквам?
...Каин (грешката е вярна) ще "трепе" сините си братя, но бгмамите трябва да го оправдаят заради "сините" му очи. Така де, на добрите любимци е позволено да вършат малки злини понякога Simple Smile
(Ще пропусна факта, че на сценката с Алекс крояха капата на Ръждавичка, но това, което е позволено на Юпитер, не е позволено на вола. Пък и ще кажете- ами тя е виновна, другарко, тя започна първа! ...
Първо да видим дали ще утрепе някой от своите и как Simple Smile и тогава ще го коментираме. Те реално му останаха един Алекс и една Ръждавичка от Феномените. Чикагото не го броя, защото него тотално го бъгнаха Лечителите, изолатора и блатото. И той не знае вече кой цвят е.
Що се отнася до това че Ръждавичка прати Лапунов на елиминация, никой не я упреква чак толкова в това. Време му беше, а и искаше. Обаче начина по който тя потриваше ръце и се надяваше да отпадне й изяде всенародната любов. Иначе аз още съм за нея от жените. То не че имаме голям избор Simple Smile
Дали Калин й е кроял капата няма как да знаем, защото нали уж заверата им беше тайна. Според мен искат да я пращат на капитанска срещу Пекин само за сеир и те като Дяволо едва ли си мислят че ще е елиминационна Grinning Освен това Лапунов каза в подкастите, че са знаели за игричките й. Алекс няма как да ги пропусне, той е хитър за сто лисици.

И да поясня - не споря Grinning Просто изразявам и друга гледна точка.

Довечера съм за Безименните.

# 43
Тегаво е в анкета, в която имам нужда от минимум 6 гласа ,да имам право на едва два Joy
На мен ми е по-лесно да кажа кои харесвам от останалите участници в играта. 🤣

# 44
За анкетата- според мен се пропусна моментът, в който Ръждавичка щеше да поведе "хорото" на антипатичните- в седмицата, в която злобееше по повод на Лапунов. Мадам "Р" и Пекин са обичайните заподозрени. Духът на целия сценарий е изграден около концепцията за женомразството. Феминистките да гонят несбъдваемия блян за "женски" сезон и победител и сценаристите, които с всички сили доказват, че мъжете да сдържани, спокойни и далновидни, силни и смели. А жените са най-много "за цвят". За мен това е неприемлива гл.т., но жените във формата душа дават да докажат, че не заслужават да са победитеи. Как пък една не каза, че няма нужда на мъжете да увисват вериги, жилетки и други красоти? Или коментарите са забранени по договор? Финалната обща предколедна картина ще е, че жените са недостойни, но те са объркали играта и заради това мъж ще е победител, пък може би не най-достойният. Много християнско! Няма що! Прекрасна седмица ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт