💪"Игри на волята: България" - сезон 7 (2025) - тема 10 (10.11 - 16.11)

• 50 466
  • 1 181
  •   83
Отговори
# 375
  • Дубай
Абсолютно съм сигурна, че има неща, които операторите споделят на някои от племената.. То и Генчо май беше го казал това при Туджаров и Неделчо. Как точно изчисляват, кога капитанската ще е елиминационна например.

# 376
Кефи ме как се развиха нещата — Ръждавичка в началото хейтише Калин, че бил прост, а сега реве за него и даже казва, че ѝ е на сърце. Май иска от него нещо повече от просто "братче".хдд
Е той нали се води плейбоя на предаването (и бг мамите) все пак. Как да не искаш най-доброто?
Тихите води са най-опасни! Пък и той, заедно с Лапунов, бяха най-младите момчета там — другите са на 30 и нагоре.
Да,така е. Между другото чисто откъм външен вид д-р Манчев и Траян могат да са му конкуренция. Все пак по доктора май и двете Дески залитнаха отделно,че и имаше една силова битка едно в едно,където като ке разсъблякаха доста от жените останаха доволни. Тук жените трябва да си дадат мнението.

# 377
  • Някъде там...
Специално за Дяволчето:

# 378
Кефи ме как се развиха нещата — Ръждавичка в началото хейтише Калин, че бил прост, а сега реве за него и даже казва, че ѝ е на сърце. Май иска от него нещо повече от просто "братче".хдд
Е той нали се води плейбоя на предаването (и бг мамите) все пак. Как да не искаш най-доброто?
Тихите води са най-опасни! Пък и той, заедно с Лапунов, бяха най-младите момчета там — другите са на 30 и нагоре.
Да,така е. Между другото чисто откъм външен вид д-р Манчев и Траян могат да са му конкуренция. Все пак по доктора май и двете Дески залитнаха отделно,че и имаше една силова битка едно в едно,където като ке разсъблякаха доста от жените останаха доволни. Тук жените трябва да си дадат мнението.
При тях излъчването е по-мъжествено, докато при Калин е по-младежко. Той е много младолик(макар че си е малък 1999 набор е), особено с тази коса и без брада. Аз негови връстници без брада почти не виждам — като си пуснат брада, после не я махат. Затова, може би, по-малките момичета като Николета и Ръждавичка му симпатизират.

# 379
Специално за Дяволчето:

AI  е направил Пекин на Били Рей Сайръс

# 380
Оле кои хора са дали 2 гласа за Калин в антеката за най-антипатичен? 😂 да не е ragebait? 🤣

# 381
Защо повечето тук, фенове на Ръждето, смятате, че щом капитанът трябва да запомня, а не секундантът, то продукцията е нагласила битката за Пекин? Тоест, подценявате умствените способности на Ръждето или нещо не разбирам.

# 382
Налиии? И аз много се зачудих на това кога пък са говорили. Странно.

Между другото май сините са знаели,че Калин се разделя с тях.
Направи ми впечатление един коментар на Дино,че по рано с Калин си били говорили за безименни, и как той щял да отиде там и да ги бие наред.

# 383
  • софия
Хубава корица Blue Heart
Благодаря за темата Hug

Е какво, няма да видим Пекин срещу Ръждето на арената, така ли?
Жалко, нямах търпение Ръждето дя я отвее с обиколка.
Все пак видях Пекин да надвива в единоборствата.
Аз трасетата ги харесвам повече- там ще и диша прахта ПекинА на Ръждето, ама май ще ни се размене такъв дуел. Тия са пълни идиоти, честно Joy жалко, щеше да е красиво.

Утрешната битка и на мен ми е любима. Но някак не сега и не обърната. По принцип и тичащите помнят, така че ..... какво ще правят капитанките в тази игра се чудя. Grinning

Ама на Ивайло кофти номер му скроиха - дръпнаха му килимчето вече продукцията. Пратиха  го при любимците -  Пекин и достойния Мирко.  Сега и Калин е при тях. Усеща се старото куче - няма място за него вече. Не е фактор. Надявам се да издържи до последно с положителния си образ и да отпадне геройската Иво. Много му се разви образа и заслугата си е изцяло негова.

Ръждето има винаги страхотни синхрони за Калин. Днес беше такава сладурана.
А Калинката, тоя рошльо, нито един такъв за Ръждето. Не за първи път го пиша - не ми харесва това Confused
Аз си ги искам комплект Grinning
Споделен комплект, двулицев дет се вика Blue HeartBlue Heart

Мирко ще блести с отразена светлина Joy
Ох, за втори път го пиша, извинявам се, но страхотен другар предвиждам да е Мирко на Анимето.
Чак да го харесаме Joy . Допускам да е възможно ( макар и трудно), но ПаФката задължително трябва да млъкне. Иначе със сигурност нЕма да стане Joy

Последна редакция: пн, 10 ное 2025, 23:38 от freespirit

# 384
  • София
Тази битка ми отговори на най-важния въпрос.
Коя жена е най-важна за продукцията, но не за финал или нещо подобно, а за да им движи сторилайна.
Пекин има точно НУЛЕВ шанс за финал, защото на трасе е средна работа.
Но давайки точно тази игра сега и най-вече слагайки Калин да тича срещу Александър (?!?!?!) ми стана ясно, че Ръждавичка вече не е фактор и не им пука за нея.
Много по-важно е Пекин да печели и да се бута напред, защото в момента играчите на които продукцията залага най-много са при нея.
Жалко, спихна ми се цялото желание да гледам вече. Толкова се надявах на финал за Ръждавичка, но след тази битка виждам, че шансовете са нищожни.

Вече писах, но ще се повторя, битката се печели на 99.9% от Калин и Безиименните.

А такова злато като Ръждавичка едва ли в скоро време ще имат отново.
Те не знаят какво изпускат.
След Ваня от сезон 2, за втори път за 7 години имат идеалния женски герой за финал, но те са решили да бутат психиатърката, а като нейният профил има във всеки един сезон. Супер досада.

ИДИОТИ

# 385
Да, всъщност единственият начин Миро да се реабилитира донякъде, е да изпълзи от коалицията на Пекин и да заиграе с Калин.

# 386
Както и в предишни сезони в тази фаза вече стана супер досадно предаването, изтъркано и дразнещо. Не остана неомаскарен и невъвлечен в интрига участник.
Но докато Ръждавичка е в играта ще гледам.

# 387
  • В Града на липите
Защо повечето тук, фенове на Ръждето, смятате, че щом капитанът трябва да запомня, а не секундантът, то продукцията е нагласила битката за Пекин? Тоест, подценявате умствените способности на Ръждето или нещо не разбирам.
Защото ако беше нормално, дълго трасе с повече елементи, Ръждавичка щеше да я бие. Естествено тук няма да има такова единоборство. Ще търчи Калин и той ще минава препятствия. Ще направи повече обиколки от Алекс и Пекин ще има повече възможности да познае.

Diavolo, то си беше ясно още от синхроните за Лапунов, че не им е по-важна от Пекин. Иначе нямаше да я изложат така.

# 388
Да, всъщност единственият начин Миро да се реабилитира донякъде, е да изпълзи от коалицията на Пекин и да заиграе с Калин.
А това е малко вероятно, тъй като Калин иска само да си ходи на трасета и да спи, коалициите не са му интересни. Satisfied

# 389
Ако Пекин успее да омае Калин просто… надявам се да е просто нещастен подбор на моменти при монтажа и Калин да си е до Ивайло. Иначе ми е интересно с какви доводи ще го номинират, щото е бил зле на трасе?

Калин говори за битките при разговора с Пекин, не за коалиция. Ивайло му предлага някаква схема, а Калин отвръща, че не е неговото. Няма как да се върже на Пекин. Въпреки че ми е интересно, хипотетично, ако Калин мине към Пекин, кой би бил изплютия от коалицията. Вероятно този, който и Шопа планираше да изключи.

Общи условия

Активация на акаунт