💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 30 014
  • 679
  •   32
Отговори
# 45
Благодарско за темата! Beers
Двете най- големи претендентки при жените Р. и П. ще са капитани мисля, то не че втората подлежи на коментар в момента.
Интересно ми е да видя как ще се развие седмицата за Калин в другото племе. Както и как ще прегрупират сили феномените.
Относно братоубийствените битки, те не са особено въпрос на избор тук, особено когато играта те постави в тази позиция, накрая така или иначе всеки е срещу всеки. Не очаквам от Калин да дава задна, само защото е срещу своите.
Иначе диалога между него и Алекс относно женското капитанство аз не го гледам като кроене на шапка, защото на всички им е ясно, че няма да е смъртна присъда с шансове 50/50 да се върнеш, и то 50/50 ако от продукцията решат да дадат толкова равни шансове. Няма база за сравнение там, с " аз пращам Лапунов, защото имам 6то чувство за елиминационна капитанска и като цяло предпочитам да не се връща изобщо". Ениуей, няма смисъл да претопляме старата манджа, тъкмо изстина. Joy

# 46
Благодаря за темата!
Тъй като не следя участниците по социалките, може ли следящите ги да кажат - Калин разбира ли от някъде колко харесван и подкрепян е? Четох за някакви ботове, изливащи омраза. А момчето е прекрасно и заслужава да знае, че е всеобщ любимец.

# 47
  • София
Благодаря за темата и за труда!

Стандартно гласуване от мен за Радостина и Мирослав, имах желание да добавя и Николета, ама според мен всичко е от глупост при нея - всеки, който я хване за ръчичка, я води, накъдето си иска. Докато Радостина нарочно иска да мъти водата, та да се промуши по-напред (силните жени на финал! Confounded). Мирослав пък взе да ми изглежда много хлъзгав, ту лошо ми е, залитам, ту съм първи в битките; контузени номинираме - не, не номинираме - всъщност номинираме... И тая жена, дето вече два месеца удържа раждането, за да го дочака, никак не му е в плюс.

# 48
Благодаря за новата тема и любимият ми Лапунов на корицата.
От промото за тази ден ,ми се видя,че сините са малко ууоооппс.. хаотични в битката,всеки дърпа на някъде..Определено  ударът в сърцето на племето ,като им взеха стратега, е много добър ход на жълтите /колкото и да не ми се иска да беше Калинката/...За днес ,май ми се виждат жълти на резиденция:(..Надявам се искренно Калинката да има имунитет на съвет,особенно първия път,....но продукцията може отново да обърне правилата.

# 49
Личното ми мнение е , че Ръждавичка нападна Лапунов от чиста момичешка ревност. Отношенията им бяха добри , дори имаше лек флирт , но се появи Гизем и помете всичко. Предполагам в нейната глава е следната картина- аз се трепя , минавам по 100 пъти трасетата , давам всичко за отбора и играта, и се появява една въртиопашка (за протокола, Гизем ми е любимката за сезона) и мъжете залепват за нея и дори не са склонни да я номинират. Виждайки увлечението им и симпатията, може да се е почувствала и застрашена , ако трябва да избират между нея и Гизем. Предполагам спрямо Лапунов го приема като чисто предателство и разочарование. Също като Калин не умее да прави стратегии , да манипулира , важна и е играта и представянето ,за това и действията и изглеждат неадекватни . Един добър манипулатор , веднага може да измъкне причини и да очерни опонента си , дори с напълно лъжливи твърдения, повторени 100 пъти .

# 50
Ревност, ревност, колко да е ревност. Той и Калин залитна по Гизем.
Него що не го сготви тогава? Обаче накрая наистина, ако изфъчкат Калин, Ивайло, Дино и Чикагото, ще се радвам да отиде много силната Генералша на финал с Пекин. И онази да я бие с голяма преднина. Алекс много добре ми облече мислите в думи.

Също ми е супер любопитно Николета как ще постъпи със сабите на спасението. И тук очаквам някакъв върховен тъпизъм от нея.

# 51
Личното ми мнение е , че Ръждавичка нападна Лапунов от чиста момичешка ревност. Отношенията им бяха добри , дори имаше лек флирт , но се появи Гизем и помете всичко. Предполагам в нейната глава е следната картина- аз се трепя , минавам по 100 пъти трасетата , давам всичко за отбора и играта, и се появява една въртиопашка (за протокола, Гизем ми е любимката за сезона) и мъжете залепват за нея и дори не са склонни да я номинират. Виждайки увлечението им и симпатията, може да се е почувствала и застрашена , ако трябва да избират между нея и Гизем. Предполагам спрямо Лапунов го приема като чисто предателство и разочарование. Също като Калин не умее да прави стратегии , да манипулира , важна и е играта и представянето ,за това и действията и изглеждат неадекватни . Един добър манипулатор , веднага може да измъкне причини и да очерни опонента си , дори с напълно лъжливи твърдения, повторени 100 пъти .
Има нещо вярно- тя се мисли за номер едно и иска от всички да и се кланят и почитат. Като съща кралска особа подчерта, че е склонила да смачка два банана. Защо това момиче смята, че светът се върти около нея- не мога да си отговоря. Въпреки физическите и възможности за мен тя си остава посредствено момиче, което няма представа с какво се занимават и какво постигат момичета на нейната възраст. Дете на мои близки на 22 години е вече докторант и има публикации в списания от Q1. В същото време е шампион на България в танцови двойки на лед и представяше страната на световно първенство. Вярно е, че не заеха призово място с партньора си, но бяха сред първите 20 двойки... Теди Маркова се казва момичето. И много други- станали майки, имащи професионална реализация...

# 52
Благодаря за темата и за чудесната корица!

Щом трябва да избера само две имена, избирам Ръждавичка и Радостина. Дори аз се учудвам, че ги слагам пред Николета и Пекин, но така го усещам. Може би защото при първите две го има по-ярко изразен този елемент на неочаквания злодей. Ръждавичка беше в сплотено племе, където я уважаваха и ценяха, а Радка си беше кротичка мъченица на блатото и нищо не предполагаше подобен развой. Николета и Пекин са в тези образи - на неориентираната и на схемаджийката още от началото, и те не ме изненадаха така неприятно. Така че, да - те са чак на трето и четвърто място в антипатичната ми класация.

# 53
Ревност, ревност, колко да е ревност. Той и Калин залитна по Гизем.
Него що не го сготви тогава? Обаче накрая наистина, ако изфъчкат Калин, Ивайло, Дино и Чикагото, ще се радвам да отиде много силната Генералша на финал с Пекин. И онази да я бие с голяма преднина. Алекс много добре ми облече мислите в думи.

Също ми е супер любопитно Николета как ще постъпи със сабите на спасението. И тук очаквам някакъв върховен тъпизъм от нея.
Никой не е толкова луд и сляп , че да вярва , как ако изпрати  Калин , ще го отстранят. А и с него не си бяха близки. Като под "ревност" не влагам смисъл, на някакво романтично увлечение. А от чувството за несправедливо отношение. Често се среща и в живота , примерно на работа - трепал си се , превивал си кръст или стоял по нощите , загърбил личен живот- и бум появява се някой харизматичен (или подмазвач) и , който с лекота заема желания пост, или в семейството - грижи , деца , доктори , образование- и бам една фея Grinning . Та млада е още и не разбира , че живота не работи така и често не ти се отплаща за старанието.
Иначе за мен Ръждавичка наистина е най-силната жена явявала се на игрите. За пръв път , при каквито и да е компоненти , нямам съмнение, че тръгне ли тя ще се справи със сигурност и на добро ниво  (за разлика от усещането ми за другите участнички, дори които съм харесвала )

# 54
Наясно съм с думата "ревност". Няма нужда от обяснения.
При Ръждавичка е болезнена амбиция и злоба.

# 55
Благодаря за темата🤗
В анкетата гласувам за трио патки на блатото 😁.Въпреки че мога да дам гласа си само за две,но да си кажа ,че Николета тъпото също влиза в тази класация 😃
Ръждавичка знам че не е цвете и страшно "дърво" ,ама не очаквах да има повече гласове от Ники тъпото 😁

# 56
Мирко следва по петите ПекинА в анкетата.

# 57
Благодаря за темата и корицата ))
Лапунчооо, липсваш ми!
Много добро момче, възпитано, с нагласа към доброто, но не е глупак. Това не му прости ръждивата.
Искаше ми се да е на корицата и се радвам, ама така както тича бос, като вятър беше страхотен и много бърз.
Гласувах за Ръждавица и Радостина.
Ръждавица ехидно и с умисъл за отпадане гласува за Лапунов, а той я считаше за приятел, държеше на нея и т.н. Сега иска Чикагото да маха при все, че имат нови попълнения. Удря по своите, плете интриги срещу тях, такива са ...това не се научава да ставаш друг, тя ще затъва още повече. Да, добра е, но защо все бяга от Пекин? Защо удря по своите и иска да ги чисти преди обединението?
За мен Лапунов беше двигателя и обединителя на племето от началото още, много слабо го дадоха, но от думите на останалите става ясно. Освен всичко е и умерен, сдържан , не удря по масата (явно Ръждата това в семейството го има и счита за мъжкарско) Затова и удари предателката по него. Алекс е хитър, но дърпа към себе си и наглася, не е за племето толкова. Калинчо не е съвсем безличен никога бил, нито пък се поддава толкова си мисля. Никаква коалиция няма с Ръждивата, на него му е ясна, още като почна срещу Лапунов, онези нямаше как ..в нея са 2 гласа плюс наговорените момичета там, плюс новите , затова и тя почна , а преди го заливаше уж се скатавал, еми...кога и къде Лапунов се е крил. След предаването сподели при Гала, че това го изненадало, много му тежеше, други неща също, ама дълго стана...
Пекин е неприятна, но поне си казва какво ще прави и защо. Такава си е от ден първи, тя не е уважавана в племето си от мъжете, освен тези безличните и за да имат сметка. Та...
За Рада е ясно, те затова са приятелки след предаването с Ръждавица. Отива им, имат си общи черти и интереси явно.

# 58
  • София
Включвам се и аз с благодарности към Дяволо и Сони за труда,статистиката и корицата!
От миг първи моят най-анти участник е Радостина.Първоначално като излъчване,после -във всички аспекти.
Вторият ми вот отива към Мирослав,защото от невидим се превърна в галеник на Боговете и му пратиха сърцето на феномените да му води битките на терена.За битките в социалната му игра отговаря Пекин,която ще номинира Калин и Ивайло,докато някой от тях не отпадне,пък като отпадне Мирко ще си избере друг феномен-бушон.
Както каза Неделчо,спокойно Миро може да изчезне от играта и никой няма да забележи.Ще дойде накрая да вземе чека и готово.Simple Smile
Ръждавичка не я гласувах,защото тя не е любимка на Боговете,играе си,заявява се,греши,не греши,жива е.
Николетка ще си я пазят всички за лесен съюзник и опонент в игрите.Според мен ще е последната отпаднала жена.
Няма начин да се откажа от феномените.Приемам философски,че Калин ще е в жълто 2-3 седмици,но една птичка пролет не прави.Силата на феномените е в сплотеността.При жълтите първо се смятат общите грошове,после се мисли за битката.Пожелавам им да си отвисят на блатото и да си броят паричките.

# 59
  • Дубай
Благодаря за темата и корицата, Дяволо!
Гласувах в анкетата за Радостина, но като се замисля и Пекин ми е неприятна, както Николета, защото се спотайват и въртят интриги на поразия.

Нещо приятно от Гизем.Деси, Калин, Лапунов, Траян и Гизем са в планината и Лапунката не изневерява на себе си , бос е!

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 12:33 от I.V

Общи условия

Активация на акаунт