💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 59 597
  • 1 568
  •   176
Отговори
# 270
  • София
Ръждавичка падна общо три пъти и всичко това само в първите два поста, докато свикне и се напасне. След това нямаше грешка.

# 271
Какин без малко да нареди пъзека преди Алекс...ако не беше толкова жавен Мирослав...Трябваше му по-малко от минута да сложи последният куб.

# 272
  • София
Искам да видя онази битка дето са слепи и бутат колелата и генерал Ръждавичка да е викача за Феномените. Grinning
На тази битка главата си залагам, че Симона ще е на трасе, а Алекс ще ръководи

# 273
Кой каквото иска да говори ,но Ръждавичка нямаше да предаде Калин нито той нея.Личи си топлата връзка между тях.И найстина смятам че тя се натъжи, че го плениха и не заради самото племе ами чисто човешки и приятелски .
Извода е че сините са най- сплотеното племе от 7 сезона насам.И искрено тъжат един за друг

# 274
Ръждавичка падна общо три пъти и всичко това само в първите два поста, докато свикне и се напасне. След това нямаше грешка.
Само три пъти паднала с трима мъже за опора Simple Smile Кой падна повече от три пъти.
Колко пък да е чисточовешка и топла връзката между Ръждавичка и Калин  , като бълваше жупели срещу Гюзем , която Калин хареса .)

# 275
Просто племето осигури повече време на Алекс с пъзела. Калин нямаше тази възможност.

Пекин поне си го призна.

# 276
  • София
Жълтите яко падаха.
И какво значение има???

# 277
Навяват ме едни мисли. Утре на капитанската ще избутат Пекин да победи и да  занесе храна на жълтите.
То тя може и наистина да си победи, но съмнението ще си остане Simple Smile
Калин нямаше това време с което Алекс разполагаше, за да успее да го нареди.

# 278
Ръждавичка никога не я е страх от битки.
Тази жена е нещо невиждано досега в историята.
Не си спомням досега жена, която така охотно да ходи на битки.

Като не я страх от битки, защо не стана капитан когато Лапунов отпадна.Лесно е да не те е страх като знаеш, че няма да е елиминация.

# 279
  • София
Просто племето осигури повече време на Алекс с пъзела. Калин нямаше тази възможност.

Пекин поне си го призна.
Ама не можа да си пречупи езика и да каже кой има най-голяма вина за забавянето, а именно нейния любимец - незаменимия Миро. Ако Ивайло ги беше забавил, лелеле… не ми се мисли какви щеше да ги нареди Пекин

# 280
Хора аз не знам какви чудеса са очаквали жълтите  само с Калин.Един човек племе не прави.Това важи и за него въпреки че беше сърцето на сините.Жълтите са леш буквално.Сега загледах Мирослав ,ами той няква сянка буквално.Ивайло и той.Целия в рани.Женските  патки не ги коментирам.Те и с храна и без толкова си могат.Просто им липсва мъжка сила.Това е.

# 281
  • София
Ръждавичка никога не я е страх от битки.
Тази жена е нещо невиждано досега в историята.
Не си спомням досега жена, която така охотно да ходи на битки.

Като не я страх от битки, защо не стана капитан когато Лапунов отпадна.Лесно е да не те е страх като знаеш, че няма да е елиминация.

Ти май забрави, че Ръждавичка вече беше на една директна елиминационна и опатка Ивайло и Иван.

И не Ръждавичка решава кога да е директна елиминация, а продукцията.

# 282
Калин бързо се ориентира в правилата. Не е загубил време. Нямаше времето на Алекс.
Ивайло се предложи, ама леко вяло. Миро предложи да не е самия той. С охота прие да е Калин.
Николета и Миро бяха трагични на трасето. Забавиха племето и го закопаха. Факт.

Утре съм за Ръждавичка.

# 283
Вече ми става безинтересна играта. Непрекъснато  потопяват едното племе и наливат другото в резиденцията. Много ясно, че жълтите трудно ще видят победа, прекалено неравностойно ги направиха и не е интересно. Големи поздрави за Алекс, че реди половин час един елементарен пъзел, с който Калин се справи за много по-кратко време. Великият "аналитичен" ум (по думи  на генерала)!

# 284
Много ми е интересно Света Ръждавичка каква форма и напереност щеше да показва в игрите ако месец и нещо не си спинкаше и хапваше на хотела. Помним единият, единствен път като беше на изолатора какви сълзи и сополи бяха. Камо ли ако беше 4 поредни седмици. Същото важи и за Алекс.

Общи условия

Активация на акаунт