💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 31 785
  • 694
  •   104
Отговори
# 60
Благодаря за темата! Прекрасни снимки!

# 61
Благодаря за темата и за труда!

Стандартно гласуване от мен за Радостина и Мирослав, имах желание да добавя и Николета, ама според мен всичко е от глупост при нея - всеки, който я хване за ръчичка, я води, накъдето си иска. Докато Радостина нарочно иска да мъти водата, та да се промуши по-напред (силните жени на финал! Confounded). Мирослав пък взе да ми изглежда много хлъзгав, ту лошо ми е, залитам, ту съм първи в битките; контузени номинираме - не, не номинираме - всъщност номинираме... И тая жена, дето вече два месеца удържа раждането, за да го дочака, никак не му е в плюс.
Бебето на Миро се роди септември, в  деветия месец, така че нищо не е чакала жената два месеца.Снимките на предаването са приключили много преди това...

# 62
На мен тази ми харесва Simple Smile

# 63
Мирко следва по петите ПекинА в анкетата.

Силата на спойлерите е голяма работа.Без тях можеше и 1 глас да няма.Е затова съм против тях, че изкривяват всичко.

# 64
Бебето на Миро се роди септември, в  деветия месец, така че нищо не е чакала жената два месеца.Снимките на предаването са приключили много преди това...
Снимките започват края на юни и приключват края на август, което ще рече, че в последния ключов триместър от бременността е бил далеч от дома, участвайки в телевизионно предаване. Тяхна си работа, естествено, лично аз не го разбирам.

# 65
  • София
Бебето се е родило сигурно, да е живо и здраво и майка му също, ама те са там от повече от месец и още има да седят, а уж я беше оставил в осмия месец... Май са предобрили с умиляващия анонс. Да не говорим колко ме умили това как е зарязал жена си в такъв момент.

# 66
  • София
Дяволо, Сони, благодаря за поредната съвършена тема и за прекрасната корица!

Гласувах за Радостина и Мирослав, но с удоволствие бих зашила по един глас и на Николета и Пекин, ако имаше възможност. Това са хората, чиято игра не харесвам. И не защото съм против коалициите и социалната игра, а просто защото не ми харесва как недостойно я играят - кой подъл, кой се прави на умряла лисица, кой е тъп като гъдулка... Всеки се излага според възможностите си, но резултатите са еднакви като теглиш чертата.
Ръждавичка също от известно време (откакто номинира Лапунов за елиминационното капитанство) ми е в черния списък заради неприятния си характер и прозрачните си намерения да отстранява силните мъже и да се коалира с жените, но само със слабите такива, които би могла да победи с лекота.

Каин (грешката е вярна) ще "трепе" сините си братя, но бгмамите трябва да го оправдаят заради "сините" му очи. Така де, на добрите любимци е позволено да вършат малки злини понякога Simple Smile
Много нелеп довод! Какви злини те гонят бе, човек? А какво се очаква да направи Калин при така стеклите се обстоятелства? Умишлено да се остави да го победи някой, само защото е от неговото племе? В крайна сметка всички трябва да играят с картите, които са им раздадени.
Това е игра и фактът, че ще отстрани един или двама от най-близките си, по никакъв начин не би трябвало да промени отношенията им. Ако са зрели индивиди, де. А и нали, в крайна сметка, само след 2 седмици ще се наложи да се изправят всеки срещу всеки, как предлагаш да се отиграе ситуацията тогава според твоите морални принципи? Joy

И една молба към новите участници в темата - моля ви, научете се как се цитира, така че да не се налага да скролваме по половин страница чаршафи. Съвсем лесно може да изчистите всички ненужни мнения и да оставите само това, на което отговаряте. Мерси!

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 14:49 от Reinа

# 67
Благодаря за темата!
Гласувах за Радка и Николета, но с кеф бих добавила Пекин, Сапунджиева, Миро.

# 68
Бебето на Мирко ще го видим на среща с родата, евентуално. Да е живо и здраво.
И той ще го види тогава.
Герой.

# 69
Бебето се е родило сигурно, да е живо и здраво и майка му също, ама те са там от повече от месец и още има да седят, а уж я беше оставил в осмия месец... Май са предобрили с умиляващия анонс. Да не говорим колко ме умили това как е зарязал жена си в такъв момент.
Продукцията изчислява кога ще бъде излъчен епизода и им казва кога какво да кажат.И да, не бяха изчислили правилно.
Бебето на Мирко ще го видим на среща с родата, евентуално. Да е живо и здраво.
И той ще го види тогава.
Герой.
Не, доста след края е родено

# 70
  • София
Калин и да не го бяха изпратили при жълтите, след има няма 2-3 седмици, пак щеше да се изправя срещу сини. Когато стигнат индивидуалния етап.
Освен това и Чикагото смени цвета, игра срещу стария си отбор, че и печелеше, но не помня някой - нито от зрители, нито от участници да го е съдил за това. То и би било странно да съдиш човек, че играе с новото си племе, при условие, че и за неговата игра му е важно - територия, спасяване от номинации и т.н.

# 71
  • София
Уфф, защо толкова много гласове за Ръждавичка и Миро? :/

Между другото аз цъкнах най-долу, 'Нямам такива'
Поне към момента. Мислех да цъкна на Д-р Пекин, но не ми е силен минус.

Та защо, така срещу любимата ми Симонка?
Тя е пример за силна и независима жена. Играе своята игра, не тази на продукцията и гледа само и единствено себе си, защото е уверена за арената.

Миро пък наистина не разбирам.
Никого не е нагрубил, тих и възпитан.
Не е повишил тон, не е влизал в скандали. За мен няма никаква вина той и жените за самосиндикалните решения на Томи Ойл. И естествено, че няма да го предаде. А храна във всеки сезон са муфтили по различни схеми.
На терен Миро е един от най-добрите и постоянни. И реално само на силови единоборства е слаб.
И още нещо, човекът има само 1 резиденция и цели 6 локации без системно хранене.

# 72
Чикагото беше наказан, че искаше да гони Пелипенко, ядосваше се на Наталия и в началото едвам я търпеше.
Той игра в отборните битки срещу своите, но отказваше в началото да вика бойният им поздрав, беше и той преметнат от продукцията с кукичките нещо е имало , няма друг начин. Сега се сещам и Йоана колко противна от блатните беше и как се гледаше кога ще се скарат , изобщо тази година жените са срам за пола ни.
Чикагото игра срещу своите , но нито един не елиминира в битка, а Калин точно това ще прави го накараха. То вярно после ще се елиминират, но до обединението и финалната права трябваше да се пазят. Тази Ръждавица ги ...затри направо за мен. Юлиян точно това беше казал на Пламен, до обединението му пази гърба и дърпа, след това вече стават всеки за себе си и го спази (ама колко хейт се изля върху него)

# 73
Между другото аз цъкнах най-долу, 'Нямам такива'
Дяволо, много сме разнопосочни в мненията си, но не мога да не ти го призная това. Тъкмо се чудех кой е този миролюбец в чата и каква добра душа трябва да притежава, че нито един характер да не го възмущава до степен, в която да го оцени негативно. Респект! Hands Open Hands Аз не успях да си обера емоциите и гласувах за Радостина и Пекин.

# 74
Истината е,че и мен никой не ме дразни чак толкова тоя сезон, няма такива агресори като другите сезони .

Общи условия

Активация на акаунт